Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martha330

pierwszy raz...czyli jak i jakiego wybrac ginekologa...

Polecane posty

Gość martha330

witam;P moze ktoras z was mi doradzi..otoz planujemy z chlopakiem nasz pierwszy raz,nie powiem,ze mam nieco obawy,ale chce to zrobic z milosc:P porsze o podpowiedz w wyborze antykoncepcji..moze ktos zna dobrego ginekologa w Lodzi>? i jak to bylo z Waszym pierwszym razem???

jak chcesz mieć największą pewność to proponuje tabletki. jak nie chcesz chemii to myślę że prezerwatywa wystarczy, u mnie wystarczyła :P co do lekarza w łodzi, jak chodzę do pani majewskiej kawińskiej, przyjmuje w palmie na rewolucjii i salve na struga. oba gabinety mają umowę z nfz, tylko do salve trzeba się rejestrować z miesiąc wcześniej, a do palmy rano, o 7 dnia którego zamierzasz iść. ale w salve są lepsze warunki, na 1 wizytę bym ją polecała, palma to strasznie obskurne miejsce :) wogóle w salve są fajni lekarze, wiele słyszałam też o pani walczak tam przyjmującej, ale osobiście nie byłam. mój pierwszy raz, hmmm kiedy to było, a jakie cudowne wspomnienia... rozmarzyłam się:D :D

Gość martha330
jej,na pewno sie bede rozgladac za jakims milym ginekologiem..wlasnie o palmie slyszalam nieciekawe rzeczy,ale salve...hm..szkoda tylko,ze tak dlugo sie czeka na wizyte;( chcialabym ciut szybciej;p bo jak juz jestem pewna,ze chce przezyc swoj pierwszy raz to po czekac,skoro i tak czekalam?.... tylko troche sie boje,ze nie bede wiedziala jak sie u lekarza zachowac...to mnie zawstydza....

Gość kinia-
nie ma co sie stresowac,lekarz tez czlowiek,poprostu powiesz ze planujesz wspolzyc z chlopakiem i zeby pomogl Ci w doborze odpowiedniego srodka antykoncepcyjnego.Powodzenia.A o mooim pierwszym razie nie ma co pisac;-(zaluje

Gość martha330
no pewnie ze powiem;p a czemu u Ciebie nie ma szans??? ja jutro dzwonie do gabinetu...umowie sie i bede dzielna,takie mam plany przynajmniej...tylko serio nie wiem,jak to bedzie z moim stresem...pewnie nie bede wiedziala,co robic....uuuuhhh

Gość martha330
a mam pytanie-jakie sa szanse ze przy pierwszej mojej wizycie otrzymam recepte na tabletki??? i jak dlugo musze potem odczekac z odbyciem stosunku:) czy ktoras z was mi powie....:) dzieki

Gość Annnnnnnnnnn
szanse marne bo musisz jeszcze zrobic badania wiec dopiero najczesniej druga wizyta... skutecznosc po tygodniu przyjmowania okolo

Gość martha330
hm...czyli najpierw jakies badania...a jesli mnie na badanie nie skieruje,to czy sama powinnam o nie poprosic? lepsze bedzie zabezpieczenie? lepiej tzn dobrane tabletki? jesli tak to warto poczekac,bo jak juz mowilam i tak czekam i to decyzja przemyslana.....