Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość oooooliwwwwwka
anah trafila w samo sedno...nagle wszelkie podszywy zniknely haha

Widze,ze mam duzo wrogow. :) To dobrze.Wyzszosc czlowieka zalezy od ich ilosci.A wiecie co?Ja mam to gdzies co kto o mnie pisze i w jaki sposob i co kto o mnie mysli.Po co sie przejmowac?I tak zostane w UK i mam gdzies te cale Oborniki.Niech sobie mowia,co chca.Taki jest urok malych miast.wszyscy robia pierdoly,bo zal dupe sciska,ze ktos moze miec lepiej. A nawet gdybym tam miala zostac,to i tak bym chodzila z podniesiona glowa,jak zazwyczaj,bo naprawde nie ma co sie przejmowac.Ludzie maja wieksze problemy,a glupie plotki i uwagi pod moim adresem nie maja dla mnie znaczenia.Pisze to wszystko,dlatego ze chcialabym sprostowac,ze nie ja jestm Blondynka,ktora zalozyla ten topik.I naprawde mam gdzies kto jaki ma styl wypowiedzi lub podobny do czyjego.To wasz problem,glupie ludzie.Zaraz we wszystko wierzycie.I macie zagadke do rozwiazania,zamiast zajac sie wlasnymi problemami,to sie ekscytujecie czyimis.Wcale nad tym nie ubolewam.To moj trzeci i mam nadzieje,ze ostatni post na tym forum.Jestem naprawde zajeta i nie mam czasu aby odpowiadac lub opowiadac lub tlumaczyc. Zapraszam do mojego \"adwokata\" prawdziwej preferki,ktora ponoc lepiej zna moje zycie niz ja sama. :) sic!

Gość Aśka ze zdjęcia nie pitol
twoje wpisy: 30.10] 16:38 Joanna z fotki Tak,ja jestem Joanna i nie zycze sobie aby ktos robil mi takie swinstwa.Czym ja zawinilam,ze ktos takie cos robi? I co ma do tego,intelekt,rozwoj emocjonalny lub pisanie polskich znakow?Moze ktos mi wyjasni? 16:42 Joanna z fotki Tak,dzwonie do domu w Polsce regularnie,do znajomych i tp. No i sie dowiedzialam.Nie bardzo wiem o co chodzi,ktos (nie bede podawac kto) wyslal mi wiadomosc z linkiem do tego forum.Nie czytalam wszystkiego,tylko kilka ostatnich wypowiedzi i pierwszy post na tym forum. Skoro przeczytałaś tylko kilka ostatnich wypowiedzi i pierwszy post to skąd wiesz, że "rozpoznąją" cię po pisaniu bez polskich znaków?? Kolejny dowód na to że jesteś blondynka...:o

Gość 444444444444
oczywiście że jest. Nie widzicie sposobu pisania -> brak spacji po znakach interunkcyjnych? Czasami bez wielkiej litery po kropce. To się naprawdę rzuca w oczy! Przeciętna osoba pisze tak: Owoce były duże, zielone. Zjadłem je. Blondynka pisze tak: Owoce byly duze,zielone.Zjadlem je Widać to wszędzie. W tytule tematu, w pierwszy i każdym kolejnym poście. Blondi, przestań. Jak długo będziesz się jeszcze ośmieszać? Do śmierci?

Ale z Ciebie glupol.Przepraszam za wyrazenie ale od kiedy to ja mam sie z wszystkiego tlumaczyc?To o czym mowisz napisalam wczoraj lub przedwczoraj,juz nie pamietam,kiedy dowiedzialam sie po trochu co tu sie wyprawia.To wcale nie znaczy,ze nie czytalam nic dzisiaj,poza tym od wczoraj duzo wiecej sie dowiedziala.Dzwonilam do mojego ex zapytac,czy to on pisze na forum jako ta preferka,rozmawialam z kims z rodziny,kto mi wszystko opowiedzial,bo sledzil watek,a poza tym sama z ciekawosci przeczytalam historie.Jasne,teraz kazdy post bedzie uznawany za post autorki topiku,chore jakies to jest.Zaraz zglosze do redakcji aby usunieto watek i koniec zabawy.Wracajcie do normalnosci chorzy z zawisci ludzie.Zajmijcie sie domem,rodzina,praca i wlasnymi przyjemnosciami. Milego wieczoru.Nie psujcie go sobie wchodzac na to forum.To tylko strata czasu.Lepiej spedzic czas z rodzina.Dzis Halloween,wiec lece na miasto patrzec jak dzieciaki sie bawia.Szkoda,ze nie macie czym sie zajac tylko w swojej desperacji wylewacie zlosc na forum.Pozdrawiam.Joanna.

Gość do oblesnych babsztyliiiiiii
Aha,jeszcze cos! mam was wszystkich w dupie! zalosni popjebani debile.zajmijcie sie rodzinka,lepiej zadbajcie o wlasne tylki.popatrzcie szmaty czy mezulek was nie zdradza.pasztety. ha ha ha ha ha!!! pierdolone kaszaloty i zazdrosne idiotki podszywajace sie pod inne osoby. :) zal mi was,tumany. :)

Gość nieustannie wychodzisz
na idiotkę i nie dasz sobie przetłumaczyć że już czas przestać... Tak jak z Hindusem - wszystkie tłumaczyłyśmy Ci że już stop, już odpuść, a Ty dalej.... Blondynka, koniec. Przestań. Przestań pisać pod innymi nickami. Przestań pisać z nich że nie jesteś Blondynką. Wszyscy znamy prawdę.

Joanno czy to przypadek ze twoj login na fotce (jaye) to czesc adresu mailowego (jaye_dvdsn@yahoo.com) blondyny??wybacz bajki to my ale nie nam blondyno, joanno, do prawdziwej preferki czy jak tam sie zwiesz nie wiesz ze klamstwo ma krotkie nozki??teraz bedziesz oskarzala kazdego na forum o to ze sie pod ciebie podszywa??ze klamstwa rozpowiadaja??nie widzisz ze robisz z siebie idiotke??nudna jestes i monotematyczna...zrozum przegralas...wydalo sie... na poczatku twojej historii bylo mi ciebie autentycznie zal...ale teraz widze ze ty masz problemy ze soba...masz jakies cholerne niskie poczucie wlasnej wartosci...bajkopisarka z ciebie nie z tej ziemi... z ta siora tez zjebalas...za duzo osob sie pojawilo jednego wieczora...kto ci uwierzy w ta bajeczke??grunt ci sie pali pod nogami i chcesz sie wybielic...za pozno moja droga...trzeba bylo nie wypisywac bzdur... nie rob z siebie wiekszej idiotki niz juz zrobilas...twoja historia robi sie zalosna...ty jestes zalosna... tyle mam ci do powiedzenia blondyno, joanno czy jak tam sie zwiesz... a zeby nie bylo nie uzywam polskich znakow bo przywiozlam laptopa ze stanow...polskich znakow tam nie ma adio

Gość trlelle
nawet joanno z fotki gdyby to byla prawda, to nie sa twoi wrogowie i nie szczyc sie nimi, bo oni nie okreslaja twojej wyzszosci, no chyba, ze jest inaczej i jestes blondynka, co jest baarrdzo prawdobodobne. a jesli porownac o styl pisania twoj i blondynki, to jest ten sam i nie chodzi tu wcale o duze litery czy brak polskich liter. po prostu widac w nich brak spojnosci logicznej i przedziera z nich infantylnosc

Gość Prawdziwa Preferka
Ty naprawdę jesteś chora i zaczynam ciebie załować, bo wymagasz leczenia, najlepiej w zakładzie zamkniętym. Wyrodna matka, idiotka a w dodatku zadufana w sobie, nie znosisz porażek, a jak cię twój luby załatwił bez mydła to mu narobiłaś problemów z narzeczoną, nawet wtedy nie potrafiłaś odejść z twarzą. Masz w swoim życiu więcej wrogów niż przyjaciół, A propos przyjaciół, ty ich w ogóle masz??? Na arabia.pl podaje się za kogoś innego, gnoi kobietę za to że nie ma kontaktu z własnym dzieckiem, a tutaj proszę jaki świętoch się znalazł!!!! Powiem ci tak piękna nie jesteś, ładna wcale jesteś ZWYCZAJNA i nie ma w tobie nic wyjątkowego, a jak już mówiłem wcześniej za te swoje zachowanko słono zapłacisz. Zbyt dużo dowodów świadczy przeciwko tobie: 1. twój styl pisania 2. fotografie 3. do tego forum arabia.pl gdzie można bez trudu znalezc w twoim nicku zdjęcie które jest również na fotka.pl 4. twoj nick to noor i nie problem rowniez porownac twoj styl pisania tam 5. twoje opowiastki na tamtym i tym forum sie zupelnie pokrywaja WPADŁAŚ, a teraz daj sobie spokój i opuść tę głowę w swoim mieście, a w uk musisz zostać bo gdybyś wróciła do obornik to każdy by ci powiedział że wymagasz leczenia, a w uk zawsze możesz grać, tam jesteś anonimowa... ZRÓB COŚ DLA SYNA, RODZINY A PRZEDE WSZYSTKIM SAMEJ SIEBIE - LECZ SIĘ KONIECZNIE!!! Takie jak ty psują opinię całej rzeszy kobiet... A ci, te którzy tu przesiadują to nie pasztety jak ich nazywasz to ludzie którzy mają mniej lub bardziej udane życie osobiste ale poświęcają swój czas żeby pomóc innym, a ty chciałaś to wykorzystać... OSZUKUJĄC... Myślę że ja już swoje zrobiłem i jeśłi jeszcze kiedyś tu zajrzę to tylko po to żeby pogadać z fajnymi ludźmi a nie czytać o twoich podbojach... I pamiętaj, kłamstwo ma krótkie nogi a już niebawem całe uk będzie wiedziało kim jest JOANNA BLONDYNKA 1982 NOOR i cała batalia innych podszywek...

Gość enno benno
Jestem zupełnie obiektywnym "czytaczem" i mam do Preferki 2 pytania: 1. W jakim celu piszesz że się z nią spotkasz/że ona jeszcze zobaczy/popamięta/całe miasto się dowie? Bo tego akurat nie łapię - zrobiła TOBIE jakąś krzywdę? Nie wiem.... przyczyniłą się do tego że straciłeś pracę, poszedłeś siedzieć... Cokolwiek przeciw Tobie? Tylko nie pisz że jedynym powodem jest to że ona jest wrednym człowiekiem i matką... bo to przecież zupelnie nie dotyczy Ciebie, a gdyby mścić się na ludziach którzy po prostu są niedobrzy, to trzeba by wytępić 75 % ludzkości. 2. Dlaczego z nią byłeś skoro nie jest ładna (Tak napisałeś)? Dlaczego z nią byłeś skoro jest puszczalska, brzydka, głupia i ma złą opinię? Proszę - wytłumacz mi te dwie kwestie bo zupełnie ich nie rozumiem.

Gość a ja i tak mam to w dupie
i nie potrzebnie sie wysilacie. :) glowe zawsze bede miala podniesiona bo wiem,ze nie ma po co jej spuszczac.i dlaczego.mam to w dupie jaka krazy o mnie opinia.kto by sie przejmowal glupimi plotkami?chyba tylko takie jak wy.naprawde myslicie,ze czlowiek nie ma innych problemow tylko przejmowac sie zazdrosnikami? :) apropo,teraz bedzie,ze kazdy post pod moim to ja pisalam. he he... :) niezle jestescie ograniczeni.

preferka wcale ze mna nie byla nigdy bo to kobieta tylko sie za mojego ex podaje.akurat z obornik mialam tylko jednego faceta,wiec ona sie chyba za niego podaje akurat.nie nwiem po co.a mnie sie zarzuca chorobe.... :)

Gość to jest super
przeczytałam wszystko, na początku nie wierzyłam ale po przeczytaniu poczty.. Zajebiste. Dobrze że ja nie mam takich problemów ze sobą. uff

Gość to jest super
a tak poza tym dziewczyna z fotki.pl jest brzydak jak noc

Gość mhroczny futherkowiec
że co :o nie rozumiem niektórych ludzi na polskich forach :(

kolejna zazdrosna?oh,biedulka,musi sie dowartosciowac obrazajac kogos. :) jakie to smutne.ja wiem jak wygladam.pewnie to ty masz jakis problem i mase kompleksow,biedaczko. nie kazdy moze sobie pozwolic na co paro miesieczne wyjazdy do egzotycznych cieplych krajow,nie kazdy moze miec cudownego meza,wiec nie dziwie sie ze tak was az to boli. :) ale jak cos juz chcecie pisac na moj temat,to nie piszcie bzdur,jakies piate przez dziesiate....

Gość falen_star
zaraz, zaraz... bo znowu nie nadążam... to cudowny mąż jest, czy się rozstaliście bo ojciec dziecka nie zgodził się na wyjazd? a UK też zalicza się d ciepłych krajów?

Gość miki kiki
uuuuuuuuuuuuuuu to teraz i mąż się pojawił i cudowne życie urozmaicone podróżami - wow,dobre. zdecyduj się na jakoś wersję i jej się trzymaj , bo najawiększy bałagan to chyba ty wprowadzasz.....

Gość wowto jest super
no prosze prosze i mamy męża!!!!!!!!!!! Pogubiłaś się w tym wszystkim kochana

Gość trlelle
a ja i tak mam to w dupie - zaraz zaraz, to w koncu przynajesz sie, ze ty z fotki to ty, znaczy blondynka? hehe.a skoro tak stac cie na wyjazdy egzotyczne i w ogole super zycie, to czemu dziadowalas u tego hindusa i mowilas, ze nie stac cie na wynajmowania mieszkania? albo ze musialas wydac 30funtow na taksowke? jakby cie bylo tak stac na wszystko, to nie przejmowalabys sie tymi paroma funtami

Gość trlelle
a jesli chodzi o wyglad,to plakas nam, ze taka brzydka jestes, nie bylas pewna swojego wygladu itp itd. zdecyduj sie w koncu i badz konsekwentna

Gość trlelle
no i nie masz cudownego meza, o czym juz wiemy, wiec czemu tak sie tym chwalisz?

Gość trlelle
wiesz co, dobrze ci zyczylam i nadal mimo wszytko zycze, ale nikt za ciebie nie pojdzie do lekarza, wiec daj szanse psychiatrom,psychoterapeutom, zeby cie wyleczyli. i wchodz w jeszcze wieksze bagno

Gość trlelle
*nie wchodz

Gość wowto jest super
zgadzam się z tobą trlelle

gdybys miala to w dupie to nie pisalabys tu wiecej...probujesz sama siebie przekonac ze masz opinie innych w dupie ale to nie prawda...poza tym faktycznie za ladna nie jestes

Gość trlelle
widocznie ten mąż nie byl taki super swietny skoro sie rozstaliscie

Gość Zawroty głowy
Jejku. Doczytałam jednak te pare stron po tym jak sie zaparłam, że tu nie wejdę już. Blondynka, my Co tu przez kilkanaście stron tego topiku naprawdę próbowałyśmy pomóc, doradzałyśmy Ci, martwiłyśmy się o Ciebie, żałowałyśmy Ciebie, czekałyśmy aż napiszesz co u Ciebie. A teraz nas wyzywasz od szmat i babsztyli co się wtrącają w Twoje życie. Sama do tego doprowadziłaś, sama zmieniłaś nasze nastawienie do Ciebie. Przez co? Przez manipulowanie nami, kręcenie, kłamanie, bujanie, wypieranie, podszywanie, no i obrażanie. I nie dziw się teraz, że straciłas wszystkie przyjazne dusze z forum, które z Tobą przeżywały każdy dzień. Co z tego, że Ci napiszę, żebyś się zastanowiła nad sobą, żebyś poszła na terapię- jak za chwilę pod którymś ze swoich nicków mnie wyzwiesz? Za daleko zaszło to wszystko, abyś mogła się wymigać. PO prostu lepiej nie wypowiadaj się na tym forum, niech zginie śmiercią naturalną. WSZYSCY Cię rozgryźli. Ech, na przyszłość bardziej uważaj. W życiu osobistym również. ♠♠Kurcze, ale kim ja w końcu jestem żeby Tobie radzić?! Nie mam przecież cudownego męża, nie wyjeżam co kilka miesięcy w ciepłe kraje..Ech, muszę zastanowić się nad sobą. PS. Pisałam już gdzieś na 5 stronie, i napiszę jeszcze raz- jesteś ładną dziewczyną. Teraz dodatkowo wiem, że dodatkowo z kompleksami i mało inteligentną. Ale nad tym można popracować. Pozdrawiam

Mialam juz tu nie pisac....Ale tak sie zlozylo...Jakos tak smiesznie sie tu porobilo i czuc nerwica. :) Ja juz sie uspokoilam po rozstaniu z R. Choc caly czas jeszcze o nim mysle,bo wisi mi te £200.Ale nie ludze sie,ze je mi odda. To zdanie kieruje do ostatniej wypowiedzi,nick zawroty glowy: podszywy...a czy ja powiedzialam,ze sie podszywam,albo podszywalam?wszyscy to mowili,tylko nie ja. Wszyscy probowali to mi udowadniac,wmawiali,ze ja sie podszywam,tak,tak,czytalam wszystko.Z niektorych sie nawet tak smialam ze sie prawie dusilam. :) szczegolnie z podszywow. Tak jak kiedys chomikowa mi napisala,miala racje.nie pojde na zadna terapie,bo pewnie nie bedzie czasu,lub motywacji. Na razie jestem sama,ale jak bede gotowa na nowy powazny zwiazek,to rozwaze mozliwosc terapii. Z R. nie mam wcale kontaktu,ale mam go z tym mlodym A. i wlasnie dzis sie spotkalismy na obiedzie i mi troche nowinek poopowiadal co sie tam w domu u nich dzieje. R. jest zalamany,placze,siedzi caly czas w swoim pokoju i slucha muzyki,wychodzi i przychodzi,z pracy zrezygnowal,zamierza za pare dni wrocic do indii,moze jutro lub pojutrze ze wzgledu na operacje 11 letniego brata ktora ma sie odbyc w niedziele.dzwoni do tej swojej juz ex narzeczonej,ona wcale nie odbiera.dzwoni do jej rodzicow,oni mowia ze jej nie ma w domu.potem namawia tych swoich kolesi i mlodego A. zeby oni dzwonili do niej i probowali z nia porozmawiac.tak zrobili,ale dostali od niej zjebke i nic z tego. za to ja i ona (N) zaprzyjaznilysmy sie jakos.rozmawialysmy dzis okolo 20 minut przez telefon.ona zerwala z nim calkowicie i byla bardzo szczesliwa ze jej wszystko opowiedzialam.bardzo mi dziekowala,ze zna prawde wczesniej i nie zaluje. no i tyle o nas. ja i mlody A. zamierzamy byc w kontakcie.ale nic specjalnego,on 18,prawie 19 lat,ja 6 lat starsza.... :) szkoda,ale juz nie bede sie zadawac z tego typu ludzmi.jak R. bardzo chcialam przeprosic te dziewczyne,ze sie za nia podalam.