Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugh

waga 55kg mój cel 12.10.2007 dieta start zapraszam

Polecane posty

deprecha2007 nie wiem czy mój rezultat jest dobry. zwłaszcza ze bradzo mało jem., nie łacze tłuszcy z weglowodanami, nie jadam słdkiego, zapomniałam juz co to chleb, bułki, masło, ziemniaki, makaron, ryz.. a doskonale poznałam smak gotowanego kurczaka, chlebków Wasa.. jak na 35 dni takiej diety to bardzo mało. zwłaszcza ze to około 700 kcal dziennie i zero jedzenia po 18stej !! dzis zjadłam: na sniadanie ( 11:00) dwie kromki wasa z białym serem i szczypiorkiem, czerowna herbata z dwona słodzikami na obiad (14;00) dwa skrzydełka pieczone w opiekaczu o 16:00 jedno skrzydełko bo zostało z obiadu o 18stej: na kolacje, sałatke z banana, jabłka i soku z limonki. i wypiłam przez cały dzien około 2 szklanki soku ananasowego. mysle ze to bardzo mało i przy takim sposobie zywienia powinnam schudnąć w te 35 dni około 5 kg a tu dupa :( Jutro rano ide po jogurty, bede sie starała pic same naturalne najwyzej bede je słodzic słodzikiem ( bo nie jadam wogole cukru od dawna) a jak mi nie bedzie smakowac to albo owocowe maślanki albo jogurty light

nie jestes gruba :) ale ja nie zazdroszcze. Sama tez kiedys bede tyle wazyc. musze tylko miec w sobie siłe i determinacje ;) ja od dzis jestem na diecie jogutrowej:) rozne rodzaje tej diety znalazłamw internecie. jedna mówi ze trzeba same jogurty naturalne, druga ze owszem same jogurty ale mozna owocowe.. w innych piszą ze podstawą diety są jogurty ale mozna do tego jesc inne rzeczy. Ja plan mam taki: maslanki owocowe, jogurty naturalne i czasem jakis owocowy jogurt ( przynajmniej 2 jogurty dziennie ) a raz dziennie do tego 2 kromki chlebka wasa z białym serem ( bo to tez łatow przyswajalny bawiał) czasem owoce i warzywa i miesko z piersi z kurczaka.. do tego czerwona herbata o samaku cynamonowych ktora kupiłam niedawno. 2potrwa to dwa tygodnie. Jesli zobacze rezultaty bede happy !! chce w koncu od wielu lat stanąć na wage i na wskazniku ujzec 69 kg :(

zjadlam dzis pizzerke ok 200kcla i pol miseczki(150ml) barszczu czerwonego ale tylko wode bez fasolki i ziemniakow :) ok 50 kcla wiec dzis zjadlam okolo 250kcla :):):):):):):):):):):) nazarlam sie :) jaak bede glodna to zjem sobie zupke z proszku ok 70kcla. jeszcze 4 kg i bedzie super :) naprawde uwazacie ze 59kg przy 175 to nie jest bardzo duzo ??

Ugh mi sie wydaje że bardzo mało.. ale to może moja zazdrość przeze mnie przemawia ;)

ja wlasnie zjadłam dwa cienki eplastry piersi z kurczaka w ziołach uduszone na patelni z łyzeczką masła osełkowego a do tego 20 deko ugotowanej brukselki. kolacja o 18:00 : jabłko i mały jogurt naturalny. Od dzis codziennie łykam jedna tabletke kompleksu witamin

dzisiejsze sniadanie: dwie kropmki chlebka wasa z białym serkiem i ogórkiem, jogurt naturalny ( mały ) ZoTT, kubek czeronej herbaty. miłeg dnia dziewczyny...chociaz obawiam sie z nikogo tu juz nie ma :(

Gość deprecha2007
Motylek ja mam niestety tylko 165 cm wzrostu, więc moja waga jest zdecydowanie przerośnięta. Wczoraj dieta mi nie wyszla, mialam gości i ciasto, więc choć bardzo się starałam, nie dało się nie zjęść:D Dzisiaj zaczynam, a właściwie zaczełam od kawałka ryby(mam zamiar jeść dużo ryb), plus kawa z mlekiem bez cukru, popijam też herbatką z pigwą słodzoną sokiem aroniowym (witaminki):) Planuję nie jeść żadnych świństw w postaci sztucznych zupek itp, tylko zdrowe rzeczy tak do okolo 800-1000kcal dziennie.Właściwie to chcę się zdrowo odżywiać, żeby mieć ładną skórę i włosy. Zasada numer jeden-NIC SMAŻONEGO!!!i jak najwięcej produktów niskoprzetworzonych. Może jak zacznę dobrze traktować moj organizm to w nagrodę mi trochę schudnie:p O dziwo zaczęłam ćwiczyć, ale niedużo 15 min z przerwami:D a właściwie to się rozciągam, taki mini streching dla zastałych, i ćwiczę taką gumą na kształtny biust:D niedużo ale zawsze coś, ćwiczyć w domu nie lubię więc postawię na spacery:) Pozdrawiam was wszystkie.

no to faktycznie za duzo wazysz :) ale nie az strasznie duzo.pare kilo i bedzie super :) ja własnie jem wymyslny obiad i przyznam sie ze smakuje wysmienicie juz pisze to to takiego. wiec pokroiłam piers z kurczaka na duze ale bardzo dzienkie plastry. i zostawiłam na 2-3 dni w przyprawach ( zawsze tak robie na poczatku tylkodnia to taka podwójna piers z kurczaka starcza mi na cały tydzień obiadkowy). udusiłam tego kurczaka w wodzie i kawałku masła na patelni :) jak juz był gotowy a woda wyprarowała wrzuciłam pół puszki mieszanki meksykańskiej ( czerwoja fasola, groszek. kukurydza. marchew) i jak sie wazywka troche poddusiły dodałam 3 łyzki sosu słodko-kwasnego i wymieszłąam z wczesniej zorbionym kurczakiem. a zeby było \"egzotyczniej\" zrobiłam sosok ziołowo czosnkowy ( jogurt naturalny i wszytkie przyprawy jakie preferujecie. Ja dodałam czosnek, duzo natki pietruszki. czerwona papryke, bazylie,oregano, sół i pieprz) Sos z kurczakiem komponuje sie idealnie. danie nie drogie a pyszne i przede wszytkim zdrowe :) POLECAM :)

Gość do ugh
jak ci idzie?:)moze juz czas wychodzic z diety?tak malutko wazysz,nie znamy sie ale boje sie o ciebie

Gość deprecha2007
po wczorajszych cwiczeniach zamiast mięśni klatki piersiowej wyćwiczyłam ...plecy:D eeh mam takie zakwasy przy lopatkach że nie mogę się ruszać, ale...zawsze coś:D

Gość Halinciaaa
Cześć dziewczyny.Na swojej wadze ważę już 55 kg, ale na wadze u znajomej 57 i teraz nie wiem która wazy dobrze.Myślę że u znajomej jest dobrze, a to dlatego, że jeszcze mam trochę sadelka wokól talii, więc tak czy siak jeszcze 2 kg przede mną. Moje wymiary wskazują teraz 90/68/93 czyli jest lepiej. Cieszyłabym się gdyby udało mi się uzyskać 65 cm w talii ale czy to realne :/

nie nie mam zamiaru pozucac jeszcze dietki zostalo mi jeszcze 4 kg ale to dluzej potrwa bo powoli zaczne coraz wiecej jesc dziennie max1000kcla dzis zjadlam malutkiego schabowego 10cm x 3cm do tego lyzka bigosu i knopersa. moje wymiary obecne to: talia 66 biodra 94 udo 52,5 biust 91

hej dziewczyny:) ugh masz dosc dobre wymiary wg mnie,ja mam troche grubsze biodra a jakie chciala bys miec wymiary po odchudzaniu?;) ja mam obecnie biust 90 talia 67======>60 do tego daze:) biodra 99====>89 udo57;(;(;(;(;(====>49

chciala bym talia 60 biodra 88 biust88-92 udo 49 waga 55

Gość Halinciaaa
a ja bym chciała tylko mieć w talii 65.Reszta niech pozostanie taka jaka jest.Cholera strasznie trudno pozbyć się tych 3 cm.

no i co tam clychac dziewczynki ? :):) u mnie super dlugi weekend trwa nic nie przytylam :) przez jakies 5 dni bedzie zastuj ba mam miesiaczka :(. super sie czuje

Gość Halinciaaa
ja się nie poddaje.Idzie mi świetnie chociaż nie powiem, że drobne grzeszki mi się nie zdarzają...Muszę schudnąć jeszcze mniej więcej 1,5 kg i chocby nie wiem co zrzucę to, bo wiem ze wtedy będę idealna.Oczywiście dla siebie idealna.Jedynie ta moja talia mnie wkurza ale w sumie jestem proporcjonalna, więc nie ma co się zalamywać. Pozdrawiam Ugh i życzę spełnienia się w celu ;).... Szkoda że takie topiki umierają, pewnie dlatego że robi się nudno, ciągle pisanie, co jadłam itp...W każdym bądź razie skropnij coś od czasu do czasu, ja też się odezwę

ugh topik zamieral ale sie musi odrodzic:) co u was slychac? U mnie wszystko dobrze:) zauwazyłam ze chudne 0,5 kg tygodniowo, n9i8by mie duzo ale i tak sie ciesze:) aktualnie waze 58,7 a bylo 60,4:):):):)

czesc :):):):) u mnie super brzuszek plaski waga leci w dol :):) dawno sie nie wazylam ale na pewno jest okolo 57 juz :):):):)

Gość Halinciaaa
Jest!!!Jeśli ktoś jeszcze tu zagląda, temu napiszę, że ważę 53 kg.Wyglądam świetnie, ciało wyrzeźbione od ćwiczeń.Jestem szczęśliwa, wszystko widzę kolorowo.Teraz tylko utrzymać swój wygląd :).Pozdrawiam Was Kochane i życzę wygranej

Gość gajgf
a jak to Halincia osiagnelas???????pochwal sie? na diecie 500 kcal?

Gość Halinciaaa
o nie!!! Diety 500 kcal nie dla mnie, nie potrafiłabym normalnie funkcjonować przy takim trybie.Moja dieta opierala się mniej więcej na 1300/1500 kcal.Trwało to grubo ponad miesiąc a może nawet 2.No i naturalnie ćwiczenia plus jazda rowerem kilka razy w tyg.reasumując schudłam jakieś 6 kg