Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość Prawdziwa Preferka
Ale numer, ty serio masz schizę... Teraz podaje się za Joannę żeby się troszkę oczyścić hahaha... A wiecie dlaczego Joanna, przypomnijcie sobie hasło do skrzynki Alice!!! Wpadłaś na maxa.... hahaha Kłamstwo ma krótkie nóżki a ja was zapewniam że te zdjęcia są jej!!!

Gość Prawdziwa preferka to nie
facet tylko kobieta.wiem o kogo chodzi.ona pisze jako on.znam ich oboje.to jest albo jego zazdrosna dziewczyna albo siostra,co nienawidzi tej jego ex z dzieckiem. wiesz co prawdziwa preferka,ja na serio wiem co ty za jedna. ps.nikogo nie bronie.

Gość Prawdziwa Preferka
Znowu blondi, teraz jako ta co niby wie kim jestem... Lecz się kobieto, lecz... Nie odwracaj kota ogonem, bo cię dokładnie rozszyfrowałem z tą Joanną, trzeba było lepiej wymyśleć... A jeśli o szczegóły chodzi to jak spoglądam w dół to mam wszystko na miejscu, więc mi nie ubliżaj że nie jestem facetem hahahaha....

Gość ddddddd
siostra dziewczyna znasz nie znasz ? jaye odwala ci do reszty

Gość Do Prawdziwej preferki
No dalej,przyznaj sie tu nam.Z Obornik czy ze wsi?Znam tego,za kogo sie podajesz i znam jego styl pisania.Nie musisz wymyslac,bo jego na to by nie bylo stac aby takie cos napisac.Poza tym wiem,gdzie on pracuje i w czasie kiedy Ty czasami pisalas,on jest w pracy i nie ma dostepu do netu. Swoja droga dlaczego ludzie sa tacy chamscy?Komus czegos zazdroscisz? A o mezu Joanny napisalas same bzdury,bo akurat znam go bardzo dobrze (lepiej chyba niz ktokolwiek).Nie wiem skad masz takie informacje,jeszcze falszywe,bo ja dokladnie wiem gdzie brali slub i kiedy i sama akt slubu widzialam.A to kim on jest to akurat nie Twoja sprawa i nic na ten temat nie wiesz,a udajesz,ze wiesz. Osmieszylas sie podajac sie z K. Zeby zaraz mnie ktos nie wzial za blondynke lub Joanne,bo nie uzywam polskich znakow,to napisze dla wyjasnienia,ze jestem siostra Joanny i takze mieszkam za granica! zaraz moge zadzwonic do K. i mu opowiedziec co za bzdury opowiadasz na forum,wiec moze lepiej pomysl zanim napiszesz jeszcze.

Gość ddddddd
mieszkasz w UK i wiesz kiedy jeden z bylych twojej siostry jest w pracy? ciekawe

Gość Prawdziwa Preferka
W przeciwieństwie do Ciebie i blondynki za nikogo się nie podaję... Jestem facetem czy tego chcesz czy nie... A teraz ja coś napiszę... Więc blondyneczko zajrzyj sobie na swoją stronę i zobacz co tam powypisywałaś. Jest wszystko czarno na białym, nawet twoja strona www.arabia.pl nie trzeba być dedektywem żeby za pomocą twojego adresu odnaleźć cie na tym forum, a tam co????????? To same zdjęcie co na fotce hahaha i dowiadujemy się jak masz na imię... Och daj już lepiej spokój bo kompletnie się skompromitowałaś...

wlasnie dostalam informacje ze K. jest w pracy w delegacji,dostepu do internetu nie ma,dopiero na weekend bedzie mial.i ze on nic absolutnie na tym forum nie napisal,wiec prosze,przestan sie za niego podawac.tez niebawem on zajrzy na to forum i zobaczymy kto tu mowi prawde.

Gość miki kiki
ale jaja blondi się rozmnożyła...hahhahahhahhah

Gość kkkokkkkosannnnka
do prawdziwej preferki.....dziwne to,ze mieszkasz za granica,a wiesz dokladnie kiedy K.idzie do pracy .???blondyna,jestes zalosna i nawet nie umiesz dobrze klamac...staraj sie,staraj,bo odlot do Polski juz nie dlugo...

jesli jestes jego zazdrosna dziewczyna albo siostra to wspolczuje.K. poczyta sobie twoje posty jak to sie za niego podajesz udajac ex Joanny (jego samego) jak tylko wroci z delegacji.

nie jestem blondynka.mozecie byc pewni ze Joanna zadzwonila z Uk do K. aby zapytac czy to on pisze te bzdury o nim na forum.tylko po to zadzwonila.i K. wszystkiemu zaprzeczyl,nawet mu sie wierzyc w to nie chce.ale obiecal ze jak tylko wroci z delegacji to poczyta wszystko.

Gość Prawdziwa Preferka
hahaha zapraszamy K na to forum kim by on nie był Aty zakrecona blondi podaj mi chociaż jeden post w którym pisałem że jestem K... hahaha Żałosna...

szczerze mowiac wiele bym dala aby dowiedziec sie kim ty naprawde jestes.ale pewnie i tak bys sie nie przyznala bo sie boisz napisac prawde.i przestan juz udawac bylego faceta Joanny.on przynajmniej ma troche kultury i takie glupoty nie jemu w glowie.jest w pracy i nigdy nic tu nie napisal.

Gość Prawdziwa Preferka
niech czyta masz racje kolejna osoba z twojego kregu dowie sie co robisz... A juz potem to pocztą pantoflową rozniesie się wszystko przed twoim powrotem... Powodzenia.. Ja sam chętnie porozmawiam z owym/ą K

Gość ddddddd
ale sie chlop usmieje jak poczyta blondi nic nie pisala ze ma kontakt z siostra ktora tak jak i ona jest w UK a ty wiesz ze ona dzwonila do tego K znow sie motasz

nie pisalas ze jestes K. ale pisalas,ze "zostawilem ja", pisalas o jej zyciu prywatnym,wiec bardzo latwo sie domyslec,ze podajesz sie za jej ex K.,skoro tez tak bronilas ich dziecka.ja juz sie domyslam kim jestes choc pewnosci nie mam ale jak tylko K. przeczyta to wszystko,to pewnie sie wyda kto ty jestes.

Joanna jest w pracy i tez nie moze teraz skorzystac z internetu.ale dzwonila do K. do Polski.Tak,ja tez jestem w UK i K. dobrze o tym wie.oni maja kontakt i wcale sie nie nienawidza.

Gość Prawdziwa Preferka
no popatrz jak szybko wyszło na jaw że jednak pisałem prawdę i blondi ma dziecko... hahaha

i chyba blodni to nie Joanna,gdyby jednak obie postacie byly ta sama osoba,to bym wiedzial o wszystkim,bo jestem w stalym kontakcie telefonicznym z siostra.

Gość ddddddd
taa caly swiat kocha blondi nawet R

chcialam napisac,ze wiedzialabym chyba o wszystkim co sie dzieje z moja siostra.wiem ze nie ma czasu na glupoty bo pracuje i nie ma lacza internetowego w swoim mieszkaniu.a ty moze juz sie przyznasz kim jestes?bo sporo zametu narobilas.

Gość gfhfg
Nadal mi żal autorki. Nadal uważam że Preferka to kobieta. A wierzcie mi, intuicję mam od dziecka i to fenomenalną. (wiem, preferka zaraz napisze że jednak nie fenomenalną, bo jest facetem -> kłamiąc po raz kolejny). Ale blondynka, błagam Cię, nie pisz juz jako inne osoby. Rozumiem Cię i uważam że to świństwo że wyciągnęli tu Twoje sprawy, ale proszę, przestań. Wstyd mi za Ciebie. I proszę, nie pisz jako Joanna ani "Do prawdziwej Peferki" że nie ty jesteś blondynką. Styl pisania jest identyczny (brak polskich znaków, po kropkach i przecinkach nie ma spacji), tak samo układane zdania. Po prostu PRZESTAŃ. Nie pisz już więcej jako nikt inny, nie pisz że się mylimy, nie pisz! Będziesz miała ochotę, ale nie rób tego. Daj spokój. Otrząśnij się. Pisząc jako inne osoby wcale nie bronisz siebie, tylko się pogrążasz. Zachowaj twarz, błagam Cię. Wtóruję Ci, ale za chwilę przestanę, jeśli nadal będziesz robić z siebie idiotkę. Miałam ochotę napisać na Twojego maila, ale pomyślałam, że tam też będziesz kłamać że Joanna to nie Ty. Daj już spokój bo osoby które Cię lubiły stracą resztkę sympatii...

Gość kkkokkkkosannnnka
blondyna,juz tylu mialas tych ex,ze nie mozesz juz sie polapac ktory to tak na ciebie psioczy hahaha

Gość jezuniu dziewczyny co to
za jakis melodramat tutaj odstawiacie?

Gość Prawdziwa Preferka
Popatrz jaka szkoda że jesteście w kontakcie a gdy potrzebowała pomocy musiała dać się tak upokarzać bo nie miała dokąd iść...

nieprawda,ze K. ja kocha,rozstali sie krotko po tym jak J. urodzila dziecko.ale sa w stalym kontakcie i o tym akurat wiem,i wiem tez ze niedawno J. dzwonila do K. i on byl doslownie w szoku ze ktos pisze takie bzdury na forum i podaje sie za niego. a ja jakos nie wierze aby blondi to byla moja siostra.

a kto powiedzial ze J. sie upokarzala bo nie miala dokad isc?nic mi na ten temat niewiadomo.poza tym ja mieszkam daleko od londynu.wiec co?napiszesz w koncu kto ty jestes czy nie?

Gość Prawdziwa Preferka
no to zaczyna się zupełnie nowy rozdział, co chwilę kłamstwo... pamiętaj że kłamstwo ma krótkie nogi...

Gość Prawdziwa Preferka
ach ta ciekawość co???????? spać nie daje??????? to topik o tobie a nie o mnie....