Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

firank_a

od dzis zaczynam walkę z samą soba

Polecane posty

NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ...0.9kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... .1,5 kg.....55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ..........................0,6 kg.... 45 lady_IB...........21...........72....................... ....?...........60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?...........57 maje..czka ......30...........63..........................?...........53 kavi................24..........85...................... .....?..........65 No jak na razie to jste ostatnia :P No ale cóz, lepszy rydz niz nic :D

kavi to tak jak ja ! ja jadłam nieprzyzwoicie dużo! słodycze pochłaniałam w ogromych ilościach no i wszystko to na co tylko miałam ochote! ja jeszcze dzisiaj się nie ważę planuję to zrobić 29.10. bo od poniedziałku chce dołączyć do diety ćwiczenia:) bo teraz to zbytnibo nie ćwiczę:) narazie idę zjeść kubeczek zupki:) pozdrawiem:)

Dzień dobry! Dziś rano waga wskazała 70,5!!! Jak dla mnie to bosko! Teraz będę mieć jeszcze więcej motywacji do diety i ćwiczeń. Chyba do tego aerobiku dwa razy w tygodniu dołożę sobie rowerek, albo jakieś biegi. Trzymajcie się dziewczyny! To będzie dobry dzień! ;) NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ...0.9kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... .1,5 kg.....55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ..........................0,6 kg.... 45 lady_IB...........21...........72....................... ...1,5 kg.....60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?...........57 maje..czka ......30...........63..........................?...........5 3 kavi................24..........85...................... .....?..........65

Podniosę nas trochę ;) Ja dziś na razie zjadłam wase z jajkiem i serem i wypiłam szklanke soku marchwiowego. W planach mam kawałek ryby (bez panierki) z surówką z kiszonej kapusty. Wieczorem spotkanie ze znajomymi. Pojadę autem żeby się nie skusić na żadne piwsko! :P

Gość kaviiiii
aagnieszka 1985 tylko jogurt przez caly dzien????? NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ...0.9kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... .1,5 kg.....55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ..........................0,6 kg.... 45 lady_IB...........21...........72....................... ...1,5 kg.....60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?...........57 maje..czka ......30...........63..........................?...........5 3 kavi................24..........85...................... .....1,0........65 u mnie rano bylo rownie 84 ale mysle ze dlatego kilo mniej ze okres mi sie konczy. ale brzuszek taki mniejszy troche ;) ja dzis zjadlam do tej pory 2 tosty z dzemem, kawalek bekonu, musli z mlekiem, 1 ziemniaka z warzywami

nie nie :) 2 wafelki ryżowe z serkiem i duuuży jogurt naturalny :) szczerze wam powiem że juz przeszła mnie nieogarniona chęć na jedzenia a dzisiaj miałam naprawdę solidną próbę wytrzymałości tato kupił pierogi ze śietanką i dwa rodzaje ciast no i moje ulubione ciastka francuskie z bitą śmietamą i owocami i takie same babeczki, na stole ciągle lerzą moje ulubione pierniczki w lukrze :) więc mogę już śmiało powiedzieć że łatwiej mi się powstrzymywać od takich pyszności, naprawdę siedze przy stole w kuchni i patrzę na ten talerz i nawet nie mam ochooty tego jeść........ dziwi mnie to trochę z jednej strony ale z drugiej jestem zadowolona:) no i mija 5ty dzień :) a wy dziewczyny jak sie trzymacie?????

Gość Smerfetka....
Hej dziewczynki!!! wszystkim gratuluje!!! :) ciesze sie ze jakos nam idzie powoli ale do przodu:) myslicie ze w dwa tygodnie schudne 3.5 kilo?? kurczaczki przyddaloby mi sie.... POzdrawiam

Gość helogoodbye
ja sie przyłącze z chęcią

aagnieszka1985 ale ty tak tylko pare dni i przejdziesz na normalna diete prawda?? bo sie martwie ;) u mnie nawet ok zupelnie nei mam ochoty na slodycze... zadnych zachcianek.. jestem tak po prostu glodna - mam ochote na normalna kanapke... albo normalny obiadd mniami musze zaczac jesc malutkie porcje ale czesciej bo wiem ze to sie u mnei sprawdzi lepiej jesc mi sie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dzis wieczor dalam plame i zjadlam taka mala biala buleczke :O caly czas pije herbatki czerwona i taka slim cos tam a ogolny bilans dnia okolo 1200 kcal wiec nie jest zle ech chcialabym do swiat zrzucic 10 kilo... ciekawe czy to jest realne

helogoodbye witamy witamy :) U mnie dieta OK... Ostatnio mam oooogromnego doła, jem na siłe :( szczerze mowiac to odechcialo mi sie diet, cwiczen itp itd :(:(:(:(:(:( pewnie mnie tu nie bedzie kilka dni, ale wroce jak wszystko ucichnie.... Trzymajcie sie dziewczynki ;*

kavi ja chce tak do grudnia:) ogólnie czuję sie dobrze, jedyna rzecz jaka się zmieniłam to to, że rano wcześniej się udzę niż zwykle, a jak u was ze snem?? kavi a malutka bułeczka mimo, że jest biała to i tak nie jest aż taki grzech, gorzej by było jakbyś zjadła ich więcej! zaczynamy 6 dzień! BRAWO!!!!!!

lady_bitter dawaj tu do nas! Pisz co czujesz itd! Chcemy Cię wspierać w tym \'gorszym czasie\'. Mam nadzieje, że też będziesz nas kiedyś wspierać.... U mnie wczoraj było ciężko. Na imprezie piwo i wódka się lały, czipsy i inne przekąski sypały a ja tylko siedziałam przy herbacie i soczku (niestety słodzonym). To była wielka próba, ale wyszłam z niej zwycięsko! ;) Mam nadzieje, ze u Was tez tak pozytywne nastroje jak u mnie! ;) P.S. helogoodbye witam w naszym fantastycznym gronie! 🖐️

Lady_IB no to mam ci czego pogratulować! no i tylko pozazdrościć takiej determinacji!!!!!! nie wiem czy ja bym dała rade, chociaż nie pijam żadnych alkoholi ale czipsy i inne pyszności mniam mniam :) jak dzisiaj i jutro chcę sobie zrobić małą głodóweczkę oczyszczającą organizm ;)

aagnieszka1985 dzięki! ;) Tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. Też nie przypuszczałam, że nie tknę zabronionych rzeczy. Nawet mi podsuwali te czipsy, ale to jeszcze bardziej mnie motywowało, zeby ich nie jeść :P Ja nie potrafię wytrzymać na głodówce, nawet jednego dnia. Źle się czuję jak nic nie jem. Ale za Ciebie trzymam kciuki!

NICK...........WIEK......WAGA STARTOWA.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........80........................ ..1kg.....65 smerfetka.......20...........65......................... .1,5 kg.....55 lady_bitter .....19 ..... .....55 ..........................0,6 kg.... 45 lady_IB...........21...........72....................... ...1,5 kg.....60 aagnieszka1985..22..........84.......................... ?...........57 maje..czka ......30...........63..........................?...........5 3 kavi................24..........85...................... .....1,0........65 hej:)łandnie waga poszla wam w dol zwazlam sie w ppt rano i kg mnie pozdrawiam

czy nie sądzicie że do naszej tabeli musimy dodać jeszcze wzrost??? NICK............WIEK......WZROST....WAGA START.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........................80...............1kg........ ..65 smerfetka.......20...........................65..............1,5 kg........55 lady_bitter .....19 ..........................55 ..............0,6 kg....... 45 lady_IB...........21...........................72..............1,5 kg........60 aagnieszka1985..22........180.............84...............?.............57 maje..czka .....30...........................63................?.............53 kavi...............24...........................85..............1,0............65

NICK............WIEK......WZROST....WAGA START.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........................80........ .......1kg........ ..65 smerfetka.......20...........................65......... .....1,5 kg........55 lady_bitter .....19 ..........................55 ..............0,6 kg....... 45 lady_IB...........21...........................72....... .......1,5 kg........60 aagnieszka1985..22........180.............84............ ...?.............57 maje..czka .....30...........................63................?....... ......53 kavi...............24...........................85.......... ....1,0............65 nelke.............24...........160............62.5...............7...........50

Gość Smerfetka....
Witam nowe dziewczyny!!!!!!!! razem damy rade:)

Gość Smerfetka....
nelke NICK............WIEK......WZROST....WAGA START.....ILE UBYŁO....CEL firank_a.........18...........................80........ .......1kg........ ..65 smerfetka.......20.........172.............65......... .....1,5 kg........55 lady_bitter .....19 ..........................55 ..............0,6 kg....... 45 lady_IB...........21...........................72....... .......1,5 kg........60 aagnieszka1985..22........180.............84............ ...?.............57 maje..czka .....30...........................63................?....... ......53 kavi...............24...........................85.......... ....1,0............65 nelke.............24...........160............62.5...... .........7...........50

Gość Smerfetka....
LOL!!! nelke siedem kilo jak opowiadaj!!!

dieta south beach:D serio. nic wiecej. super sprawa! chodzilam caly zas najedzona tyle ze bez cukru. w[isz smerfetko sobie w w wyszukiwarke SOUTH BEACH i wyskoczy Ci masa sronek:) a Ty jak sie odchudzasz? przede mna ostatie 5 kg .. najciezej:/