Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J A K A

JAKIE KOBIETY SIę WAM PODOBAJą? ZAPRASZAM PANóW

Polecane posty

Gość J A K A

Witam....dużo tego wszystkiego tutaj...jedni sie odchudzają, inni chcą przytyć....a Wam Szanowni Panowie jakie kobiety się podobają? :) babska ciekawość mnie zżera więc pytam pozdrawiam

Gość madmike
hmm, domyslam sie, ze chodzi o wyglad zewnetrzny? :) wiec tak -poniewaz sam mam 190 cm wzrostu podobaja mi sie kobiety wysokie (tak 170-175 cm), szczuplutkie (50-55 kg), ze srednim, jedrnym biustem (rozm.B anjlepszy), ktore moga chodzic w bluzeczkach bez stanika :P uwielbiam brunetki, ale ogolnie kolor wlosow nie ma az tak wielkiego znaczenia (byle by nie byla to utleniana blondi). skora lekko opalona, ale nie chodzac solarka, ubierajaca sie kobieco, z milym usmiechem, ladnymi zebami i zadbanymi dlonmi - BEZ TIPSOW! ot, jakie to proste :D

Gość rzeczywiście proste
170 cm, 50 kg, naturlanie ciemna karnacja, ładne zęby... nie no proste ;(

Gość madmike
nie musi byc nauralna karnacja :D moze byc sztuczna, ale nie przesadzona. a o reszte po prostu trzeba dbac i tyle :P

Gość rzeczywiście proste
no jak cie mogę, nad waga moge popracować, na zęby wydać fortune, ale wzrostu sobie przecież nie kupie?? :/

Gość madmike
no przeciez pytano tu o subiektywne zdanie. mi sie podobaja wysokie kobiety. choc najwazniejsze sa proporcje. kobieta majaca 165 cm tez moze mi sie podobac - majac oczywiscie proporcjonalnie mniej kilogramow.

Gość J A K A
dziękuje za wpisy i prosze Panów o kolejne :)

Gość madmike
hahaha... nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja spotykam wiele szczuplych, wysopkich i zadbanych kobiet. a w meskich czasopismach wystepuje tylko cos takiego jak Doda - podroba pameli. taaa, ideal.... http://img401.imageshack.us/my.php?image=dodableefl4.jpg i czemu tak na mnie najezdzacie? dziwen jest to forum, wypowiesz sie, i juz na Ciebie naskakuja :/

nie naskakuje;) Ja mieszkam w slaskim wojewodztwie i tu przewyzszaja laski typu 70kg biodrowki i tłuszcz wylewajacy sie spod kusych spodni i bluzeczek i mysla ze sa sexi:(:(no i uginajace sie szpilki pod ciezarem ciała..brrr

Gość madmike
no ja tez śląsk :D i zgadzam sie, ze pelno takich dziewczyn, jakie opisalas. ale duzo tez tych zadbanych. pytacie jakie dziewczyny sie podobaja facetom - mi sie podobaja delikatne brunetki, inny woli biusciaste blondynki, a jeszcze trzeci wybierze piegowatego rudzielca :) to kwestia indywidualna. lubie naturalne kobiety, bez udziwnien typu sztuczne paznokcie z brylancikami, czy ostry makijaz i utlenione do bialosci wlosy. i nie jest tez tak, ze waze i jierze kazda napotkana kobiete :P wiele innych cech wplywa na to czy kobieta mi sie podoba ;)

Gość nie rozumiem o co chodzi
takie kobiety jak najbardziej istnieja!! Ja mam 175/52kg co do zebow - wystarczy ponosic aparat ortodontyczny - przykre ale skuteczne:) nie rozumiem dlaczego najezdzacie na kolege? kazdy ma inny gust, a on wypowiadal sie za siebie, tak jak proszono w temacie.

Gość inna całkiem inna...
Heh .. pasuje do mnie ten opis .. :) nie mam tipsów i nigdy nie miałam, mam długie, kręcone włosy - brunetka, ciemna karnacja ... (bez przerwy podejrzewana o geny cygańskie, albo południowe ... ) Mam 170/54 kg w butach mam 180cm ... :) :P

Gość madmike
dziekuje za zrozumienie :) co do zebow - nie chodzi tu o wymiane calego uzebienia i zrobienie ich na ksztalt hollywoodzkich gwiazd. chodzi mi bardziej o higiene - a kazdy wie, ze o zeby trzeba dbac, myc je i nie palic! a jesli sa krzywe, to tak jak kolezanka napisala - ortodonta ( sam bedac dzieciakiem nosilem takowy przez rok :D )

Gość proszę Cię o rękę
o madmike, mam 172, 56kg, włosy ciemny brąz do połowy pleców i co tam jeszcze było, więc jeśli jeden kilogram "nadwagi" Ci nie przeszkadza to oficjalnie proszę Cię o rękę...

Gość ee tamm
no i jestes chuda jak szkapa zapewne..

Gość ee tamm
to bylo do tej niby cyganki..

Gość rzeczywiście proste
do "nie rozumiem o co chodzi"--- wymień mi w moim poście proszę w którym momencie najeżdżam na kolege... Napisałam tylko to czego sama u siebie stwierdzic nie mogę, wcale nie złośliwie. Z opisu ideału kolegi, tylko jestem brunetką, i tylko tyle :)

Gość ukradli mnie
ja mam 170 cm waze 59 kg jestem brunetka wlosy pod lopatki bez tipsow lubie dbac o siebie z makijazem nie przesadzam(nigdy) i lubie sie kobieco ubierac ,miseczka B no i goralka jestem!! JAKIS KOMENTARZ!???

ej ja tez jestem ze śląska - i gdzie wy macie te tluste baby?? u mnie na uczelni same super lachony - ja sie czuje jak pasztet. do tego mój facet jest mojego wzrostu i raczej szczupły - i ciągle muszę wysłuchiwać jego idiotycznych żarcików ,że jestem jego \"chłopem\". oj tak wszystko kwestia gustu - ale z tego co zauważyłam to wszyscy kochają małe i szczupłe:/

zalezy ktory region slaska;) ja jestem z gornego i tylko Pulchniutkie mozna tu spotkac albo wychudzone nie ma zadnych srodkow albo malutkie szczuplutkie albo grubaski:o

Gość ukradli mnie
moj cel to 57 ale bez pszesady glodzic sie nie bede przez te 2 kg(niby nadwagi) dobrze mi w moim ciele no i podobam sie a to najwazniejsze!

Gość Uciekł wystraszyłyście chłopa

Gość madmike
mi sie calkiem podoba ;) co do wagi - nie sugerujcie sie,ze napisalem 50-55 kg. to tak orientacyjnie. waga wadze nierowna. nie znaczy to, ze nie zwroce uwagi na dziewczyne wazaca kilka kg wiecej. chodzilo mi po prostu o to, ze podobaja mi sie takie delikatne kobiety, szczuplutkie. zeby znalezc jakis odnosnik - steczkowska tak, doda nie :) chodzi mi o figure tutaj. alez ja sie tlumacze :P

Gość DO UKRADZIONEJJ
A JAKIE MASZ WYMIARY??WAGE MASZ IDEALNA..

Gość ukradli mnie
i sa gusty i guscika a na ten temat sie nie dyskutuje!! jednemu podoba sie sucha scypa a innemu zaokraglony hipcio!!!!tak to juz jest i JUZ!!!

Gość DO UKRADZIONEJJ
steczkowska ma brzydką twarz i 164 cm wzrostu wiec chlopie nie jest wysoka.

Gość madmike
jestem z katowic :)