Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhuj

MUSICIE TO ZOBACZYĆ..JAK MOZNA MIEC DO SESJI TYLE PUDRU NAŁOŻONE...KOSZMAR..

Polecane posty

Gość asdfghjkll
akurat paznokcie ma ok..:O

Gość yhhuj
paznokcie okey..buhahaa zaniedbane i brzydkie jak cholera..niepomalowane ani nic..paskudne.

Gość asdfghjkll
i nie zaszokuj się na amen:O

Gość yhhuj
nie kapuje jak mogli nie wyfotoszopowac tego wszystkiego .nawet naskorki zle ma zrobione na pazurach..jak oni mogli nie zrobic fotoszopa w tej sesji..kazdej innej celebrity robią a jej nie..

mysle, ze na buzi to ona ma fotoszop. Za gladka jest.. szczegolnie na nosie i w okolicach ust.

Gość yhhuj
nie ma fotoszopu bo puder widac jak cholera..paskudny puder..bleeee

Gość bardzo ladna fotka

Gość szukam sobie
przesadzacie nie jest tak źle , czepiacie sie dla samego czepiania

Gość yhhuj
BO WY MUSICIE POWIEKSZYC TE ZDJECIA BO NA NORMALNYM OTWARCIU NIE WIDAC

Gość wam to nie dogodzi ludzie
:O jak się pojawi "poprawione" zdjęcie jakiejś gwiazdy w photoshopie - źle. Jak jest nie poprawione - źle. Widać zmarszczki i makijaż - żle. Nie widać - żle :O To co Wy byście chcieli żeby było dobrze?

Gość ediaaaa
WSTRęTNE ZAZDROśNICE!!ja też za nia nie przepadam ale przyznać trzeba że ładna z niej dziewczyna zwłaszcza po utracie kilku kilogramów -z pewnościa nie jedna z was marzyła by o takiej urodzie-ale cóż lepiej udawać niż przyznać komuś komplement...

Gość foolik
matko faktycznie widac dopiero po powiekszenu fotek ze to puder .dziwne a jak sie nie powieksza to wyglada jak fotoszop

Gość tu kłeszczyns
wypowiadają się osoby, które nie pracowały przy obróbce fotografii cyfrowej photoshop

bardzo ładne fotki, taki makijaż nałozyli by każdej z was gdybyscie miały mozliwość pozowania do zdjeć zamiast siedzenia przed kompem i obrabiania dupy lasce. A pznokcie ma bardzo fajne - no tak wy uwazacie , ze 2 cm szpony z witrażami to super sprawa

Widać, że grafik nie przyłożył się do pracy, którą miał wykonać. Ten puder rzuca się w oczy nawet bez powiększenia. Ja bym takich zdjęć nie opublikowała, ale to już ich problem. Takie coś, to ja mogę w Nero zrobić, bo na Photoshopa mi to nie wygląda.

Gość Bella dou rose
oj przesadzacie ,nie lubię jej jako osoby a i uroda jej mi też sie nie podoba ,puder jest ok,ma bardzo ładną cere bo nie ma zatkanych porów i trądziku a to w przybliżeniu bardzo dobrze widac i zaden korektor tego nie ukryje ,ale Agniecha już ma zmarszczki widoczne w wieku 30 lat jak sie kobieta szanuje jeszcze ich nie ma:-)

Gość zgadzam się z resztą
Makijaż ładny bardzo naturalny, za to tandetna kiczowata bluzka w dziwacznie spranym i zszarzałym kolorze. Jedyne do czego można się przyczepic to to że makijażystka ni epokryła fluidem i pudrem dekoldu i widac różnicę między twarzą a szyją i dekoldem

Gość żałosne frustratki
Nie lubię jej, dla mnie jest dnem pokroju jakiejś Paris Hilton, ale... Bardzo staranny makijaż, żadnej tony tapety, zwykły podkład i puder. Po prostu fotka jest w BARDZO dużym powiększeniu. Tak samo dlatego widać każdą niedoskonałość na paznokciach, która normalnie by umknęła (a paznokcie naturalne też są ładne). Jak czytam takie posty, to od razu widzę zakompleksione tipsiary z minimózgiem. :O

Gość JaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaP
Dlaczego tak ja krytykujecie, moze miala takie powody, aby tak starannie zamaskowac twarz!! :) Aga nie jest moja fanka, jednak irytuje mnie Wasza krytyka!! Spojrzcie na siebie....

Gość hmmmmmmmmmmmmmm.....
właśnie zgadzam się z przemówczynią

Gość Aga nie jest moja fanka
ja tylko sprostuje, ze jesli nie jestes slawna to rzeczywiscie anka nie moze byc twoja fanka, chyba chodzilo ci o to ze ty nie jestes jej fanka

Fotki są ladne, paznokcie ma ładnie spiłowane, swoje naturalne....mozna wiele o Agnieszce powiedzieć, ale nie to, ze jest brzydka...ma ładne duże oczy, cerę, zgrabną figurę,...bez przesady...