Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joooolka

co mi jest?czy to jakaś choroba weneryczna?

Polecane posty

Gość joooolka

między wargami sromowymi mniejszymi i w przedsionku pochwy zrobiły mi się jakies dziwne krostki,zaczerwienienia...czy to jakis stan zapalny?kiedy dotykam to bardzo boli,ogólnie piecze,swędzi i wogole jest bardzo nieprzyjemne....oprócz tego moje wydzieliny śluzowe przybrały postać"białego twarożka"zamiast konsystencji śluzowej...myślałam ze to jakas nadżerka...ale zanim objawy się nasiliły tak aby zwrócic moja uwagę-współżyłam z moim partnerem i on również ma teraz dziwne dolegliwości...:( martwie się,jest coraz gorzej...co to moze być? czy ktoś ma jakiś pomysł?

Gość joooolka
mam zamiar to zrobić...z tym,ze bedzie to mozliwe dopiero za kilka dni:( w tym czasie próbuje sie dowiedzieć czegoś od was

Gość a ja jestem do niczego
grzybek?

Gość joooolka
nie mam pojecia...nigdy wczesniej na nic podobnego nie chorowałam.. nie wiem wogóle skąd mogło sie wziac to swinstwo...przygodne stosunki mogę wykluczyć,o higiene dbam,na basenie nie byłam juz jakis czas...

Gość wiesz ja mysle
a moze za bardzo dokladnie sie podmywasz albo Twoj partner Cię zaraził

Gość joooolka
myśle ze partner złapał to raczej ode mnie.. bo ja wczesniej miałam te objawy,on później

Gość ewqa2
Masz grzybice, musicie leczyc sie razem. Powinnas zrobic posiew i leczyc sie na podstawie antybiogramu. Mozliwe,ze masz infekcje mieszana---grzybica plus bakteria.

Gość joooolka
może znacie kakieś leki,preparaty?cokolwiek,co mogłoby pomóc na takie objawy

Gość ewqa2
Nie podam Ci nazw lekow , sa na recepte. Uwazam,ze samej nic nie zdzialas, musisz isc do lekarza.

za kilka dni możesz nie siąść na dupie tak Cię bedzie piekło/swędziało/bolało :O :O no ale jak nie ma żadnego prywatnego gina do którego mogłabyś chociaż jutro iść to wybierz sie do apteki, kup : 2 opakowania maści CLOTRIMAZOLUM , jedną smaruj sobie wargi sromowe (ale tylko z wierzchu), drugą daj facetowi niech 2 razy dziennie smaruje wacka uprzednio go umywszy w szarym mydle najlepiej kup też globulki VAGICAL (bez recepty) i wkładaj sobie codziennie na noc jedną sztukę do pochwy ale koniecznie musisz do lekarza bo nawet jak po tych specyfikach objawy będa łagodniejsze to na 99 % za miesiąc przed okresem będzie to samo bo wtedy zmienia sie PH i niewyleczony syf wraca i to najczęściej ze zdwojoną siła i naprawdę nie ma żartów bo nie leczona grzybica może nawet do niepłodności prowadzić :O

Gość jooooolka
dziekuje za porady,wszystkie są dla mnie cenne...kupię jutro wszystko co mi polecacie,byleby tylko troche ulżyło...i do lekarza pojde tak szybko jak to tylko mozliwe