Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani fotograf

N a takich prostakach jak wy.................

Polecane posty

Gość pani fotograf

...........wszyscy działajacy w branzy weselnej klepia taka kase ze az głowa mała : restauratorzy krawcowe grajkowie dekoratorzy kamerzysci fotografowie kwiaciarze i reszta która ma was za nic i usmiecha sie tylko z powodu tych pieniedzy które mozna z was wyssac Jestescie swietnym ,naiwnym materiałem do nabijania im portfeli nawet o tym nie wiecie ale to dobrze bo ja jestem z tej branzy która kosi niezły "smalec" na waszych "najpiekniejszych dniach w zyciu" hahahahahahahahaahha

Gość Magrat
Niestety, trudno się nie zgodzić...

....nic za darmo,ci co pracują/służąc innym/też wydają zarobioną kasę,może nawet tym ,którym w danej chwili byli potrzebni.Taki jest ten świat i nie ma ma co nad tym ubolewać,tylko coś robić...i nie mówić o sobie :)

Gadasz jak potluczona. Chyba za wszystko trzeba placic-to normalne. Moge powiedziec rownie dobrze ze na takich prostakach jak ty zarabiaja piekarze, producenci butow, serkow, wedlin, ubran itd. i reszta która ma cie za nic i usmiecha sie tylko z powodu tych pieniedzy które mozna z ciebie wyssac.

Gość do bogatej pani fotograf
a Ty pisząc tu, nabijasz kasę prezesowi portalu go 2 🖐️

Ale bezsensowny temat.Pani fotograf radzilabym udac sie do specjalisty(czyt.psychologa) z takimi problemami.Żalosne...

Ja już takich pseudofotografów widywałam na rożnych weselach, wzięli kasy jak lodu a zdjęcia naprawdę godne pożałowania, to juz pijani goście robili lepsze. Prostacy....

Gość a na takich prostakach
jak założyciel tematu (taki fotograf, jak ze mnie papież) łoją kasę psychologowie:) I to duuużo większą kasę:) Powodzenia w zmaganiach z chorobą!

Gość pani fotograf
na weselach sa rózni fotografowie a raczej pseudofotografowie masz racje Laura to ze ktos ma aparat nie oznacza ze jest fotografem fotograf z reguły nie bywa na weselach bo ma prace w studio w sobotni wieczór na weselach do białego rana bywaja tylko pseudofotografowie którzy na codzien nie zajmuja sie fotografia ale praca na niskim stołku w zupełnie innej branzy a samo bycie na weselu oznacza dla nich najedzenie sie na czyjs koszt Ja robie zdjecia na slubach i na weselach ale jestem tam tylko do pierwszego tanca bo wieczór sobotni spedzam z przwwaznie w studio nie moge patrzec na te sztuczne wesela bo zle mi sie robi od tego słodzenia "jak wy slicznie wygladacie' "jaka piekna para"utd i drazni mnie równiez ta przesada na kazdym kroku w organizowaniu tych spedów

Gość pani fotograf
napisałam wam na górze cała prawde a wy traktujecie to jako objaw choroby? tak to wyglada od kuchni nie chcecie to nie wierzcie i myslcie sobie ze ci co wyciagaja od was kase was lubia jesli tak myslicie to raczej wy potrzebujecie porady specjalisty

Gość zgadzam sie z zalozycielka
..topicu. to niestety naga prawda.

Gość pani fotograf
Jak ktos nie ma studia to baluje na weselu a zdjecia robi w plenerze bo niby gdzie ma robic jak innej alternatywy nie ma naje sie nachla a potem jeszcze złoi kase za to

Gość a świstak siedzi
buuuhahhahaha

Gość sugestia z góry
wracaj na swój topik - "puścił bąka - tragedia" a nie zakładaj kolejne bezsensowne

Buehehe normalnie kolejmymi postami mnie bawisz jeszcze bardziej. Place fotografowi za to zeby zdjecia mi robil a nie mnie lubil. A ze jest mily to oczywiste sam z tego ma kase wiec chce robic dobre wrazenie. Nie rozumiem twoich problemow.

A ze jest mily to oczywiste sam z tego ma kase hahhahahha nie rozumiesz! zauwazam i dobrze im mniej rozumiecie tym wiecej forsy wydacie a potem kły w sciane wcisniesz bo jednego dnia zaszalałas jadni sie ciesza a inni spłacaja latami kredyty hahahahahah

Z mojego punktu wdzenia to wy jestescie zalosni udajac sympatie za kase. Ale rozumiem to i mnie to nie smieszy. Jestem normalna. W przeciwienstwie do autorki.

Gość Adrew Lepper
Ni znosz sie dziewcze. To żond z wam fszystkich dziera. Ale my to zmienim. Chcesz sie fciongnonc na liste? Bratnio dusza w tobie poznaim :classic_cool:

Pani fotograf, o co ci chodzi? Weszłaś tu i obrażasz innych. Nie każdy daje się oszukać i naciągnąć, jak twoi klienci. Jeżeli faktycznie jesteś fotografem, to proszę nie przynoś wstydu swojej branży...

Pewnie robisz tandetne aranżacje w studiu bite na jedno kopyto - ale zgodzę się, że z tej roboty można nieźle wydoić...

a czy ja napisałam ze wchodze komus w dupe? nie !!! nie napisałm bo nie robie tego co robi cała reszta amatorów udajacych fotografów dla mnie to wszsytko z wiazane ze slubami jest załosnie smieszne nikomu nie słodze przedstawiam konkrety albo ktos chce abym mu zrobiła zdjecie albo nie moim atutem sa moje prace a nie to ile komus powiem nieszcerych komplementów niestety tak to juz jest ze mało osób ma klase i dobty gust widac to po zachowaniu nowozenców , ich strojach i całej reszcie To najlepiej widac własnie w dniu slubu kto kim jest

nie obrazam tu nikogo do nikogo personalnie sie nie odnosze próbuje wam tylko uzmysłowic to ze robicie z siebie czasem kretynów ale niektórzy nie chca tego przyjac do wiadomosci im mniej wiecie tym lepiej spicie nie przynosze wstydu ludziom z branzy oni tak o was mysla jak ja spotykamy sie i rozmawiamy o tym i wiem jakie maja na ten temat zdanie ludzie z branzy

A mnie się zawsze wydawało że fotograf powinien mieć odpowiednie podejście do klienta, tymczasem z taką arogancją to sobie można robić zdjęcia co najwyżej grzybom w lesie:-P Jeżeli komuś płacimy i go zatrudniamy, nie oczekujemy komplementów na każdym kroku, tylko zwykłej ludzkiej uprzejmości, nie żołądkuj się aż tak.

Gość amanda gonzalez
Sorki, ale nikt normalny ci nie uwierzy, że masz cokolwiek wspólnego z tą branżą;) chyba, ze pokażaesz stronkę z wybitnymi pracami:) Nikt z takim podejściem do sprawy nie zrobi zdjęć nawet jednej parze młodej. Sorki, ale buractwo z ciebie wychodzi i faktycznie masz blisko do Andrzejka;) Ktoś na takim poziomie nie jest nawet w stanie udawać, że jest inny;) Dziwny sposób wyładowywania frustracji. Ciekawe tylko na kim? Idę na zakupy, dać się ograbić tym wstrętnym paniom z Vero Mody, które tak słodzą, że aż się niedobrze robi :P

Gość jak tak pani
fotograf jest zle i narzeka to niech zmieni prace,a ja pracuje za granica i zarabiam wieksza kase niż ta nasza pani fotograf,i smieje sie właśnie z tych co siedzą tu w Polsce i zarabiaja takie grosze!!a to prawda,ze w dzisiejszych czasach fotografowie sa do DUP.....i coraz zadziej sie ich zamawia na wesela,pijani goscie lepiej robia zdjecia niż ci beznadziejni fotografowie!!!wiec pani fotograf,PROSZE SIE NIE OSMIESZAC!!!!!!!!!!!