firank_a 0 Napisano Październik 29, 2007 ja dzis łacznie zjadlam 630kcal a wy? i zaraz ide zrobic 300brzuszkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 29, 2007 hm....a ja zjadlam cos kolo 3000 ..... gratuluje Ci firanka ze sie trzymasz:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 29, 2007 Kurde, kurde, kurde! Znowu nie wyszło :O Ja juz chce jutro, chce zacząć od nowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 29, 2007 poprzedni tydz odpuscialam sobie..ale ostro do roboty znow gnam:P ale mam takie zachcianki ze szok... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 30, 2007 ja mialam 2 dni normalnego jedzenia... wieeelkie obiady i wogole... nawet lody jadlam w niedziele o 22.00 :O no ale coz... od dzis sie staram ale po tym jedzeniu normalnym to dzis chodze taka glodna ze mam ochote rzucic sie na jedzenie :O im wiecej jem tym wiecej chce mi sie jesc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 nie poddawaj sie:)...ja dzis zdjadlam tez czekolady kawalek ale zmiescilam sie z calym jedzeniem w 600kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 30, 2007 Swiete słowa Kavi....im wuiecej jem tym barzdiej mi sie chce jesc...cholera...nie ma stopa zadnego ...... POdziwiam Cie firanka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 30, 2007 Ciężko wrócić do diety, ale jakoś się trzymam... dziś na aerobiku zero sił... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 wszedl mi na ambicje tydz swawolki....moim celem jest w pt napisac 78kg:)chcialabym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 30, 2007 ja bym chciała zejśc poniżej 70kg... ale teraz wolne sie zaczyna, a jak siedze w domu to jem non stop :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 no dokladnie:)ale damy rady musimy...tak jak mi zostalo jakies hmm...xxxdni do 27grudnia...wtedy moze sobie kuoie sukienke na sylwstra i studniowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 firank a znowu sie spotykamy:)co tam u Ciebie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 o czesc:) a wszytko dobrze:) wlasnie szykuje sie do wyjazdu 8listopada do swojego ukochanego:) w sob albo w pt tzn 9lub 10 listopad bede we wrocku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 oo..to super:) a moje kochanie wyszło wczoraj z woja,tak sie ciesze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 to tez fajnie:) ja swojemu niespodzianke robie:) bo on mysli ze przyjade 17listopada rano:) a mnie kolega zawozi 8-mego i bede u niego po 20 i zostaje na 3dni:) no prawie 4:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 no to niezła niespodzianka.Teraz pare dni wolnego to można jechać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 kurcze,wy z tym odchudzaniem,a ja chciałabym przytyć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 no niestyty jedni maja tak drudzy tak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 moj facet mowi,ze to idealnie,ale mi sie ciągle wydaje,ze jednak nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 roznie to bywa:) kazdemu co innego sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 a Ty ile wazysz??i ile masz wzrostu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 79kg i 167cm wiem duzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 mam tyle samo wzrostu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaczarowana * 0 Napisano Październik 30, 2007 no plus minus,bo jestem chyba o centymetr wyzsza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 30, 2007 dziewczyny piszcie co jecie itd:) mialysmy sie wspierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sekutnica sie wkurzy Napisano Październik 30, 2007 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3603411&start=30 trzymam za was kciuki dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 31, 2007 Dobra trzeba wrocic do panowania nad soba...to bylo przegiecie z mojej strony 6 dni obzarstwa....:/ Ale wracam i damy rade!!!! no i coz jeszcze pewnie piatkowe wazenie to bedzie ostre przytycie hehe :P trzymajcie sie dziewczynki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maje..czka Napisano Październik 31, 2007 witam po paru dniach nieobecności. u mnie z dietką kiepsko od paru dni nawet niewiem ile pochłaniam kalorii.trwa to już od niedzieli.strasznie mi z tym żle.czuje się jak balon. najgorsze jest to ,że nawet nie odczuwam głodu i sięgam po tuczące smakołyki. musze się wziąść w garść. smerfetka sprójmy razem od nowa.może od jutra.warto zacząć miesiąc pozytywnym nastawieniem co ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 31, 2007 o tak majeczka!!! jestem z Toba!!! mowisz pozytywny listopad:) bardzo dobrze rozumiem co napisalas o tym jedzeniu i wogole... ja to powinnam miec motywacje jakas chcialam sie zemscic na faceci zeby zobaczyl co stracil...a ja sie tu obzeram.... ech Ale ten listopad bedzie pozytywny mam nadzieje:) trzymamy razem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maje..czka Napisano Październik 31, 2007 ciesze sie,że w to wchodzisz. jutro cały dzień będe poza domę to z dietką myśle,że dam rade,a od piątku myśle włączyć ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach