Gość angelikuś Napisano Październik 20, 2007 witam dziewczynki;)) chcaiłabym się do was przyłączyć, przyjmiecie mnie? ważę strasznie dużo i potrzeba mi jakiejś motywacji a moim celem jest uzyskanie 45 kg, Jak to zrobić?;((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość butterflyqueen Napisano Październik 20, 2007 Ja bardzo chętnie się przyłączę :) Ważę 53 kg przy wzroście 1,66.. Wiem,że nie jestem gruba,ale przytyłam ostatnio 1 kg . . . ;/ ;/ A waga 45 by mi odpowiadała,taaaaak!!! ;D :D chociaż 50 kg mogłabym mieć... :) zobaczę,jak będę sobie radzić,bo na razie,to mam same problemy przez to całe odchudzanie.... :( ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde blaszka 0 Napisano Październik 22, 2007 witam nowe \"dochudzaczki\" :) napiszcie cos o sobie :) jaka diete chcecie stosowac, czemu chcecie schudnac? napisze cos jutro bo dzis jestem strasznie zabiegana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 24, 2007 haaaaaaaalooooooooo...!! co taka cisza? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
między_piekłem_a_niebem 0 Napisano Październik 25, 2007 Hej dziewuszki. ja się chyba załamię... zjadłam z 10 ptasich mleczek. wyrzuty sumienia echh/// no ale coż... byłam dziś u fryzjera na dekoloryzacji włosów. miałam czarne, teraz mam piekny lśniacy brąz :):):) zbieram na przedłuzanie włosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Październik 25, 2007 sztuczne przedłużanie? kiedyś mi to też chodziło po głowie, ale siedząc kiedyś u fryzjera słuchałam jak fryzjer opowiadał babce, którą czesał (jego koleżance chyba, sądząc z rozmowy) jak się to robi i jak zdejmuje - bo ona chciała sobie zrobić.. i never ever nie dam sobie ani zagęścić w ten sposób, ani przedłużyć.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kleofasa 0 Napisano Listopad 5, 2007 Witam:) Zagląda tu jeszcze ktos?:) Jak wam idzie;)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach