Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MZ30

reductil

Polecane posty

Hallo witam was po raz drógi,,,,,,wy jesteście bardzo dzielne dajecie sobie radę.Ja juz brałam te tabletki 2 razy i jeszcze 1 pudełko na mnie czeka po miesiącu stosowania R...ubywa mi ok 2,3 kg i mam ok 58kg jak tabletki sie skączą moja waga szybko sie podnosi i mam 62 kg a wcale tak dużo nie jem.....i co teraz znów zaczne je brać dietka waga zjedzie a co bedzie po miesiącu????????chociaż ostatnio miałam apetycik ale od jutra się biorę PROSZE POMÓŻCIE MIIIIIIII brzuch mi wisi uda grube a ja niska jestem i czuje się jak pączek...dobrze że w tej Irlandii nie jest tak upalnie że trzeba ssię rozbierać.....POZDRAWIAM I LICZE NA WSPARCIE

Gość agagorzów30
Witam. Mam pytanie i prośbe: czy któraś z Was ma możliwość odstąpic(odsprzedać) tabletki Meridia 15 lub Redical15? Pozdrawiam.

Gość agagorzów30
przepraszam REDUCTIL;-)

Gość daniel30
bede miał na zbyciu jedno opakowanie reductilu15 po 15 maja

Gość jolanda80
witajcie:) wrociłam, i od 1 maja zaczynam juz na powaznie, zapisuje sie na siłownie i zaczynam diete Kopehaską i oczywiscie biore reductil i 15 maja w moje urodziny zobacze ile spadłam. Lenka pytasz z jaka waga startuje i co bym chciała osiagnąc- startuje z waga 80 kg a chciałabym na poczatek osiagnac 65 do konca czerwca.zobaczymy czy mi sie uda....bo ja juz robie drugie podejscie z reductilem i walka z kilogramami.... pozdrawiam i obiecuje zagladac czesciej....

Gość gruba36
Gratuluje Lenka! Super rezultaty! Zastanawiam sie dlaczego mi lekarka nie przepisala 15mg tabletek tylko 10mg. Musze Wam sie przyznac, ze przechodze kryzys. W nocy dopada mnie głód. Zjem jablko albo banana, ale niepokoi mnie to bardzo. Pozdrawiam gorąco!

Gość reductil
Reductil to po polsku Meridia, w Uk, i innych krajach UE właśnie tak jest nazywana :) więc koszt meridii z receptą to 70 zł bez 120 - tak myślę ...

Gość miraskorka
witam wczoraj dostalam od lekarki reductil 15mg, nareszcie. dzisiaj rozpoczelam reductil i jestem w 6 dniu kopenhaskiej, i spadlam z 84 na 79,8kg, wiec stwierdzam ze kopenhaska dziala, zobaczymy co bedzie po reductilu??? pozdrawiam

Gość hamac
Sprzedam Reductil 98 tabl 15 mg 400 zl...

Czesc dziewczyny widze ze nie na darmo zalozylam ten temat.Super ze wspomagacie sie .Ja jak zaczynalam brac tabletki wazylam 80 kg a po 2 miesiocach stosowania reductilu i cwiczenia schudlam do 65 kg.Jestem zadowolona bardzo bo wiem ze sama bym tego nie uzyskala.Teraz jak przestalam brac tabletki tylko cwicze na rowerku .Ijak narazie to utrzymuje to wage i jest super.I zycze kazdej dziewczynie wytrwalosci sukcesow.Przepraszam z gory za bledy kobietki.Pozdrawiam waz wszystkie.

Gość BlackSophie
Witam wszystkie wspoltowarzyszki niewoli kilogramowej... ja mieszkam w Turcji tu jest R bez recepty.. dziwny kraj .. antybiotyki i antykoncepcja bez recepty.. ale nie.. wybieram sie jutro po R.. mam 175 cm i wage 75 kg.. zobaczymy.. czytalam o ubocznych skutkach.. przyznaje sie ze sie boje ale i bez tego mam depresje wiec co moze sie zmienic. Pozdrawiam i zycze powodzenia w Wasszych zmaganiach.

Gość Emi Irlandia
Witam dziewczyny!! Ja dzisiaj zaczełam brac R ale ten mocniejszy, jakies 5 miesiecy temu bralam 10mg ale nic na mnie nie działały, czułam sie non stop głodna, zero suchosci w ustach, a po 15mg, bolała mnie dzisiaj głowa, mam suchosc w ustach, nie czuje głodu, mam uczucie ze szczęka mi dretwieje i do tego uczucie zatkanych uszu.Ale mam nadziję ze to minie po kilku dniach.Walczę z waga juz kilka lat, mam 170cm 91kg.Brałam 3 lata temu Lidę ma podobny skład i schudłam 10 kg w miesiąc,wazyłam przed kuracja 80 kg a po 70 ale z własnej głupoty nadrobilam i to z nadwyzką bo mam dzis jeszcze 11 kg wiecej niz zaczynałam sie odchudzac.Wiem jak sie czujecie dziewczyny, bo ja juz nie chce dłuzej byc taka otyła mam 2 synków którzy chodza do szkoły i niechcę zeby sie mnie zaczeli kiedys wstydzic,bo wiadomo inne dzieci potrafia byc uszczypliwe,a pozatym to mi wyjdzie na zdrowie , mam 28 lat.Trzymam za was kciuki, i bede was informowala o moich postepach w odchudzaniu.Pozdrawiam P.S. Czy któras miala takie efekty uboczne jak ja??

Gość barbarelcia
Wtam serdecznie,może ktoś ma do sprzedania tabletki MERIDA lub REDUCTIL bardzo proszę o pomoc

Gość ewax
Czesc dziewczyny! Mieszkam w Niemczech i od 10 dni biore Reductil15.Schudlam 3 kg-Zaczelam tez chodzic na silownie ale mam bole glowy nie moge spac i taka zastraszona sie czuje.Niewiem czy to przejdzie czy mam przerwac brac reductil??Czytam o tych skutkach ubocznych i troche sie boje.

Gość Millie1
Kupie Meridie albo Reductil.Prosze o kontakt

Gość Emi_Irlandia
Witam Dziewczyny:) Stosuje reductil 15 od niedzieli i jestem bardzo zadowolona bo ubyło mi 1,5 kg,Wszystkie moje skutki uboczne juz mineły, czuję sie swietnie, jesc mi sie niechce, tylko pic, oczywiscie jem jeden posiłek(obiad) na poczatku starałam sie zjesc małe sniadanko ale tak szczerze na siłe bo ja nigdy nie jadałam sniadan, a pozatym niemam apetytu. Wiem ze bez reductilu nie dałabym rady sie pochamowac z jedzeniem bo ciąglę byłam głodna i nie potrafiłam sobie niczego odmowic a teraz az sama sie dziwie ze z reductilem to takie proste.Mam do zrzucenia ponad 20 kg wiec jeszcze trochę czasu musi upłynąc zanim to zrzuce ale nie poddaje sie. Jestem pozytywnie nastawiona. Pozdrawiam was i piszcie o waszych dokonaniach z reductilem oraz o tych złych stronach.

Gość LENKA116
Witam WSZYSTKIE BOJOWNICZKI ;) Juz 18,2 kg mniej w niecale 7 tygodni efekty sa zauwazalne co oczywiscie bardzo mnie cieszy ale zostalo jeszcze ok 30 do zwalenia no ale co tam powoli dam rade ;) Efektow ubocznych raczej nie odczuwam no moze czasami suchosc w ustach ale to w porownaniu z brakiem laknienia to pryszcz!!! Popzdrawiam i zycze sukcesow!!!!!!!

Gość gruba36
Witajcie! Lenka gratuluje! Fajnie jest jak komus sie udaje, jest wtedy wieksza wiara w siebie, ze mi tez moze sie udac. Lenko czy Ty wiesz od czego jest uzalezniona decyzja lekarza o przepisaniu dawki leku? Ja mam 13go wizyte, a moja waga stanela w miejscu. Moze to dlateego, ze przerwalam na kilka dni przyjmowanie tabletek, miedzy pierwszym a drugim opakowaniem. Czy moge prosic lekarza o 15mg tabletki? Pozdrawiam !

Gość LENKA116
Do Gruba 36 witaj kochana ja nie wiem od czego zalezy dawka jaka przepisuje lekarz ja po prostu poszlam do mojej lekarki rodzinnej i powiedzialam zeby mi zapisala 15 mg i bez gadania przepisala! A jak tam sobie radzisz nie martw sie ze waga stanela musisz byc dzielna i przetrzymac a potam znowu bedzie spadac ;) Pozdrawiam Cie serdecznie i pisz jak Ci idzie nie poddawaj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Emi_Irlandia
Lenka 116:) mam pytanie bo własnie przewertowałam całe forum i pisałas ze zaczełas brac reductil razem z xenicalem, zaskoczyło mnie to, bo myslałam ze nie mozna mieszac leków, mam tez w domu xenical ale nie wiedziałam ze mozna go stosowac jednoczesnie z innymi lekami odchudzającymi,jezeli stosujesz obydwa to niemasz zadnych skutków ubocznych? Ja sie zwazę w poniedziałek to powiem wam kobietki ile ze mnie spadło, po 3 dniach było 1,5 kg.Ale postanowiłam sie wazyc w kazdy poniedziałek. Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim sukcesów w zrzucaniu wagi.

Gość jolanda80
witam Was kobietki:) zawaliłam....miałam od pierwszego zapisac sie na siłownie ....nie dotarłam....a tabletki łykam jak sobie przypomne...kurde...zle ze mna....ale jak łykam to wcale nie zmniejsza mi to łaknienia i checi na słodycze...co jest ze mna nie tak.... do Lenki 116 jak Ty to zrobiłas kobieto ze tak zleciałas?????szok, pozytywny oczywiscie....ja tez tak chce....a wiecie co jest najgorsze...ze ja naprawde nie jem duzo, tylko zle...i wiem to i nie mam siły tego zmienic...dzien zaczynam od kawy i miski płatkow kukurydzianych na mleku i ide do kibelka....pozniej przed południem druga kawa no i niestety ciastka do tego....i pozniej przygotowywyuje obiad i zjadam go wieczorem z mezem tak ok. 17-18 nie zawsze go jem bo nieraz ide do pracy to skubne jakiegos banana, albo jabłko i niestety jakas princesse...i koło 20-21 miske płatkow kukurydzianych zwykłych na mleku i wsio....i kurde nie chudne i bez sensu....

Tez na poczatku nie chudlam. W sumie jem podobnie do Ciebie i tez zloscilam sie ,ze nie chudne.Od pon.do piatku pracuje fizycznie ,w wekendy srednio 5-7 h spedzam na spacerach ,lub latam po miescie. Ja jem wszystko ,slodkie,chleb,ziemniaki,smazone,pieczone itd.Wszystko jest to w malych ilosciach.Czego sobie nie zaluje to sytego sniadania -bo to jest naped na 60% dniowki:))) mojej energii. Od koncowki lutego z 95-96 jakos tak mialam ,mam teraz 87.Chudne powoli,gdyz zachodze z zalozenia,ze kiedys bede musiala odstawic Reductil ,a wtedy chcec jedzenia moze wzrosnac.Bo coz,nie oszukujmy sie kochamy dobre AM AM :). Dlatego prawie nic nie jedzenie przy stosowaniu Reductilu ,moim zdaniem jest niemądre,bo co sie stanie gdy juz przestanie sie jesc te tabletki. A ja chcem schudnac i juz nie wracac do starej JA !!! Pozdrawiam

witam od 12 dni biore r... i stosuje dietke no i 4 kg mniej od paru dni ćwicze calaneics i efekty są niewiarygodne naprawdę polecam dupka się podnosi uda smukłe brzuszek robisię plaski i umiesniony po 10 dniach cwiczenia widac juz super efekty ale musze jeszcze zrzucić 3 /4 kg ale w miom przypadku sam reductil nie pomoże dieta i cwiczenia musza być bo znów będzie to co ostatnio efekt jojo:( pozdrawiam

Gość LENKA116
Do Emi Irlandia wiec R.. i Xenical przepisala mi lekarka wiec chyba akurat te dwa mozna laczyc co do skutkow ubocznych po reductilu nie mam zadnych ale po Xenicalu czasami mam ze tak powiem sraczke Haha ;) no ale biore go tylko po obfitszych lub tlustszych posilkach! Pozdrawiam i zycze powodzenia :) Trzymajcie sie dziewczyny i pamietajcie o regularnych porach na posilek i nie jedzeniu po 18-tej :) no i duzej ilosci ruchu!!!!

Gość Emi_Irlandia
Czesc dziewczynki:) Melduje sie jak obiecałam, ze po zwazeniu napisze otóz w tydzien schudłam 3 kg:)jestem zadowolona z tego wyniku oby tak dalej:)Wam tez zyczę sukcesów. Lenka 116 to w takim razie jak ci lekarz sam pozwolił łaczyc te tabletki to chyba tez spróbuje:)No po Xenicalu trzeba byc blisko toalety , wiem bo go brałam:)Pozdrawiam

Gość gruba36
Witajcie dziewczyny. Mój czas z reductilem dobiegł końca. Właśnie wróciłam od pielęgniarki. Moja waga obniżyła się o 1.5kg przez niespełna miesiąc. Ale nie to jest powodem odstawienia mi tych tabletek. Pierwszy raz w życiu mam ciśnienie 150 na 95. I to jest główny powód, choć zbyt mały ubytek wagi również. Pielęgniarka wytłumaczyła mi, że jeśli masa ciała nie spadnie więcej ja k 3kg to producent leku zaleca zaprzestanie przyjmowani leków, gdyż są one niebezpieczne. Przepisano mi Xenical 120mg 3 x dziennie. Czy macie jakieś doświadczenia w braniu tego leku? Jeśli tak podzielcie się nimi ze mną. Mam dzis zły dzień , znowu straciłam wiarę w to, że uda mi się żyć normalnie. Pozdrawiam!

Gość Agunia 77
Dziewczyny , ja biorę Reductil dopiero 2 dzień i już nie mogę się doczekać efektów. Obecnie przebywam w Irlandii więc w/w lek mam za tzw.darmoszkę . W Polsce brałam Zelixe,odpowiednik Meridii i powiem wam ,że jest skuteczny moja waga wyjściowa była 95 kg ,schudłam około 25 kg w czasie paru miesięcy.No i podstawowa zaleta tego leku , kosztował mnie najdrożej 36 zł za 30 tabletek. Niestety jest to również lek na receptę . Trzymajcie za mnie kciuki,bo w tej Irlandii znowu zad mi utył i muszę schudnąć ,znowu jakieś 20 kg. Może napiszecie coś krzepiącego ??? Pozdrawiam wszystkie kobitki

Gość LENKA116
Gruba 35 nie lam sie dasz rade moze to i lepiej ze odstawilas R.. bo to moglo sie zle skonczyc dla Twojego serducha, ale co do Xenicalu to radze uwazaj i badz stale w okolicy kibelka bo czasami bywa ze mozna nie zdazyc ja mam po nim wszystkie efekty uboczne o jakich pisza w ulotce ale moja lekarka kazala mi go brac po obfitych i tlustych posilkach a jak jam cos lekkiego to nie biore bo jego dzialanie poleba na tym ze organizm nie wchlania tluszczu z posilku tylko go wydala i stad ta ze sie tak wyraze sraka ;) Trzymaj sie dzielnie trzymam kciuki pozdrawiam :) Pisz jak dajesz sobie rade!!!! Ps. No ale teraz bedziesz miala wieksza satysfakcje jak zrzucisz Swoj balascik bo Ty sie nie wspomagasz a My jedziemy ze tak powiem na dopingu haha;) Buzka!!!

Gość LENKA116
Przepraszam mialo byc do Gruba 36 a tak wogole to bede na Ciebie mowic Puszysta 36 zgoda? no i glowa do gory ;)

Gość gruba36
Dziękuję Lenko za słowa otuchy. Nie wiem jak sobie poradzę, kiedy muszę dzieciom robić omlety z dżemem, bo je uwielbiają, frytki i kurczaka. No właśnie teraz razem z mężem zajadają się słodkościami a ja staram się zabić w sobie to pragnienie. Ciężkie jest życie grubasa, wśród tych, którzy mogą jeść wszystko i nic im się nie odkłada. Pozdrawiam i również życzę powodzenia. Może kiedyś wymienimy się zdjęciami jak już osiągniemy zamierzone efekty.