Gość angel_ika Napisano Październik 21, 2007 witam dziewczyny;)) mogę się do was przyłączyć? mam do zrzucenia jakieś 10 kg na dobry początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 no pewnie ze tak:) wpisz sie do tabelki..:) skad jestes ile masz lat itd:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 Witam dziewuszki:) u mnie slonko swieci!! ale zimno strasznie..... bedzie to pozytywny dzien mam nadzieje!! trzymajcie sie!! :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 widze ze zadna z was nie jest az tak chetna po gadania to ide sprzatac mieszkanko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 widze male zainteresowanie topickiem juz. malo gadamy ze soba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 no wlaśnie nie ma z kim pogadac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 21, 2007 ja pracowalam od rana... przed chwila wrociclam a na 20 znow do pracy.... echhhhhh wiec wybaczcie dziewczyny ze sie malo udzielam :) ale czasu mi brakuje ale dietke trzymam oczywiscie a wy??? piszcie co jecie i jak wam ida zmagania z glodem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 jestes tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 raczej chyba nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 jestem ja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 Firanka jak tam idzie?? u mnie dzisiaj kilka grzechów...:/ ech jestem okropna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 u mnie tez...ten grzech nazywa sie szarlotka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 u mnie rolada.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 To dlatego ze to niedziela...chyba..... ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 niom...jutro nastepne bede moj kochany przyjedzie ktory kocha slodycze:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 Dasz rade :) zobaczysz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 bede se starac:Pale watpie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 hehe.... musze poczytac jakies pierdoly na zajecia:P trzymaj sie firanka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 hej dziewczynki co taka cisza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 no chyba tylko my jestesmy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 mam wyrzuty sumienia ta rolada mnei dobila ............:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 a duzo zjadlas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 dwa kawalki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 dobra...niedziela byl;a teraz caly tydzien znow sie trzymac bede!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 dokladnie:) ja tez zjadlam szarlotke i trudno:)cukier tez musi byc w diecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 Wlasnie wlasnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 powiedz czym sie zajmujesz na codzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 studiowaniem... a raczej nudzeniem sie an wykladach:P a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 ja jestem w klasie maturalnej:) a co studiujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 pedagogike...ale doroslych:P wiem dziwne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach