Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość dddddddd
ja obstawiam ze zioolko to mama blondi

Gość Do Prawdziwej preferki
kkkokkkkosannnnka to tez jest chyba twoj nick preferko. niezle zioolko,synek Joanny nie jest Nadera.jak oni sie poznali to Joanna juz miala dziecko z K.skad masz takie informacje?tez troche nieaktualne.

Gość Prawdziwa Preferka
zadam ci podstawowe pytanie... czy podałem się za ex K???????? a sama dobrze wiesz ilu ich było, więcej niż kartek w kalendarzu...

mama blondi?nie no.az mi sie troche usmiechnelo.myslicie ze blodni i Joanna to ta sama osoba?co chcialam powiedziec,to ze nasza mama przeciez wie,ze synek J. i K. to nie dziecko jej meza araba.a niezle zioolko nie wie widocznie. preferka,jaka ty jestes odwazna i sprytna.tylko potrafisz pisac: "a to dobre".... nic poza tym.serio,napisz kim jestes,to ja sie z toba na pewno spotkam.jak mam sie z toba spotkac skoro nie wiem kim jestes?

Gość Prawdziwa Preferka
dobre, dobre zaraz wyjdzie na to że jestem tu sam a poza blondi wszystkie nicki to moje podszywy ;) Sherlock Homlmes to z ciebie żaden :)

ale wiesz,wszyscy tu wiedza,ze jestes kobieta.no i tak,.podalas sie ze ex Joanny i pisalas o ich synku tak czule...moze sama nie mozesz miec dzieci i zazdroscisz innym?wcale bym sie nie zdziwila.skad jestes?z obornik?napisz chociaz z jakiej ulicy jak nazwiska nie chcesz podawac.

Gość Prawdziwa Preferka
Pragnę namiętnie buszować w zbożu i uderzać czołem o glebę, by potem potrząsając swoją pustą głową wydawać nieartykułowane dźwięki i machać językiem.

Gość Prawdziwa Preferka
spotkasz szybciej niż myślisz - obiecuję!!!

Gość Prawdziwa Preferka
niezły podszyw, ale wyluzuj...

Gość Prawdziwa Preferka
nerwy ci puszczają ?????

Gość miki kiki
czyli to dziecko to w końcu araba jest? bo wcześniej ktoś wspomniał ze blondi niby chciała wyjechać z ukochanym mężem arabem do jego kraju a jej ex-ojciec dziecka nie zezwolił na paszport....dlatego niby się rozstali....kłamstwa same kłamstwem kraszone....o nie mogę, kto tu w koncu prawdę pisze???

Gość Prawdziwa Preferka
skoro już jesteśmy w tym temacie... chciałam napisać że golę szparkę raz w miesiącu w pozostałe dni wmawiam sobie że jestem mężczyzną i siedzę na kafe aż mnie kark rozboli

Gość Prawdziwa Preferka
tanie to było... ale na cóż lepszego cie stać???

troche mi ciebie szkoda.wynika z tego,ze musisz byc naprawde sfrustrowana i zestresowana osoba,ktora dowartosciowuje sie kosztem innych piszac obrzydliwe klamstwa na ich temat.juz nie chce nic mowic,ale naprawde wez sie za siebie i swoje zycie,a nie innym mieszasz i jeszcze tak oczerniasz.lepiej sama moglabys napisac cos o sobie zamiast o zyciu osob ktore ledwo co znasz i jeszcze niedokladnie wiesz na ich temat.cos tam uslyszalas na pewno,nie mowie,ale zeby tak falszowac?co chcesz tym osiagnac? moja siostra i tak nic sobie z tego nie robi.niedlugo bedzie w obornikach,z nikim sie tam nie trzyma bo wie dokladnie jacy sa ludzie w tym miescie,sama zawisc,jad,zazdrosc.mam nadzieje ze juz niedlugo zabierze dziecko a wy sie w dupe mozecie ugryzc z wiekszej zazdrosci. :) jesli pisanie sprawia ci taka przyjemnosc (na temat Joanny) to napisz jej biografie. niezle na tym zarobisz.

do podszywu prawdziwej preferki: ale sie usmialam!!! :) dzieki,niezle mnie rozbawiles.preferka,lepiej zarezerwuj nicka,bo nie wiesz co tu sie na forum dzieje. :)

Gość Prawdziwa Preferka
teraz to już nikt jej nie kupi bo ma za darmo na kafeterii :) hahahaha

Gość niezłe zioołko
oo qwaaa no to się jebłm seryjnie!!!!!!! mysaalem ze to dziecko jest tego araba, no to sorcik że ci namiesząłem w temacie........... blondi nie ma takiej złej opinii jak perwerka próbuje wmówić :] ej, sorry, ale spadam dokonałem swojego obowiązku napisania prawdy o Aśce....... ;) z tej prawdy to i tak mi gówno wyszlo, :P bo byłem jak bum cyk cyk przekonany że dziecko jest araba, matka mi tak mówiła??????? faktem!!!! jest że blondu zła dziewuchą nie jest spadam, nara

Gość kkkokkkkosannnnka
blondyna...do roboty!!!!!!!

Gość Prawdziwa Preferka
nie muszę, bo ja tu nie "mieszkam" całymi dniami jak ty, no i zawsze mogę iść za twoim przykładem i co 3 sekundy mieć nowy, tylko po co?? ja nie mam rozdwojenia jaźni, a jak ktoś czytał to o czym pisałem to doskonale wie jaki jest mój styl pisania, ale niestety ty nie jestes w stanie odróżnić bo z tym siódmym zmysłem trzeba się urodzić...

Gość Prawdziwa Preferka
mam drobne i niewyględne ciało kobiety, ale umysł rosłego i umięśnionego wojownika na codzień jestem popychadłem, ale tu, na kafeterii mogę udawać odważnego mężczyznę PS : mam nawet przypinanego penisa

szczere... :) ide spac.kochanie moje w wyrku czeka.pozdrawiam. preferka,moze jakies ziolka?uczylam sie ze melisa pomaga zasnac.a na nerwy to chyba najlepiej waleriana. przyjedz do anglii,bedziemy mieli dowody na to ze pasztet nie tylko sluzy do smarowania chleba. :) dobrej nocki.

do niezle zioolko!!!!!!!!!!!!!!!!! please!!!!! napisz cos ty za jeden! podaj swoj email!!!! tez mnie rozbawiles.dobranoc.

Gość Prawdziwa Preferka
W SAMOTNE ZIMNE WIECZORY TRZEPIĘ SWOJEGO WYIMAGINOWANEGO KUTASA I BEZMYŚLNIE STUKAM W KLAWIATURĘ

Gość Prawdziwa Preferka
blondi jak zawsze płytka na maxa...

Gość kkkokkkkosannnnka
do prawdziwej preferki....uwazaj blondyna z tymi ziolami,bo slyszalam,ze od kropli WALERIANA,to mozna zaciazyc hahahahahaha.

Gość olla olla
czytam i muszę się wtrącić. buahahaha, te podszywy są najlepsze, oplułam ekran :D :D :D nie wydaje mi się że to blondynka982 się podszywa, bo w podszywach są polskie znaki

Gość Prawdziwa Preferka
spokojnie i z nabożeństwem ciasno owijam piersi bandażem, zasiadam przed monitorem, odpalam kafeterię i piszę jako mężczyzna

Gość A ja myślę żę
ta blondynka naprawdę musi się leczyć. Dziewczyno weź się w końcu za siebie, a nie takie pośmiewisko z siebie robisz. Teraz kryjesz się pod nickiem DO PRAWDZIWEJ PERFETKI. Od razu widać, że to Ty. Styl pisania itp. jest ten sam. Blondynka zaparłaś się kilkakrotnie, że nie masz dziecka. Teraz będąc pod nickiem DO PRAWDZIWEJ PERFETKI, lub nawet niech to będzie Twoja siostra, to ta osoba pisze, że jednak masz dziecko. I nie tylko ta osoba, ale i kilka innych. Wątpię, by na Fotce zrobiono taki głupi błąd. Wyrzekłaś się własnego dziecka, tak nie można. Czuję do Ciebie za to wstręt i za to, że dajesz d..py na prawo i lewo, zamiast zająć się własnym dzieckiem. Szkoda mi go, ma taką matkę, która się go wyparła...

Gość kkkokkkkosannnnka
wiecie co?to,czy prawdziwa preferka jest kobieta,czy mezczyzna nie jest wazne...sama blondyna wczesniej przyznala,ze tu kazdy moze byc kim chce.najwazniejsze,ze preferka ukazala nam prawdziwa nature blondyny.do tej pory wszyscy tu na forum jej wspolczulismy,chcielismy jej pomoc...dopiero preferka pozwolila nam sojrzec na joanne z innej strony.kurde jestem zla na nia,ze oczekiwala od nas pomocy i porady podczas,gdy sama nie okazywala tych zachowan wzgledem swojego dziecka.wstyd blondyna,wstyd....