firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 ja chce resocjalizacje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 ooo bratnia dusza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 21, 2007 no chce isc na to co moj facet bede miala dobrze on na 3 roku ja na 1:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 21, 2007 Fajnie:) lece ogladac jakis film !! MIlego wieczoru:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_bitter 0 Napisano Październik 22, 2007 czesc dziewczyny, probuje wrocic do normalnego zycie ale ciezko to mi wychodzi Przez 3 dni nie jadłam prawie nic, dzsi tez wstałam z trampkiem w zoladku :( nawet nie cieszą mnie spodnie których jakis czas temu nie mogłam zapiac. zmarła moja kolezanka... Nie umiem sobie z tym poradzic, nie potrafie myslec o kaloriach, diecie itp :( pozegnam sie z wami na jakis czas, musze duzo spraw przemyslec. Nie wywalajcie mnei z tabelki, wroce tu jak mi sie co nieco poukłada w zyciu. Powodzenia w dietce, trzymajcie sie kochane :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 22, 2007 Witajcie ;) Nie było mnie przez weekend bo miałam wymianę komputera i kłopoty z internetem. Ale już jestem! Wczoraj tez trochę nagrzeszyłam, ale o godzinie 11, wiec zakładam, ze zdążyło się spalić do wieczora :P A dziś znów poważna dieta... lady_bitter trzymaj się Kochana. Bardzo Ci współczuje. Będziemy na Ciebie czekać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 22, 2007 lady_bitter.... wspolczuje bardzo :( to okropne :( trzymaj sie u mnei bez jakis wiekszych grzeszkow... no moze zurek wczoraj o 18 :P ale dzis trzymam sie dzielnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 22, 2007 Lady bitter poczekamy na Ciebie trzymaj sie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 22, 2007 Jakoś dziś spokojnie dzień upływa... rano zjadłam activie z ciemnym chlebem i wcale nie czuję głodu. Mam trochę problem z regularnym wypróżnianiem się. Macie na to jakiś skuteczny sposób. Jak na razie postawiłam na tę activie, słyszałam dobre komentarze na jej temat. Jutro aerobik. W sumie nie mogę się doczekać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 22, 2007 czarna kawa o poranku tzn na czco jest dobra na to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 22, 2007 jest tu ktoooooo?? dziewczynki co sie dzieje?? czy nasz topic umrze zanim sie zwazymy drugi raz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 22, 2007 Nie umrze ;) Przed chwilą zjadłam musli! Musli o tej porze! :O Generalnie dziś: activia, kromka ciemnego chleba, mizeria, mielony, dwa plasterki szynki, jabłko i musli. Strasznie dużo... Idę poćwiczyć jakieś brzuszki czy coś, a wieczorem peeling kawowy! A jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 22, 2007 Hej, gdzie się podziewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 22, 2007 jestem jestem!! mialam kryzys ...myslalm ze nie wyrobie ale sie zalalam herbata zielona.... jak ciezko walczyc ze soba ...ech:/ musli dobra rzecz czysci jelita:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 22, 2007 Strasznie ciężko się walczy ze sobą, to fakt... Zrobiłam peeling kawowy, później brzuszki. Chyba skóra mi się jędrniejsza robi i brzuch jakby wklęsły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 22, 2007 gratuluje:) ja musze z psem wyjsc a tak jest zimno...brrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 23, 2007 Gdzie jesteście? Zawaliłam dziś dietę!!!!!!!!!!!!! :O Idę chociaż na aerobik... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 23, 2007 czesc dziewczyny:) przepraszam ze milczalam ale przezywalam piekne 2dni ze swoim ukochanym niestety juz siedzi w pociagu i pojechal:( diete zawiesilam na dwa dni:P od jutra rygor:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 23, 2007 Musze się pochwalić, bo dziś wzięłam na fitness spodnie prosto z prania, a one mi były luźne i spadały :P To chyba znaczy, ze schudłam! Znów mam motywacje... A Gdzie reszta? Dziewczyny, nawet jak grzeszycie to wracać tu i się spowiadać! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 23, 2007 jastem:) mimo grzeszkow nie rezygnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 23, 2007 hej ja dzis troche pogrzeszylam wiec spowiedz: 2 tosty z dzemem kawalek bekonu olbrzymi ziemniak z kurczakiem majonezem i salatka musli serek wiec troche za duzo tego .... musze od jutra wiekszy rygor wprowadzic... ale co dobrego zauwazylam: po tym obiadku bylam taka strasznie objedzona ze masakra a kiedys taki obiad to na przystawke jadlam ;) wiec nei potrzebuje juz tyle jedzenia.... i nadal nei zaczelam cwiczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 23, 2007 Dziewczyny, głowy do góry! Jutro bedzie lepiej! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kavi 0 Napisano Październik 23, 2007 cel na jutro: 100 brzuszkow :) szkoda ze nie moge chodzic na aerobic (nie mam gdzie) bo bardzo to lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 23, 2007 ja tez od jutra zabieramm sie w pozadny rygor znow...chlopak moj chyba pomogl nadrobic ten kg mi:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 23, 2007 ja jade w czwartek do Krakowa, wracam w niedziele i obawiam się, że wrócę z dodatkowym bagażem w postaci kilku kilogramów więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 23, 2007 bedzie dobrze:) zwaz sie w czw przed wyjazdem i uzupelnij tabelke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 23, 2007 Jszcze nie wiem, czy zważe się w czwartek, czy w poniedziałek. Chyba zrobie to i w czwartek i w poniedziałek, porównam wyniki i wpiszę ten przyjemniejszy dla oka :P Żegnam się już. Idę się pouczyć, a później spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 23, 2007 jakiś dzien grzeszenia.... zjadlam racucha....i wogole za duzo.... jak tus ei ogarnąć same przeciwności losu a Ty walcz człowieku ze sobą.... ech:/ damy rade dziewczyny pozniej zliczymy ile razem schudlysmy hihi pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady_IB 0 Napisano Październik 24, 2007 Jest ciężko, też mi średnio idzie, ale zawsze kłade się spać z pustym brzuchem i to uważam za sukces :P Gdzie reszta? Pokonajmy ten kryzys! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Smerfetka.... Napisano Październik 24, 2007 Wlasnie pokanajmy!!! razem dziewczyny co z Wami!!! ech...razem razniej przeciez.... wlasnei jak pusty brzuch to sukces oczywiscie ze tak a za dwa dni wazenie.... zobaczymy.... Ale sie zestresowalam mam imieninowy obiad w niedziele czyli co to znaczy miliony kalorii nadprogramowych!!!!!!!1 aaaaaaaaaaaa!!!!!!! juz sie boje ale dam rade.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach