Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Antoś dzisiaj pojechał na następny turnus.W to samo miejsce gdzie ostatnio,czyli do Złotowa.Trzymam za niego kciuki:)

Hejka:) To super , ze pojechał. My jak narazie nie mamy za co:O Musi sie nazbierac troche na subkoncie. Buzka Antoś- ćwicz dzielnie:)

My też się cieszymy że się teraz udało z tym wyjazdem,bo bardzo ciężko jest z miejscami. Pozdrawiamy wszystkich bardzo serdecznie🖐️

hej:) To super. jednak coraz wiecej ludzi walczy o swoje dzieci:) Chociaz i tak sa tacy , co maja to w nosie....znam takich heh. Mam nadzieje, ze maja tam cieplutko:D Antos❤️

Witam Masz rację jedni stają na głowie żeby ich dziecko miało wszystko,a inni mają to w nosie.Ja też znam kilka takich osób-niestety. Pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko:)

Gość do 1995
to jest topik dla Antosia czy dla Aja33???

To jest topik Antosia Serdecznie zapraszamy! Topik aja33 to-Porazenie mózgowe,też serdecznie zapraszamy! Dobranoc😴

My też mówimy już dobranoc😴 Moj brat jutro rano już wylatuje i trzeba się wcześnie położyć spać bo w nocy zawozimy go na lotnisko.

Hej:) Snieg sypie:) I co najlepsze juz nie jest tak zimno. Buziaki Antoś❤️ Miłego niedzielnego popołudnia:)

Witam Mój brat już wyjechał jest mi bardzo przykro że go nie ma,bo dopiero zobaczymy się na wakacje. Antoś dobrze,Marta mówi że ładnie ćwiczy z czego jestem bardzo dumna.:) Pozdrawiam wszystkich

Dzień dobry U nas pogoda dzisiaj piękna,słoneczko świeci-aż chce się żyć.A jeszcze dzisiaj Marcia dzwoniła i mówiła że Antoś był pierwszy raz na pająku i świetnie sobie radził.Zuch z tego naszego Antosia-brawo.:) Antosiu ciocia jest z Ciebie bardzo dumna!Kocham Cię!❤️

Antośku , to masz problem:D . Kocha Cie wiecej ludzi❤️, bo my tez:) I cieszymy sie z postepów- brawo!