Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

Gość brzoskwinowa dyzia
za błędy ort. przepraszam :-P a teraz dla tych krytykantek, co to wiedzą że najlepszą recepte i plan na życie mają one - kawałek mojej historii w skrócie: 17 lat - ciąża 18 lat - wyprowadziłąm się z domu i zamieszkaliśmy razem nieco później urodził się syncio ilość dni opuszczonych przez ciążę - ZERO kto opiekował się małym? ja i tatuś jak zdałam maturę? najlepiej w klasie co teraz robię? studiuję na ciężkim kierunku i z powodzeniem wychowywuję synka Ale jestem pierdol...tralala bo urodziłam dziecko w wieku lat 18 ,a nie po 30 taak? jestem puszczalska (ilość partnerów - JEDNA SZTUKA :-P) i szlajam się tylko po dyskotekach ( ile razy w życiu byłam na dyskotece? - RAZ!)

Gość brzoskwinowa dyzia
opuszczonych dni w szkole oczywiście...

no wiesz kornelka napisalas to tak ze jak zrozumialam ze w ogole rezygnujesz ze wszystkiego w imie dziecka:) a ten ostatni post to nie wiem jak go zrozumiec czy przyznajesz mi racje i pokazujesz ze kolezanka sobie poradzila czy nie bo facet ja zostawil?

Gość kornelkaa
🌼 do brzoskwiniowej dyzia .. ale napisałas do tych krytyków ..:):) ja mam 18 lat i jeżeli dobrez poszło to jestem w ciązy a w styczniu sie wyprowadzamy .. powoli chlopak kupuje juz nasze meble itp.:-)

Gość kornelkaa
🌼 do fajna madchen .. przyznaje ci racje :) a w tym drugim to chodziło mi o to że bede sie spotykala ze znajomymi . ale bede pamietac ze dziecko jest najwazniejsze i potrzebuj miłosći itp.. sama wiesz czego .. a podałam przykład znajomej ze tez była mloda i sobie poradziła w zyciu z pomoca mamy .. bo chłopak ja pozucił :-( mam nadzieje ze teraz zrozumiałas .

kornelka gratuluje w ogole ciazy;) i zazdroszcze ci poniekad:) no to sluchaj kolezanka spotkala dupka a nie faceta:( ja wiem ze dziecko jest najwazniejsze, potrzebuje milosc, trzeba z nim spedzac duzo czasu i pilnowac je:) ale ty to tak napisalas ze ja zrozumialam ze z wzsystkiego chcesz zrezygnowac bo dziecko;) no i zycze powodzenia:)

Gość kornelkaa
🌼 fajna madchen nie wiem czy w 100 % jestem w ciązy .. napisałam ze jak dobrze poszło to jestem :-) albo znowu cos zle napisałam i nie zrozumiałas .. ::)

nie napisalas zle to ja tak czytam:o:P a ja bym baaardzo chciala miec dziecko ale kurde mama mnie tez wczesniej urodzila, mowi ze to nic przyjemnego, poza tym kurde boje sie baardzo wielu rzeczy:(

Gość kornelkaa
pwoem ci ze tez sie boje a czego .. porodu ... jestem szczupła i słaba dziewczyna i napewno czeka mnie cesarka .. :( wiem ze porod to straszny wisilek i bół

ja ci powiem ze nie ejstem mala ani chuda ale i tak chce miec cc ja sobie po prostu nie wyobrazam tego bolu, i przez tak mala dziurke taki dzidzius moze wyjsc, po prostu szok po drugie ja nie chce miec niespodzianek typu krwiaki, niedotlenienie, jakies wybite barki czy bog wie co poza tym cc jest o tyle lepsze ze wiesz kiedy to nastapi, sama praktycznie mozezs ustalic date:) nie chce cc tylko ze wzgledu na bol, bo i tak bol mnie nie ominie tylko przy sn bo przed a przy cc boli po - taka roznica

jeszcze o czyms zapomnialam boje sie nacinania krocza wiem ze nie robia tego wszystkim kobietomale co jesli ja bede musiala miec naciete? poza tym nie chce miec cipki jak wiadro:( tyle czytalam ze miesnia kegla nic nie daja:(

Gość taka sobie małolata
kornelka moje wymiary sprzed ciazy to 89-64-89 i urodziłam normalnie bez wiekszych problemów a poród to kwestia człowieka-ja moge powiedzieć,że PRAKTYCZNIE mnie nie bolało,więc nie ma się czego bać. Urodziłam mając 18 lat,dziecko nie jest z wpadki, mamy swoje mieszkanie, mąz dobra prace, dziecko wychowuje z mezem i nie potrzbuje niczyjej pomocy,a Rodzicom nie przybyło dzieci do opieki. Na imprezy tez niechodzilam i nie chodze bo nie potrzebuje.najwazniejsa jest Rodzina-córeczka i mąż. Prosze nie generalizowac bo nie każdy nie jest przygotowany na dziecko i nie każdy "młody"rodzic mysli tylko o imprezach i zyje na garnuszku rodziców

Gość kornelkaa
no tak cesarka lepsza .. moja mama miała .. ze mna ..;-) tez nie wyobrazam sobie jak dziecko moze wyjsc przez taka dziure . ale czytalam gdzies ze oni pierw nacinaja nasza dziureczke :P i poznije dzidzia wychodzi .. a nastepnie zszywaja .:(

Gość taka sobie małolata
fajna nacianie nie boli-jak masz przy sobie doswiadczona polozna to zrobi to jak bedziesz miala skórczi i nawet nie poczujesz-cieplo cie sie tylko zrobi :)

Gość kiri heheheeh
skoro nie jesteś szczupła to czemu innych kretynko od grubasów wyzywasz?? kompleksy leczysz?? heheh ładnie! nie wie czym się różni wywołanie poronienia od aborcji, a się za dzieci bierze... heheheh

no tak ale sam fakt ze nacinaja:( przeciez po takim nacieciu nie jest wszystko w porzadku tak jak przed to jest w ogole okaleczanie moim zdaniem 😠 a jak sie jeszcze pieknie zszyja i pozniej ropa i te sprawy.. ja dziekuje wiem ze po cc moga byc komplikacje ale i tak sie na nia zdecyduje

Gość kornelkaa
🌼 taka sobie malolata powiem ci ze mam takie same wymiary jak ty ..:-) mam 18 lat i jak jestem teraz w cizy to bede rodzic rocznikowo mając 19 lat . ja tez wpadki nie bede miala bo my planujemy dzidzie .. w tym miesiacu zareczyny w styczniu wyprowadzka no i slub :) gratuluje dzidzi [ kwiatek]

Gość kiri heheheeh
a co Ty się gówniaro możesz decydować? myslisz ze ktoś Cię będzie pytał?? no chyba że z kieszonkowego uciułasz, bo w innym wypadku to dla personelu będziesz tylko zwykłą gówniarą która się puściła i żadne prośby o cc czy twoje gówniarskie "decyzje" nie będą respektowane. może czas to sobie uświadomić?

ja cie kornelka podziwiam przede mna matura i nie wiem jak to po prostu bedzie:( i nie wiem czy np sobie w szkole poradze, czy nie opuszcze zadnego dnia, jak nauczyciele ale teraz, przed wakacji w roku szkolnym byla dziewczyna z 3. klasy maturalnej z brzuszkiem;) super wygladala:) i jakos nic nie slychac bylo ze nauczyciele na nia gadaja uczyla sie w miare, radzila sobie wiec nie mieli sie do czego przyczepic:) ja rozmawialam z chlopakiem na temat ciazy ale dla niego za wczesnie on ma 20lat ale mowi ze troche chcialaby jeszcze \'\'wolnosci\'\', nie chce za bardzo byc uwiazany:)on nie jest takim typem co codziennie lata na imprezy, po prostu rozumiem ze dla niego to za wczesnie:) ale ja tak bardzo bym chciala:(

Gość taka sobie małolata
Dlatego wszystkim życzę powdzenia a tym co krytykuja najbardziej.A Wy sie nimi nie przejmujcie-ważne że jesteście/bedziecie szczesliwe i to szczescie dacie swoim dzieciom.Nigdy calego swiata do siebie nie przekonacie :*

Gość kornelkaa
widze ze mamy kolejnego krytyka i ne wiem o co mu chodzi .. hehehe

Gość burczy mucha
kornelka-jesteś wyjątkiem od reguły.Ale" jedna jaskółka wiosny nie czyni ":P

ta kiri czy jak jej tam to chyba sie mnie czepia ale niech sie czepia nie zrwacam na nia uwagi;) nudzi sie dziecku, do neta sie dorwalo i dlatego:) ale uwazaj bo ci sie czas niedlugo w kafejce skonczy i do domu trzeba bedzie isc

Gość kornelkaa
u mnie w szkole sa same panienki z brzuchem i nauczyciele tez nic nie mowia .. :) a do tej osoby ktorej cos nie pasuje .. to puszcza sie kurwa albo jakas inna .... i sie odpierdol ... zazdroscisz czy co .. a co ty nie uprawiasz sexu ze swoim partnerem .. ??

Gość kornelkaa
masz racje fajna madchen .. prawdziwe dziecko .. chyba jeszcze nie dorosło .. to ze mamy po 18 lat to nie znaczy ze nie jestesmy odpowiedzialne i jestesmy dziecki ktore sobie nie poradza w zyciu ..

kurde ja nie rozumiem jednego dziewczyna 18lat, odpowiedzialna, glowa na karku, rodzi sie dziecko - zgnojona, wysmiana i jeszcze wiecej kobieta 26lat, czasem odpowiedzialna, roznie to bywa, rodzi sie dziecko - same gratulacje... gdzie tu logika? chodzi o wiek:/ a co wiek ma do rzeczy??

Gość kornelkaa
ale sie zdenerwowalam .. normalnie szok ..

Gość kornelkaa
włąsnie wiek nie ma nic do rzeczy .. tylko rozum .. ;-)

Gość kiri heheheeh
tak - chodzi mi o "fajną" i ona dobrze wie, do czego piję hehe nic nie mam do 18letnich matek, jako ogółu. A dzieckiem nie jestem, o czym "fajna" też wie, ale udaje głupią..

kiri ty pomaranczko spadaj bo nic nie masz do powiedzenia czyz przypadkiem rodzice wyszli gdzies? neta dali ci czy co? i tak mnie nie zdenerwujesz poza tym niektore pomaranczki sa dla mnie nikim tak wiec spadaj czas juz spac!!