Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foolik

CZY JEST TU JAKAŚ KOBIETA O WADZE MNIEJSZEJ NIŻ 60 KILO A MIERZĄCA OD 170 CM ?

Polecane posty

Gość foolik

mam pytanie jak sie czujecie przy wysokim wzroscie od 170 cm bo to juz wysoki wzrost raczej z taką wagą nizszą niż 60 kilo ? DOWIEDZIALAM SIE WCZORAJ U LEKARZA W KLINICE ZE IDEALNA WAGA I ZDROWA NA TAKI WZROST TO 60 KILO . ile wy wazycie i jak sie czujecie ze swą wagą i cialem? mozecie podac wymiary.

Gość foolik
zapomnialam dodac ze wg mego lekarza mam niedowage bo waze tylko 57 kilo.wg niego TYLKO... ech moze i ma racje bo mam juz 25 lat ..

Gość ooooooooooooooooooppppps
ja mam 168 cm i waze 50 kg:) czuje sie z tym super,kolezanki zazdroszcza figury ciesz sie zgrabna sylwetka a nie doszukuj sie w sobie wad!!!! wiesz jak duzo dziewczyn marzy o takiej figurze??? moja siostra ma 176 cm i wazy 57, wyglada swietnie i jest modelka

Gość hmmmmsmms
ja mam przy wzroscie 175cm 55kg.. chce przytyc tak do 60.. mysle ze jak jestes te 5cm nizsza tro masz fajna wage:)

Gość violence
taaaa a ja waze 52 przy 1.70 i moi wszyscy lekarze jeszcze ani razu mi nie zwrocili uwagi,ze to za malo.A wrecz przeciwnie-nawet to chwala.Ale ja sie nigdy nie odchudzalam i wszystkie wyniki mam w normie :)

Gość hgv
mam 176 i 60 kg i czuję sieidealnie

Gość KURZA ŁAPECZKA
faktycznie masz autorko niedowage z medycznego punktu widzenia ale waga niewazna tylko obwody ciala. ciekawa jestem jakby te wszystkie laski podaly swe wymiary teraz to czy bylyby takie fajne. PAMIETAJCIE NAJWAZNIEJSZE WYMIARY A NIE WAGA.

Gość jakaka
Mam 172, ważę 58 i... nie wchodzę bardzo często do nr 38. Jako to niedowaga, ja się pytam.

Gość hgv
wymiary 93-66-92 (uprawiam regulanie sport)

Gość dghbb9999
ja mam 177 i waze 74 he he

Gość KURZA ŁAPECZKA
hgv to ty chyba tylka nie masz wcale skoro masz tylko w nim 92 cm .. powaznie :) a reszta z was jakie ma wymiary ? też takie płaskie tylki jak hgv pewno.. qwidzisz sama ze powinnas wazyc 65 kilo a wtedy bylabys apetyczn a i seksowna.

Gość Kamilianka
ja mam 170cm wzrostu i waze 52kg, najgorze jest to ze nie umiem przytyc.

Gość pukaczcz
ma super wymiary, wiekszy tyłek niz 92 cm to armata, przeciez to jest rozmiar 38, wcale nie mały, poza tym wielkosc tyłka zalezy od róznicy między obwodem w biodrach a talią

Gość poprostu przestan
ja przy wzroście 173 waże 55,i to w moim przypadku jest niedowaga,widać to okropnie wyglądam jak anorektyczka nie mogę przytyć choć bardzo bym chiała

Gość tak ja mam 170 cm
i ważę 53kg, moje wymiary to 86-64-86, mam 17,7% zawartości tłuszczu. i czuję się świetnie jeżeli chodzi o figurę i wagę. (no może mogłabym mieć większe cycki;) ) i nie przytyje. (i tak zjadam tabliczkę czekolady dziennie i niczego sobie nie odmawiam) mam 24 lata.

Gość hgv
Wszystko zależy od indywidualnej budowy jeden przy tej samej wadze będzie chudy, inny w sam raz. Jestem drobna i żadne kości mi nie wystają, a tyłek mam okrągły (też mi sie nie podoba płaskodupie) i mam biust. Ale były czasy gdy wazyłam mniej, wydaje sie że przy mojej budowie to optymalna waga, tym bardziej, ze nie muszę stosować zadnych diet.

Gość KURZA ŁAPECZKA
no to jak masz tylek okragly to spoko,

Gość julka....
Ja mam 176cm i ważę 48kg... Czuje się tak sobie, ale odchudzać się będę dopiero na wiosnę,,,..

zgadzam się z hgv, że wszystko zalezy od indywidualnej budowy. Jedna osoba przy tym samym wzroscie i wadze bedzie uchodzić za chudą , a inna za szczupłą. Sama ważę, po ciązy 53 kg i niespotkałam się z tym zeby mnie ktoś uwazał mnie za chuda.

Gość NORMALKA
A ja mam 164 cm i 50 kilo sadzicie ze to normalna waga czy powinnam przytyc???????????????

Gość julka......
JAk chcesz obliczyć czy masz prawidłową wagę to od swojego wzrostu odejmij 110 (kobieta) mężczyzna odejmuje 100...