Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość a ja kocham preferke
bo jest taka fajna i zabawna! :) preferka robisz lody?

Gość ojej ale te podszywy to
super boskie! kocham tego kto to robi! normalnie spoko!

Gość Prawdziwa Preferka
Jest już 3.00 (na stary czas to nawet 4.00) a ja przemierzam bezkres mojej kawalerki w poszukiwaniu kalorycznego jedzenia, które w przypływie silnej frustracji że jednak nie jestem mężczyzną pochowałam między żeberkami kaloryferów.

Gość Prawdziwa Preferka
Z zacietrzewieniem godnym wściekłego koguta i wściekłością charakteryzującą tropikalne ropuchy plamiste rzucam się swym zwiędłym kobiecym ciałem na kaloryfery wyobrażając sobie że jestem Conanem Barbarzyńcą.

Gość Zawroty głowy
żałosne to wszystko jest. spadam stąd na zawsze. Kłamstwo na kłamstwie. :O

Gość trlelle
moze i sie dziewczynie nie ulozylo i nikt jej nie wytyka w obornikach, ale teraz chyba zaczna po tym co opisala co wyprawia w londynie. poza tym blondynka, joanna niby z fotki napisala, ze jest ta prawdziwa i ze sie pod nia podszywasz - dziwne, ze wybralas jakas laske z obornik, bo sama stwierdzilas , ze jestes z tej miejscowosci, wiec oczywiste jest, ze ta joanna niby prawdziwa to ty. no i jest jakas jedna osoba, ktora strasznie maci na forum. jeden post zaprzecza drugiemu i kazdy jest niespojny logicznie, tak jak twoje posty pod nickiem blondynka, wiec nasuwa sie wniosek, ze ty rowniez tutaj macisz. no i kazdy niby z twoich znajomych, nawet ci przychylnych, mowi, ze masz dziecko, eks meza araba i takie tam. a poznali cie na podstawie zdjec z fotki... wiec co sie nasuwa?:) ze jednak ty t ty, ech a ta siostra w anglii to tez jakas dziwna nowina

Gość trlelle
aha - nawet jak prawdziwa preferka to kobieta - to co z tego? widocznie mowi prawde, skoro tak nagle naskoczyla na nia niby siostra blondynki. swoimi zarzutami potwierdza tozsamosc blondynki. ta sytuacja zrobila sie bardzo schizofreniczna

to czy ta blondynka1982 jest tą z fotki to jedna sprawa - tak czy owak blondynka1982 ma ze sobą problemy i to niemałe... jeden dowód to ten post a drugi to ten na obornickim forum (na szczęście już usunięty) że niby jest w ciąży z księdzem... może dowartościowuje sięw ten sposób? może nie ma co robić...

Gość trlelle
no ale czekam na dalszy ciag historii, hehe

Gość abbbbbabbbbccaaa
blondynka spała juz z R., K., A., N. ... I z kim jeszcze? Zamkniemy alfabet ?:D

Gość a to może było
o tym w tv? było kiedyś w uwadze czy takim podobnym programie, może z tym detekdtuywem rutkowskim, że jakaś babka oskarżała go o to, że ksiądz jej zronił dziecko rutkowski miał wykazać, że to nieprawda, i okazało się, że laska rzeczywiście nie była w ciąży, bo nagrali kamerą, jak sobie brzuch z poduszki pod stołem poprawiała czy to o nią chodziło?

to nie bylo to... ona o tez zekomej ciązy pisała bodajże w sierpniu...

Gość a to może było
w każdym razie popieprzona baba powinna się leczyć na głowę, jeśli to w ogóle coś pomoże a topik się czytało prawie jak sensacyjną powieść :D:D:D a co było na tym forum obornickim? jak ktoś wie? i okazało się, ze w końcu jest w tej ciąży z księdzem czy nie? a może to księdza dziecko aaaa, i do listy przydupasów trza by dopisać księdza bo skoro twierdzilła, ze jest z nim w ciąży to chyba z nim spała, chociaż kto ją wie...

Gość Zawroty głowy
dziecko podobno jest N.

a to może było ===>> ostrożnie z wypowiedziami!!! ciąży z księdzem nie było - a ksiądz jest ok więc licz się ze słowami!!!

a ja myślałam że K. jest ojcem dziecka... powoli zaczynam się gubić. Chyba przeczytam wszystko jeszcze raz od początku :D PS. K. jak ksiądz hahahaha to by się nawet zgadzało :D:D

Gość a to może było
no tak, skoro stać ją na spanie z księdzem i jeszcze chwalenie sie tym na ogólnodostępnym forum, to laska musi być totalnie ześwirowana

a to może było... naucz się czytać i nie czytaj czegoś czego nie ma ona nie spała z ks tylko wymyśliła tę całą historię!!! widać nie ma co robić i lubi oczerniać ludzi... pisałam że topik został usunięty z obornickiego forum gdy okazało się że cała historia jest wyssana z palca...

Gość a kto wie czy ona i tamte to j
edna i ta sama osoba?

Gość a co was to obchodzi
wasza sprawa?czy ona pisze o innych problemach?pisze o R. a wy od razu takie ploty.no i kto wie czy to ta sama osoba czy inna pisze w tym temacie?znacie jej prywatne sprawy?

Gość ale jeszcze był jednen
topic Blondynki- jaye o tym, że jej facet jest debilem bo sie nie myje no a ona potem musi sie z nim kochac i mu loda robi a on śmierdzi..... Za dużo wolnego czasu chyba ma dziewczyna i tylko siedzi na forach i nowe tematy wymyśla... :D

Gość margaretka666
to chyba kobita nie ma jednak pracy,skoro takie tematy pisze i tyle ich.co wy na to?to co by tam niby robila?nie chce mi sei wierzyc,ze ktos tak moze az sie nudzic i wymyslac.sama siedze za granica i wiem jakie jest zycie poza granicami naszego polskiego kraju.wszyscy haruja ciezko na kazdy grosz,nikt nie ma czasu tak sie bawic w kotka i myszke.nie wierze w to wszystko.

Gość margaretka666
a moze ta blondynka to jakas oszustka.

Gość margaretka666
blondynka odezwij sie.czemu jej juz tu nie ma?

Gość Mamusia muminka
a ja wierze w ta historie blonynki,takie rzeczy sie dzieja.mysle,ze po tym wszystkim jak sie ta jej historia z tym R skonczyla to nie ma sensu zeby ona juz tu pisala bo po co.forumowicze juz i tak dosyc na nia nabluzgali,byly podszywy,klamstwa,jakies niewyjasnione zagadki,podejrzenia o wpisy na innych forach,wiec po co ma sie dziewczyna tlumaczyc jesli to nie ona na przyklad.

Gość TO ONA TO ONA NA SZAFOT
:) ale podniecenie,i o co tyle szumu?

Gość gfhfg
blondynka, litości! Masz nas za idiotów czy co?! Wszystkie ostatnie wpisy: a co was to obchodzi margaretka666 Mamusia muminka to znowu Ty. Oczywiście znów pod którymś z tych nicków napiszesz że to nie Ty. Jak już chcesz pisać pod innym nickiem to błagam, zmień styl. Wstydu oszczędź. Obie wiemy że to Ty, więc daruj sobie tłumaczenia.

Gość do mamusi muminka-bo blondy
nka jest niezrownowazona psychicznie,dlatego tak latwo ja podpuscic.sama pisala wczesniej,ze jej ukochany R.mowil,ze jest porywcza.

margaretka666 ====>>> a moze ta blondynka to jakas oszustka - moze??? ale jeszcze był jeden ---->> na obornickim forum jej nick brzmiał: jaye lepiej skończmy ten temat bo mała pewnie juz gdzie indziej