Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość miki kiki
no własnie, niby blondyna w UK taka samotna była , nie miała gdzie mieszkac( dlatego też niby miał miejsce ten niby układ-mieszkanie za seks) , a tu nagle siostra się pojawia.... po prostu jesteś panią puszczalską, z jednym miałaś dziecko , drugi był twoim mężem, trzeci coś tam...a, że u siebie masz zjechaną opinię wyjechałaś w świat i tam się rozkładasz....a dziecko zostawiłaś same sobie...jesteś okropnym człowiekiem. na dodatek robiłaś przed nami z siebie biedną, nieszczęśliwą kobitkę, potrzebującą miłości....TERAPIA TERAPIA I JESZCZE RAZ TERAPIA + PSYCHIATRA

Gość Prawdziwa Preferka
jak nie wiesz nic to poczytaj jak musiała zostać z R do wyjazdu bo nie miała gdzie się podziać...

Gość filootka
wiecie co, miałam kiedyś taką sytuację że się też pogrążałam........ wymysliłam sobie chłopaka!! powiedzialam wszytskim jaki jest cudny i że ma na imię Marcin. I ciągnęłam kłamstwo rok!!!!! Raz się wygadałam (?) na jakiej ulicy mieszka - moja wścibska koleżanka zastrzeliła mnie stwierdzeniem że żaden MArcin tam nie mieszka. Zamiast w porę się opamiętać brnęłam w kłamstwa..... Korespondowałam wtedy z pewnym chłopakiem, zaczęłam go usilnie namawiać by do mnie przyjechał i grał MArcina.... nigdy więcej się do mnie nie odezwał....... Wszyscy już wiedzieli że kłamię, a ja nadal brnęłam i brnęłąm, robiąc z siebie imbecyla. Blondyna, ty własnie teraz to robisz. Nie potrafisz przestać brnąć. Chcesz wybielić swoją twarz, a nie widzisz że robisz z każdym postem z siebie coraz większą idiotkę. PRZESTAŃ, PRZESTAŃ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Do Prawdziwej preferki
nie o mnie bo nie ja go zakladalam,wiec radze czytac uwaznie.tak,ciekawosc spac nie daje,bo z checia bym sie dowiedziala co za tchorz tu takie bzdury wypisuje a boi sie przyznac ze sama wymysla bzdury.z checia sie dowiem kim jestes.przynajmniej mam na uwadze zeby w obornikach z nikim sie nie zadawac bo sami zawistni,zazdrosni,wredni i udajacych wyksztalconych-prostacy mieszkaja.

dlaczego wszyscy myslicie,ze kazdy post,ktory pisze pochodzi od autorki tego tematu?uwazam ze nawet J. ja nie jest.

Gość dddddddd
porzadne Oborniczanki J i jej siora siedza w UK

Gość gfhfg
Ręce mi opadły. Jednak nie potrafisz przestać. :(

Gość Prawdziwa Preferka
bo to jest choroba...

no to moze napisz na forum kim ty jestes.boisz sie? K. i tak sie wszystkiego dowie.gdybym tylko wiedziala kim ty jestes.........

Gość niezłe zioołko
hmmmm!!!!!!!!!! no to się sprawa rozniosła. :) :) znajomy podał mi linka do tego jakże rozbudowanego tematu :) Powiem wam tak... Blondi może zbyt inteligentna nie jest, ale nie jest złą matką. :) Ma za sobą nieudane małżeństwo i wyjechała zarabiać, niewątpliwie dla dziecka też chciała dobrze? ...........była u nas dość słynna po swoim małżeństwie z arabkiem ,,,a jak tu pisze ktoś.... źle o niej to dla mnie logiczne że to jakieś babsko..... no sorry, ale forumowicze drodzy, zbyt łatwo wierzycie w obce słowa........ ktoś wpadł, naskrobał o niej parę kiepskich słów i rzucliście się jak lwy :) :) nie doszło do was że były facet by nie rzucał tak jadem??? preferka czy jak jej... jest kobitą z krwi i kości :) :) nawet domyślam się kim ;) ;) dobra.... gwoli wyjaśnienia.... dziecko blondynki wcale nie jest biednym maluchem - blondi widać że je bardzo kochała........ z niechęcią wyjeżdżała teraz maluch siedzi z babcią i wierzcie mi, ma dobrze............. ma stały kontakt z mamą, mama zarabia puszczalską nie była i nie jest............ ale to naturalne że taka opinia się ciągnie za laską która była z arabem ;) więc spoko, nie podniecajcie się tak

jedno jest pewne,klamczucha to jestes ty,poniewaz podalas sie za faceta i to jeszcze za ex Joanny,a prawda sie wydala i wiadomo,ze jednak nim nie jestes,a teraz nawet nie potrafisz powiedziec kim jestes?

ozesz kurna!!! niezle ziolko a ty to kto? moze napiszesz cos wiecej o sobie i skad znasz Joanne???? ej,zaraz ci beda pisac,ze na pewno jestes blondi/Joanna i chcesz sie bronic. :)

niezle zioolko,napisz ktos ty,please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niezle zioolko,napisz mi please,kim ona jest!!!! chcesz mojego maila?podam! napiszesz mi kim jest to wredne zawistne babsko????

Gość kkkokkkkosannnnka
ja tam wierze prawdziwej preferce...z dzieckim to jednak tez byla prawda.

Gość Prawdziwa Preferka
paranoja.. hahahahahahahaha Moda na sukces...

Gość Prawdziwa Preferka
A teraz może kolejna siostra z obornik pisze, co????? jako zioło ;)

Gość kkkokkkkosannnnka
nie zle ziolko,to siostra joanny(blondyny),ktora mieszka w polsce.

co teraz wszyscy tak zamilkliscie????? preferka,dalej! napisz cos debilnego! i powiedz kim jestes!!!! moze dalej zacznijcie obrazac blondi,przeciez to taka szmata jest i kurwa! i dziecko porzucila! no dalej! teraz nikt nic nie napisze? a ty niezle zioolko napisz tez cos ty za jeden lub jedna!

Gość kkkokkkkosannnnka
ja tam wierze prawdziwej preferce...z dzieckim to jednak tez byla prawda.

Gość Prawdziwa Preferka
Paranoja!!!!!!!!! Koło fortuny... Blondi nie martw się spotkamy się jak przylecisz - obiecuję!!!

no napisz kim ty w koncu jestes? i tak sie dowiem,ty nic nie warte babsko! pewnie z ciebie jakis pasztet i zazdroscisz innym.pewnie tez piszesz pod innymi nickami.przyznasz sie chociaz ktos ty,czy brak odwagi?

Gość Prawdziwa Preferka
Blondi na brak odwagi ty mi nie wjeźdżaj.... Możesz sobie tak skowyczeć dalej... Nie wzrusza mnie to...

ja bym sie natomiast z checia z toba spotkala.tylko widzisz,tchorzu,nie chcesz napisac nawet kto ty jestes. kim ona moze byc????????

Gość kkkokkkkosannnnka
dobre,dobre....blondyna tupie ze zlosci...

Gość niezłe zioołko
sorcik, nie przeczytalm calego tematu...... wnioskuję że blondi napisała że dziecka niii ma?? no to mnie dziwi, że tak napisała? Napisała??? Nie wiem czemu, ale pal sześć. Dziecko jest, jest b ladne - mama blondi, tauś arabek, dzieciak nie mogl być brzydalem ;) ;) mężatka - arab potem on chcial wrocić do swojego kraju, ona nie chciała z nim, nie chciała mu oddać dziecka więc się rozstali............ złą mamą by była chiiiba jakby to dziecko mu dała, nie????? materialnie wiodlo się jej dość kiepsko potym całym rozwodzie, to pojechała na zarobek, a dziecko jest na tyle duże że mogło zostać z babcią.......... Powiem wam że tutaj ona ma opinię dziewczyny które się nie ułożyło. Ludzie jej raczej współczują............ a nie wytykają palcami jak pisała perwerka czy ki diabeł????? noooo jassne, że niekótrzy wciąż mają ją za arabicę - puszczalską, kurewkę i takie tam, ale to mało kto.......... No sorry, ja zazwyczaj się nie wtrącam, ale czuję swój ludzki ;) obowiązek napisać tu prawdę o niej i o opiniiiiii jaką ma.......

Gość kkkokkkkosannnnka
prawdziwa preferka..tak trzymaj!!!!

Gość Prawdziwa Preferka
wkrótce przylatujesz więc się spotkamy... wyzwolona kobieto... hahaha

brak odwagi,wlasnie...no bo chyba odwazna za bardzo nie jestes.wydalo sie ze jestes klamliwa,bo podalas sie za ex Joanny,ktory nic nie wie co tu sie na forum dzieje,ale sobie przeczyta.poza tym pisalas same bzdury na Joanne,myslalas,ze cos wiesz,ale to piata woda po kisielu. poza tym nie chcesz przyznac sie kim jestes,ale wiekszosc i tak sie domysla.chcialabym jednak wiedziec czy jestes dziewczyna K. jesli tak,to nie dziwie sie ze wyjechalas z takim jadem.uroda nie grzeszysz i zawsze bylas zazdrosna o nia z tego co slyszalam.ale mozesz byc tez jedna z idiotycznych siostr K. a idiotek to w tym domu nie brakuje... to ze mam wlosy koloru blond nie oznacza ze jestem autorka tego tematu,a juz pisalam wyzej kim jestem.nie wstydzilam sie przyznac. szkoda,ze niektorym wstyd sie przyznac,ale jak ktos wymysla i pisze klamstwa to potem tak jest.

Gość Prawdziwa Preferka
a to dobre bo przecież już wszyscy czytali że nie arab jest ojcem.... Normalnie cyrk na kółkach... już się nie mogę doczekać twojego przyjazdu blondi... to ci szczena opadnie...