Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość magdalena do marii
Znowu bez polskich znaków????????? ciekawe dlaczego???? HA HA HA

Gość oooooliwwwwwka
blondyneczke zal sciska,ze zostala rorszyfrowana i teraz nikt juz jej nie zaluje,nie pociesza,nie mowi jej,jaka to ona biedna sierotka haha.to chyba byla jej jakas forma dowartosciowania,bo kazdy w miasteczku sie z niej nasmiewa i o niej zle mowi. tu na forum byla choc przez jakis czas "WAZNA "szkoda,ze tak krotko.. blondynka,jesli chcesz,zeby los przestal sie mscic na tobie,zrob wszystko,zeby zapewnic swojemu dziecku normalne dziecinstwo z normalna,kochajaca matka.jest w tobie przeciez duzo milosci(co juz nam udowodnilas),ale moze lepiej przelej ja na swoje dziecko..ono cie nie skrzywdzi,jak te wszystkie dupki z ktorymi mialas do czynienia.mysle,ze masz jeszcze szanse zaczac wszystko od nowa,w nowym miejscu.los sam zsyla ci takie okazje ku temu.wykorzystaj to...daj szanse swojemu dziecku.potrzebujesz do kogos sie przytulic?????dlaczego to nie moze byc twoj syn.on jest wiecej warty od tych wszystkich innych dupkow...pozdrawiam.

Gość oooooliwwwwwka
maria magdalena....o tej porze do roboty???wiekszosc o tej porze spi..

Gość magdalena do marii
DOBRE, DOBRE, DOBRE SUPER TO UJĘŁAŚ :)

niby kończy i się nie tłumaczy ale zwróćcie uwagę jaki długi post wystukała... tylko winny się tłumaczy ale mniejsza z tym... i tak będzie tu zaglądać i tak będzie tu pisać... może nie jako blondynka1982 ale pisać na pewno będzie... Prawdziwa Preferka - trudno nie przyznać tobie racji w tym co napisałeś - twoja wypowiedź trzyma się kupy w odróżnieniu od jej postów i postu figielka666

Gość przeciez*************
na tej całej fotce nawet w zainteresowaniach ma wpisqane dziecko

no dokładnie - przeciez**************** a z tego widać że to jedna wielka kłamczucha... a moze ma zwyczajnie mega problemy z pamięcią??? któż to ją tam wie... tak czy owak na bank że będzie przeglądała to forum i na pewno odezwie się jeszcze nieraz (choć niekoniecznie pod nickiem blondynka1982)

a może autorka wcale nie podała linka do swojego zdjęcia, tylko wybrała sobie jakąś mniej lub bardziej przypadkową osobę? przecież to nie możliwe żeby ten stek bzdur to była prawda. Przekonał mnie o tym zwłaszcza wpis, jak to R. ją popchnął i przeleciała przez korytarz, straciła przytomność, spacerowała po chodniku przed domem zamiast leżeć w karetce, R. aresztowali, a ona bzykała się z A., bo przecież zawsze mu się podobała. haha, ale dziękuję autorce za dostarczenie mi sporej ilości rozrywki, naprawdę uśmiałam się :D

Gość diabeł wcielony
to ona w koncu bzykala sie z tym A. czy nie? bo tego nie doczytalam...

ja zrozumiałam że tak, ale chyba nie było tak bosko jak z R. :P a moje pytanie do autrki, czy rzeczywiście stosunek miała miejsce pozostało bez odzewu. Jestem zawiedziona, już nigdy się nie dowiem jak było naprawdę ;(

Gość Joanna z fotki
Czesc! Doszly mnie sluchy,ze ktos sie podaje za mnie na tym forum.Czy to prawda?Moglibyscie napisac mi tak w skrocie o co chodzi?Z gory dziekuje.Joanna.

Gość diabeł wcielony
haha dobreeee blondynka- teraz przeszłaś samą siebie :D LOL

Gość abbbbbabbbbccaaa
czego to ludzie nie zrobia zeby sie wybielic ehehhee a gdzie to w UK takie wiesci chodza?

Gość Wszystkie odpowiedzi
to chyba podszywy

Gość abbbbbabbbbccaaa
uk_joanna@yahoo. taaa w polsce LOL

Tak,ja jestem Joanna i nie zycze sobie aby ktos robil mi takie swinstwa.Czym ja zawinilam,ze ktos takie cos robi? I co ma do tego,intelekt,rozwoj emocjonalny lub pisanie polskich znakow?Moze ktos mi wyjasni?

Tak,dzwonie do domu w Polsce regularnie,do znajomych i tp. No i sie dowiedzialam.Nie bardzo wiem o co chodzi,ktos (nie bede podawac kto) wyslal mi wiadomosc z linkiem do tego forum.Nie czytalam wszystkiego,tylko kilka ostatnich wypowiedzi i pierwszy post na tym forum.

Gość TO JEST PODSZYW I PROWOKACJA
TAK JAK I WSZYSTKO W TYM TEMACIE

Gość HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
o co w tym wszystkim chodzi?kto jest kim teraz?czy prawdziwa posiadaczka profilu na fotce wie o tym wszystkim????

Gość jagooo
ta i jakims zbiegiem okolicznosci twoj nick na fotce to czesc adresu mailowego blondyny...przestan robic z siebie idiotke dziewczyno...zalosna jestes na maksa

Gość HAHAHAHAHAHAHAH
HAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH Teraz sie Joanna z fotki pojawiła :D:D:D Cóż za zbieg okoliczności.......

Gość chora dziwencja
ale schiza na tym wątku, a ta niby blondyna paskudztwo psychiczne

Gość trlelle
ech, dziewczyno, tobie na prawde potrzeba jest pomoc specjalisty

ale nie wydaje się dziwne, że Joanna pojawiła się zaraz po tym, jak napisałam, że może blondynka podała fotkę przypadkowej (lub mniej przypadkowej) dziewczyny? :D

Gość ta joanna z fotki i blondynka
to prowokacje a wy w to wierzycie?

Gość Taka nijaka siostra pijaka
a czy ona tu jeszcze pisze?

Gość Taka nijaka siostra pijaka
to fakt.ale czemu wszyscy tak wnikli w jej prywatne sprawy?