Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani fotograf

N a takich prostakach jak wy.................

Polecane posty

oj durnosc durnosc ja o czym innym i wy tez dalibyscie sie pokroic za to by ktos wasze zdjecia umiescił na www co?? znam takich co pluja sie jak juz zdjecia sa wymianiane wna www i na wystawie sa wrecz otym oburzeni zegnam pospolstwo reasumujac nic nie rozumiecie i bardzo dobrze płacie za zdjecia i to jak najwiecej o to własnie chodzi reszty nie musicie rozumiecie wy jestescie od tego by z was zgarniac forse TYLKO I WYŁACZNIE bo dyskutowac z wami nie spsób nie chcecie nie wierzcie w to co napisałam dla was moge byc nawet spikerka w radiu maryja chciałam wam uswiadomic ze nabijacie kabzy wszsytkim dokoła niekoniecznie potrzebnie ale niewiele rozumiecie

Gość MARCUS
Nie dałem się nabrać. Poprostu chiałem wyjaśnić też dla Drogich Forumek aby wiedziały jak to jest z prawem autorskim i wizerunkiem osoby fotografowanej. Ja od lat stosuje oświadczenie w którym Młodzi wyrażają zgodę na wykorzystanie zdjęć z ich wizerunkiem na potrzeby mojego marketingu, reklamy a w szczególności na wykorzystanie ich zdjęć na mojej stronie. Dotychczas z setek par może z 2-3 nie zezwoliły na ich publikacje, ale to byli urzędnicy państwowi i dyrektorzy znanych firm - wcale się nie dziwie. Reasumując przedmiotowy wątek....Każdy z nas i ja kiedyś byłem Panem Młodym i też wywaliłem majątek na własny ślub i wesele. Nie żałuje tego po dziś dzień. Każdy z nas wie na co go stać i wie na co moze pozwolić sobie w życiu. Jednych stać na fotografa za 700 zł który daje zdjęcia na płycie bez obróbki innych stać na zawodowca który oprócz wyśmienitych zdjęć daje również przepiękny album w skórzanej oprawie - czy fotoksiążkę za 2.000-3.000zł. Ja osobiście nie neguję żadnego wyboru gdyż wiem jakie mamy czasy w Polsce i wiem jak się zarabia w różnych regionach Kraju. Pozdrówka dla stałych forumowiczek z ciepłych Tychów od Marcusa. http://videobeta.com/

Gość MARCUS
Oj Drofa Pani Fotograf....nie narzekam na brak klientów.Jeżeli trochę czytasz różne fora na których się udzielam to winnaś wiedzieć że pomagam Młodym od lat w wyborze restauracji, zespołu itp. PS. Więcej uśmiechu w życiu. I tak żyjemy w Popieprzonych Czasach! Marcus

Gość owszem wszyscy robią dużą
kasę, ale nie pomyślałas, ze nie każdy jest tak fałszywy i wyrahowany jak Ty, że możejest jakiś procent fotografów , którzy wykonuja swoją prace z pasja i są z natury miłymi ludźmi i usmiechy i miłe słowa nie sa udawane? Niw wszyscy ludzie na świecie , którzy sa mili robią to tylko dlatego, ze zarabiaja na tym pieniądze, niektórzy sa mili bo sa, bo spełniaja się w swojej pracy i cieszy ich umilanie życia innymi choćby ładnymi zdjęciami ze ślubu i oby takich osób (nie tylko fotografów) jak najwięcej!!!

nie mnie oceniać zdjęcia Marcusa, gdyż w dziedzinie fotografii jestem laikiem pozatym, pani fotograf, nie daje pani swoich dzieł do porównania wiem, wiem, jest pani tak świetna, że nie musi się pani wśród pospólstwa na forum reklamować ale wiem jedno - w ciemno wybrałabym usługę fotograficzną u Marcusa

\"Pozdrówka dla stałych forumowiczek z ciepłych Tychów od Marcusa\". nawet gdyby mi ktos tak słodził jak robisz to ty nie chciałabym miec takich zdjec jako potencjalna klientka trosze krytycyzmu by ci sie przydało popatrz chłopie na strony chocby twego sasiada Niesporka moze cos zauwazysz miedzy swoimi amatorskimi zdjatkami a jego pracami --moze da ci to cos do myslenia masz do niego całkiem blisko nawet nie wiem czy wiesz o kim pisze

Gość a ja doceniam
Ale z Was naiwniaki! Łykacie takie pitolenie jak czekoladę:D Przecież nawet jak się człowiek nie zna na fotografii, to od razu widać, jaki to marny sort prowokacji :D A Wy dosłownie jak dzieci "pani fotograf", "pani fotograf" :D buhaha Ja sobie zrobię nicka "Pan Hitler" może też się ktoś nabierze:) Gratuluję autorowi, wykazał interesujące zjawisko:) Supernaiwnośc na forach Buhahahaha

Gość dubduss
te pani fotograf z tego co widze to robisz zdjecia za darmo bo inni fotografowie cytuje" zdzieraja z nas taka kase".....Marcus przynajmniej pokazal swoje zdjecia a ty???przeciez jestes taka wspaniala co boisz sie???

Gość Panna Młodaaaaa
Eee tam, chcą, niech płacą.To tak samo, jak w supermarkecie, ludzie idą i zostawiają kupę kasy na rzeczy zbyteczne, bo jest akurat sprytnie zrobiona bonifikata produktu sprzedawanego w sumie w tej samej cenie, co zawsze. I też się ktoś na to nabiera i jeszcze jest dumny z tego, że mu się UDAŁO. Na tym właśnie polegają zasady marketingu - stworzyć wrażenie, że coś się widzi po raz ostatni, potem nie będzie, nie ma terminów...koleżanka nawet jak głupią wiązankę ślubną kupowała, to pani w kwiaciarni straszyła, że to już ostatnia i żeby szybko brała. :) Nie wspomnę już, że za sam fakt, że za wiązankę ślubną płaci się 150 - 200 zł, a normalnie można taką całkiem ładną za 30-40 zł kupić, gdyby się nie mówiło, że to ślubna. Mniej więcej na tym samym polega tumult przed Świętami Bożego Narodzenia, każdy się rzuca jeden przed drugim byle więcej nakupić. W rezultacie z tych świat robi się jedna wielka uczta konsumpcyjna, to samo, niestety, ze ślubem. Ludzie tak są ogłupiali tym wszystkim, że nawet nie dadzą sobie słowa powiedzieć. Jasne, kupujcie, na zdrowie i stresujcie się też na zdrowie, że ostatnie, że już nie będzie... Łatwo Wami manipulować i na tym żerują producenci. Młodzi mają, najważniejszy dzień w życiu, to niech bulą.

Gość MARCUS
Więc Droga p. Fotograf. Wiem kto to jest Krzystof Niesporek z K-c Nikiszowca. Nigdy nie równałem się z nim gdyż jest on wielkim fotrografem którego znam osobiście. Czytając te zniewagi pod moim adresem uważam dyskusję z Tobą za zakończoną!!!!

Gość nie macie o czym innym pisać

Gość hehe no
masz wydac kasę i mało tego, jeszcze być szczęśliwym, że ją wydajesz i temu, co ją dajesz po rękach całować, ze pozwolił ci ją wydać. Czyż to nie jest nieco surrealistyczne? :)

Gość Marcus
bardzo podobają mi sie Twoje zdjecia!!a te zimą są cudne!!pozdrawiam

Witam Studio Videobeta :) - jeszcze raz dziękuję :) Pani Fotograf, nie szkoda Pani dnia na złośliwości? Rozumiem, że pogoda nie nastraja zbyt optymistycznie, ale po co prowokować?

Gość a ta nasza pani fotograf
taka mądra,to niech się pochwali swoimi zdjęciami!!nie ma sie co wstydzić,bo zaraz pomysle,że pani fotograf wcale nie istnieje,tylko marzy aby zostac tą pania fotograf!!hahahahahahahahahah

Gość a ja doceniam
pani fotograf ;) można by studium zrobić :D

to nie sa zniewagi ale prawda obiektywna ocena \"zdjec \" chyba zdajesz sobie sprawe z tego ze nie masz nic do zaoferowania no chyba ze dla klientów bez gustu i smaku mam klientów kompletnych amatorów którym idzie to duzo lepiej niz tobie ale wiedza ze mimo to nie moga za to co robia brac pieniedzy Ty tego najwidoczniej nie wiesz ale skoro znajdujesz naiwnych którzy za to zapłaca jakakolwiek cene to gratuluje to jest sztuka sprzedac takie cos

No widzisz Pani Fotografko, na topik sciągnęli profesjonaliści z branży, i zaraz cię tu wykończymy:-P:-P:-P

Gość a ja doceniam
ale z K.N. też nie przesadzajcie z tą nakolanniczością :P Pewnie, że lepszy niż Markus czy większosć innych, ale jednak nie the best. Zdacydowanie nadużywa filtrów - zwłaszcza dwóch ;) Odbiorca też musi być inteligentny i przepuszczać przez sito to, co inni mówią lub wmawiają ;)

Gość asdw
Niestety zawód Fotografa{ mój zawód} przez takich jak marcus spada na dno.Jakość nie ma znaczenia skoro takie coś bierze za swoje drętwe wypociny pieniadze.Oczywiscie nie wie co US i podatki a wiekszość klientów to prostaki zachwycajace się byle czym byle było tanie .Idę sie wyrzygać

Gość ja cały czas czekam
dlaczego pani fotograf nie pokaze swoich zdjeć!!!!!!!!!bo chyba nie ma czym sie chwalić!!!!!!!!!!!!!

Gość dubduss
a wysrales sie juz.....