Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka.julia

korektor Avou w pedzelku

Polecane posty

Witam.Kupilam sobie wczoraj korektor Avunu w pedzelku . kosztuje on w nowym kataogu 16.90. NIestety kolor jest dla mnie za Ciemny mimo ze pisze LIGHT invisible. Czy ktos chcialby go odkupic ?? dorzuce jeszcze mily dodatek w postaci jakiegos kosmetyku. dodam ze jestem bardzo blada wiec dlatego jest on dla mnie za Ciemny a polecam bo jest super aplikator etc.

jak Ci nie pasuje mozesz zawsze zwrocic swojej konsultantce, a ona musi ci oddac pieniadze. Tak dziala Avon.

Carmex tak działa Avon hmmm tylko, że gdy ja próbowałam zwrócić błyszczyk ( kolor był zupełnie inny niz w katalogu, dlatego się wsciekłam) to po jednym dniu konsultantka powiedziała, że musze opłacić koszt przesyłki w wysokości 10 zł :O

trafilas na jakas konsultantke-kretynke niedbajaca o klienta:) moja mama jest konsultantka, wiec cos o tym wiem. Pani konsultantka powinna wymienic bezplatnie. To lezy w jej interesie, zeby klientki byly zadowolone i nie zrazaky sie do Avonu.:))

Ta konsultantka to moja dobra koleżanka :O Ale maSZ rację - podejrzewam, że mnie oszukała:P Dlatego już u niej nie zamawiam.

Nie no , w ogóle nie zamierzałabym płacić za to, że Avon normalnie nie potrafi przynajmniej przybliżyc palety kolorów i często mylą sie w kolorach, np jest zdjęcie modelki (która jest blada jak ściana) podpisane że pomalowana podkładem takim i takim. Po czym zamawiam ten podkład, a on jest jak MARCHEWKA :O Ale co tam, ta blada modelka była TYM pomalowana. Lub błyszczyk (niby różowy), a w rzeczywistości prawie czerwień. Nie mam słów do Avonu i uważam , że to oni powinni ponosić koszta wynikajace z niezadowolenia klientek , bo jets ono z ich winy...

Ja nigdy nie sugeruje sie zdjeciami modelek w katalogu;) Mam za to swietny avonowski blyszczyk w kolorze bladorozowym - odcien Pink Shine. Jest nieziemski i do tego slodki w smaku!:)

ale na co mi wymieni jak nie ma juz jasniejszego korektora? ten ponic jest ligt hinvisible a jest tak ciemny ze jak go uzyje to wygladam jak uff.....

Gość ssssssssuuuuuu
nie wymieni ale odda cala kase, to jej psi obowiazek