Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

goba1 NICK/WIEK...........MIEJSCOWOŚĆ.........PŁEĆ.....TP....T C...IMIE karka81............Stalowa Wola............synek........01.06...39..x aspira/31..........Rumia......................x......... ...03.06....27....x mierzejka/28........Nowy Dwór Maz.....córeczka....05.06..40.......x *Melania*/27..............Jasło.......synuś......05.06.. ...40...Mikołaj kirysek...........Bialystok.........synuś.........08.06. ....39...Tomaszek AnetkaG27.......Siedlce................córunia....10.06. ...26......Julcia surferek78/29.......Szczecin..............córeczka...12 .06....26.....x Milka/31...........Bremen.........coreczka.......12.0 6....37......Zosia Goba1/26......... Poznań....... synek..........13.06...........39. Kubuś malgonia80/27........okol. Kraków....synek.....13.06.....39.....Kubuś Surfitka/28...........Krakow/NY.....córeczka.........14. 06..39..Nina majka81/27............Szczecin.......córeczka...... 15.06....26..Zuzia abii/32..............Chorzów.................córka...... .16.06.....36....x masterek28/24.....Bielsko=Biała.........syn.......18 .06.....38..Franuś kasia78/29.............łódz..........córunia.........19. 06.....38...Jula Jotka79............Lublin............synek.......19.06.. .....38............x gosia29.................Mainz..................syn..... ...20.06......36....X karolinna7...........Wrocław..............syn........... 20.06.......36....X Demiluna..27..........Anglia.............syn........ ..21.06....34...Julian beja1981.......Toruń...........córcia........ .21.06...........35....Kinga katrina0408/30........Irlandia......x.....21.06 ...37.......x Alkatraz/28............Elbląg........córeczka.....23.06. ... ..35....Hania Perłakrynicy/32.......Pajęczno....synek....23.06........ .35....Mikołaj klakowska84..........Głogów..........córa..........27.0 6...33 Alicja Monika82...............Kraków.......córeczka......... 28.06......34..Anna Obca/24................Wołomin.....synek...28.06.08..... 37....Kubuś el-mir-ka/22..........Brzeg.......córeczka......29.0 6.......37...Kaja martusia 82/25....Deeping st.James.....córeczka......29.06....36..Julia oliwka100...........Wrocław........córcia....29.06...... 35.....Oliwia mala_mi27/30.........Szczecin....córeczka 09.07.......35....Hania guska***.............cork..........x.............13.06.. ......37.....x tak tylko/21........ Bielsko-Biała.....córcia...12.06.....39..Julka

Goba, ja mam termin na 5 czerwca i będę mieć wywoływany poród ze wzgklędu na cukrzycę ciążową. Milka do mnie też to nie dociera, że ten malutki człowieczek, który tak się wierci w brzuszku juz niedługo będzie z nami. Napewno też jak urodzę to przez jakiś czas będę ryczeć ze szczęścia:) Elektryczna miłego spacerku, dobrze, że będziesz miała niedługo rodziców, napewno okażą się bardziej pomocni od twoich teściów.

Ja tez bym juz chciala miec Julenke przy sobie rzadko pisze bo nie moge siedziec bo pekaja mi plecy i lewa łopatka jutro ide do gina to zobaczymy co [powie marze o tym zeby bylo juz po wszystkim pozdrowienia dla wszystkich dziewczynek I GRATULACJIE DLA SWIEZO UPIECZONYCH MAM ACO CHODZI O MUJ CUKIER TO PO OBCIAZENIU GLUKOZOM 75 WYSZEDL MI WYNIK 130 WIEC PO TEJ 50 NIE WIEM Z KAD SIE WZIEŁO198 JESZCZE RAZ POZDRAWIA GORACO ,O COS MNIE ZACZYNA BOLEC BRZUSZEK

GRATULACJE DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MAM 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Ale się cieszę, że już mamy tyle Dzieciaczków. Tym bardziej nie mogę się doczekać swojej Niuni. Szczególnie, że wiem, że to max za 2 tygodnie. :D:D:D Wczoraj Was troszkę poczytałam, ale nie miałam sił nic pisać. Mąż zrobił nam super Dzień Dziecka. Zabrał mnie do restauracji na przepyszne lody, że niby dla Kaji, hihihi potem poszliśmy na gofry z bitą śmietaną i polewą mniam :p i pojechaliśmy za miasto zrobić ostatnie zdjęcia z brzuszkiem ;) więc zaraz coś wyślę na interię. No i może też zrobię fotki ubranek na wyjście ze szpitala, tylko kurcze chyba za grube uszykowałam jak teraz tak patrzę. Ale biorę pod uwagę każdą ewentualność pogodową, bo może np być burza :p wolę ją rozebrać potem niż żeby zmarzła. A teraz uciekam do kuchni bo obiecałam teściowej, że przygotuję skrzydełka na obiadek, a ona poszła na zakupy.

A tu co nikt się nie odzywa. Wszystkie zaczęłyście rodzić czy co :P:P Ja już mięsko przygotowałam, teraz wybiorę jakieś fotki i wyślę na interię.

Elmirka super ze weekend tak milo spedziliscie;) Ja na wyjscie biore dla malej body z kr. rekawem, do tego komplecik- takie spodenki ze stopkami, i bluza z kapturkiem, i cienka czapeczke, kocyk w zapasie, bo niewiadomo czy pogoda sie nie zepsuje do czasu kiedy bedziemy wychodzc. Kasia trzymaj sie, wspolczuje Ci boli Mierzejka masz juz skierowanie do szpitala?

milka nie boj sie bedzie dobrze a o ktorej masz miec? musisz byc na czczo? ja mam rowno tydzien po tobie :-) o 7.15 mam sie stawic na czczo a dzien wczesniej mam tez wizyte w szpitalu i jakies ostatnie badania no ale wypuszcza mnie do domu :-) ja dla malego naszykowalam tez body z krotkim rekawkiem +spiochyi sweterek+ czapa+ kocyk bo to niewiadomo jaka bedzie pogoda wzielam sie dzisiaj troche za pozadki w sumie z nudow lozka przebralam okno umylam i ogolnie odgrzuzowywuje sypialnie tak gruntowanie :-) chce zeby mi ten czas szybciej przelecial a jutro zas mam kontrol u gina z rana wiec potem napisze co i jak :-) milka spisalam se twoj nr z interii i jak co to cie zmolestuje smskiem :-)

Gość Merana
Ewa, serdecznie gratulacje!!!!Niech Eryczek chowa się zdrowo. A Aleksander , to można powiedzieć, że pół na pół. W dzień z reguły je i zasypia bez problemu, za to czasami w n0ocy daje w kość. Często się budzi i najchętniej to by cały czas siedział przy cycu. JA teraz wróciłam ze spacerku. Na dworze spał jak suseł, widać, że powietrze mu służy.

Gość Merana
Przepraszam, nie doczytałam, Bezire, gratuluję synka!Faktycznie, sami faceci się rodzą...

Gość tak tylko
Bry Wszystkim:) MELDUJE SIE W CALOSCI -JESZCZE:) JAK JA ZAZDROSZCZE TYM CO SIE ROZDWOILY:) DZIS TRADYCYJNIE W BIELSKU OKRUTNY UPAL NAWET W DOMU W CIENIU SIE NIE DA WYSIEDZIEC :( A JA MUSZE ISC DO MIASTA KUPIC JESZCZE KILKA BAJEROW DLA MOJEJ KRUSZYNKI-NIE WIEM JAK JA TO ZROBIE:( ZAS KIEPSKA NOC MALA SIE ZBYTNIO NIE WIERCI OHHHH CHYBA JUZ Z 6 LITROW WODY SPILAM:) CIEKAWE KIEDY MOJA MALA SOBIE ZNAJDZIE PORE NA ROZSTANIE Z BRZUSZKIEM:) POWODZENIA I PRZETRWANIA ZYCZE WSZYSTKIM DWUPAKOM:)

Merana współczuję nocek, ale na pewno każde spojrzenie Maleństwa wynagradza Ci każdą nieprzespaną minutkę. Tak Tylko lepiej o tej porze nie wychodź, pójdziesz koło 16, sklepy jeszcze będą otwarte, a teraz największe słońce. Ja na wyjście biorę tak: body z krótkim i długim rękawem, pajaca, rajtuzki, skarpetki, czapeczkę, bluzę i kocyk. Jeszcze nie wiem w co Ją ubiorę, zobaczymy od pogody, bo może tylko w body i skarpetkach będzie, a może trzeba będzie jej ubrać bluzę i przykryć kocykiem. Zaraz wysyłam zdjęcia ubranek na interię, robione teraz komórką więc troszkę słabej jakości :p

Chciałam jeszcze dodać, że któraś mi tu ostatnio naopowiadała o robakach w truskawkach i oczywiście w sobotę znalazłam jednego takiego czarnego żukowatego troszkę. I teraz znów się nimi obżeram ale sprawdzam każdą kropeczkę :p

Teraz tak sprawdziłam właśnie tego maila co wysłałam i nie wiecie przypadkiem dlaczego część zdjęć otwiera się normalnie w programie do oglądania obrazów, a część jako dodatkowa zakładka w html?? Bez sensu, bo od razu tracą wtedy na jakości, a moje oczywiście się otwierają jako ta zakładka i wyglądają wstrętnie, a przecież były normalnej ostrości i ładne i w ogóle :(:(:(:(:(:(

I niech któraś przemówi ludzkim głosem bo zwariuję od tego gadania do siebie!!!!!!!!!!

Gość Obca_
Dziewczyny jak moge wejsc na ta interie zeby pooglądac Wasze fotki:)

Obca podaj mi maila to wyślę Ci hasło, ale powinnaś się też zarejestrować na kafe, żebyś była na czarno ;) jak my

ja już po wizycie mały waży między 3250-3500(tak na oko 3400) główka nisko w kanale rodnym(ale nie oznacza to ze urodze niedługo-mode nawet 2 tyg po terminie)tak mówi mój doktor ogólnie ok aha i stópka kuby ma 7cm hihi:-)

Goba no to supcio że Mały już nie taki Mały no i stopisko to on ma hihihihi. Normalnie dopóki nie zobaczę, to nie mogę sobie wyobrazić, że w naszych brzuchach siedzą sobie takie małe człowieczki hehehehe i wpychają te siedmiocentymetrowy nóżki w żebra albo w żołądek.

Cześć dziewczyny. Ale upał. Nawet w domu z włączonym wentylatorem trudno wytrzymać. Goba 7 cm stopa to był kiedyś ideał stopy dorosłej kobiety w chinach. Dlatego miały stopy łamane. Ja po 14 idę po małego do przedszkola. Rano jak go prowadziłam było nawet fajnie bo jeszcze nie było takiego upału. A teraz nie wiem jak się do turlam. Muszę posprzątać na tarasie bo z drzew pełno mi badziewia leci. No i ze dwa trzy prania do zrobienia. Skąd tyle tego się codziennie bierze? :P Ja już chcę urodzić. Moja Hania malutka jest. Po dzisiejszym USG wiem że waży 2600g. To pewnie od papierosów.

racja a co do rzeczy to fajne na interii-a ten śpioch czerwony-bardzo rozweselający. ja ubieram raczej tradycyjnie zaraz zrobie komórką i wyśle

Mała Mi dobrze, że u Hani wszystko ok, ale za te papierochy to bym Cię zbiła normalnie no!!!! :P Milka teraz tak pomyślałam, nic nie zaplanowałaś na dzisiejszy wieczór? Zrób może mężowi kolację niespodziankę czy coś, bo to ostatni wieczór kiedy jesteście sami we dwoje na świecie. Od jutra już zawsze będziecie myśleć o dzieciach, nawet jak będą dorosłe.

mała mi nie pal po co moja wiki tez była mała2920 w 42 tyg,a ja popalałam cześciej tak do 5 dziennie-ale nie codziennie a zresztą ty masz jeszcze czas na to aby mała przybrała ja od ostatniej wizyty 400gr i mam 73,800 a miałam 73,400 a wychodzaca to 62

Mnie też najpierw wszyscy mówili, żeby ubrać Ją do wyjścia na biało bo tak powinno być i już. A ja oczywiście musiałam po swojemu i wybrałam jej coś kolorowego. Jak będziemy w szpitalu ciągle będzie na biało, bo wszystkie bodziaki takie maleńkie mam białe tylko z jakimś nadrukiem z przodu.

Goba ładne ubranka od razu będzie widać, że niesiesz prawdziwego facet ;) I przy okazji przypomniałaś mi, że faktycznie pieluszki jeszcze będę drała, ale to spakuję do szpitala jako rzeczy niezbędne na pobyt, więc do wyjścia tym bardziej będę miała. Kurcze też bym poszła do lumpeksu, szczególnie, że jutro ma być nowa dostawa, ale na prawdę niektóre rzeczy już mi się na wysokość półki nie mieszczą :( Więc zapraszam jutr odo mnie na zakupki, piękne rzeczy i taniocha.

elmirka tylko szkoda ze tak daleko ,ale kup i prześlij-kase oddam oczywiscie