Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anitaa m

Co czują kochanki żonatych facetów?

Polecane posty

Gość gość
Ludzie ilecw tym emocji! My raz w tygodniu sie sotykamy i nie wychodzimy z łóżka. Jest cudownie. Poza tym razem spedzamy czas,jak dobrzy znajomi.

Gość gość
Ale nie ma w tym tyle emocji, przeżywanis. Mamy swoje życie s to jest odskocznis, przyjemnosc, nam tak pasuje. Ibtyle, bez innych filozofii.

Gość gość
co czują kochanki zonatych? rzadko ktora ma zahamowania/jak ta wyżej/,mysli tylko o jednym,a co tam ,raz sie zyje,lepszy rydz niż nic dla większości jesteście szmatami,społeczeństwo pluje na was,musicie ukrywac się,żyjecie jak szczury pracuję z facetami,lubimy się ,szanujemy się i to wszystko żaden żonaty facet/mężatka w mojej firmie nie kokietuje,nie ściska się i nie wodzi wzrokiem za drugim i nie wperd..się w życie drugiego, gdyby było inaczej,to reakacja innych byłaby bez pardonu, nikt nie błazni się jesteśmy ludzmi z zasadami,na poziomie.i nie tylko w pracy nie chce mi się pisać ,to takie .... płytkie.,śmierdzące....

Gość kochanka0
"gość Ale nie ma w tym tyle emocji, przeżywanis. Mamy swoje życie s to jest odskocznis, przyjemnosc, nam tak pasuje. Ibtyle, bez innych filozofii." Chyba jednak nie dla wszystkich. Bo nie wierzę, że "twardy" facet uroniłby łzę, gdybym była tylko odskocznią, bez emocji. Z resztą- gdybym nią miała być, to nie walczyłby z tym dwa lata, prawda?

Gość gość
Ale nie ma w tym tyle emocji, przeżywanis. Mamy swoje życie s to jest odskocznis, przyjemnosc, nam tak pasuje. Ibtyle, bez innych filozofii." tak tez myslimy,ze k***y myslą c**ą

Gość gość
d******,do swojego k***wstwa nie mieszajcie Boga!!!!!!

Gość kochanka0
Ja rozumiem: sama wcześniej potępiałam takie kobiety. Uzywałam słów dokładnie takich jak Wy: że "c*py", "k*rwy", "szmaty" itd. Tym bardziej, że mój ojciec wielokrotnie zdradzał mamę. Wiem, co myślałam o takich kobietach. A teraz? Sama jestem jedną z nich. Z tą różnicą, że mi nie chodziło o seks, ja tego nie chciałam! Pojawiło się uczucie, seks po 2 latach walki. Czy jestem więc wrzucona do worka "seks i zabawa"? Nie uważam tak. Tutaj chodziło o cos więcej- o miłość. Tylko, że przyszła w złym momencie, do nieodpowiedniej osoby.

Gość kochanka0
I mimo tego, że większość wpisów jest tutaj przepełniona nienawiscią i pogardą- nikomu tego nie życzę. Przynajmniej tej wersji bycia kochanką, jakiej ja doświadczyłam. Bo są dwa typu kochanek: 1- te, które robią to dla seksu, zabawy, adrenaliny 2- te, które wpadły w sidła miłości Ja jestem w drugiej grupie. I nie życzę nikomu, by miał tak złamane serce, by doświadczał takich emocji i bólu

Gość gość
Ja też tego nikomu nie życze, sobie tym bardziej. Lepiej niech to bedzie na gruncie przjazni, jak dotychczas.

Do wyzwisk tez już przywyklam bo sypaly się już we wczesniejszym moim temacie. Ludzie lubia oceniac nie znajac cudzej sytuacji.Mnie zycie nauczylo nie oceniac nikogo jeśli nie jestem w jego skorze.Bo los sam czasem pakuje nas w sytuacje ktorymi wczesniej gardzilismy. Ciesze się ze nikomu nie wyrzadzilam tak krzywdy i ze zakonczylo się to bez zadnych konsekwencji ale tez nie mam zamiaru nigdy do takiego ukladu wracac.

Gość gość
oczywiscie ze nie tak byc nie moze n no no a jasnie no a spoko jest wszstko no tak no nie przejmuj sie to zupelnie mozna na spoko zalatwic i zmienic na lepdsze trzeba tylko pare wskazowek wybrac i zaraz sie poprawia :) www.youtube.com/watch?v=D4wB8NNwA-c

Gość gość
Tym bardziej, że mój ojciec wielokrotnie zdradzał mamę." k***wstwo masz w genach, nigdy nie zrozumiem dziwek,jak nisko można upaść...żeby k***ić się z żonatym? są wyzute i "taaakie biedne",pogubione dlaczego ja nigdy nie zakochałam sie w żonatym? a no dlatego,ze nigdy z takim nie zadawałam się,jak tylko wyczułam ,ze ma dziewczynę,skreslałam go,żonaty nie miałby szans tym bardziej nienawidzę alfonsów,po prostu brzydzę się nimi

Gość gość
Jestem zdradzona przez męza i non stop zadaję sobie pytanie jakim trzeba być człowiekiem aby podrywać faceta kiedy żona jest w ciaży. Sama byłam młoda, podrywana przez facetów ale zawsze człowiek miał hamulce i jakieś granice, niektóre ich nie mają. A mój maż z porzadnego człowieka zrobił sie kłamca. Odkrycie prawdy jest bardzo bolesna a najbardziej bolesny jest moment wspomnienia kiedy spał ze mna a juz mnie zdradzał . I ta samotność w ciazy, złość w jego oczach. Jaka trzeba być k***a żeby zabierać ojca jeszcze nienarodzonego meża. Trochę godności.

Gość gość
To na pewno, ale najczesciej to faceci lataja za kobietami i prosza.

Gość gość
oczywiście że tak ale kobieta atrakcyjna ma w czym przebierac a tylko pasztety zwłaszcza wirtualne wp*****laja sie w życie innych kobiet

Gość gość
Nie jest to prawda.

Gość gość
kazdy facet to mówi skoro gnój zachował sie tak do zony to powtórzy to jeszcze raz bo po prostu jest gnojem. Kochanki spójcie na wszystko realnie. On kocha tylko siebie .

Gość gość
faceci latają za takim typem kobiet jakimi oni sami są, k****arz nie uderzy do porządnej,z zasadmi,wyczuje ją na km

Gość gość
Jasne, on jest egoista. Trzeba byc egoistka, żeby byc kochanka.

Gość gość
i powiem tak kobiety źle nie mówia o facetach które maja kochanki tylko się śmieja że odp********o, jak każdemu koło czterdziestki ale każdy facet mówi o takim facecie który porzuca dzieci i ma je w D***E a to s*******n. Zapewniam że swoim kochankom sprzedaja wersje jakimi są cudownymi ojcami tylko najbliżsi i sąsiedzi maja pełny obraz żałosnej jego postawy

Gość gość
gosciu 18:06 prawda o moim męzu stała się bolesna.

Gość gość
Moj znajomy ma niepełnosprawne dziecko i lata za babami jak pies.

Gość gość
Jego żona chyba musi byc slepa że tego nie widzi, bo wkolo kazdy wie.

Gość gość
ale gościu odkryłam tez inna prawdę jak się sypie małżeństwo jakos dziwnie na horyzoncie pojawiaja inni fantastyczni faceci. Dosłownie jakby czekali na cynk że to juz koniec. Człowiek zaczyna się czuć jakby dostał druga młodosc. Na prawde nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie.

Gość gość
tylko dzieci będa miały skrzywioną psychokę...

Gość pani65
No takie jest życie Czy to kobieta idzie z żonatym czy na odwrót Moja znajoma mówiła że jej obrączka nie przeszkadza u faceta bo jej nie ma na penisie A była samotna

Gość gość
a co myślicie o facecie który opowiada swojej żonie jak to sypia lub będzie sypiał z innymi kobietami. Przecież on się znęca nad niaąpsychicznie. Czy to normalne czy on jest psychopatą?

Gość gość
do oliwwwwkkkkaaaa czy jakos tak przestań p*******ć jak suka nie da to pies nie weźmie, stare i oklepane, jak się nie nic do powiedzenia to najlepiej starym, wyświechtanym tekstem sypnąć, widać ze jakaś ogrniczona jesteś, najlepiej na kochanke zwalic winę, ale to nie kochanka zdradza żonę tylko mąż-facet

Gość real_foxylady
Moim zdaniem większość kobiet-kochanek żonatych facetów ma gdzieś żony tych facetów. Dla nich to jest ich mężczyzna, który ma po prostu mało czasu. No i w takim układzie to faceci są "winni" można powiedzieć, bo przecież nikt nie podrywa żonatego, który trzyma się na dystans i nie chce przygód. Inna sprawa, że tak wiele małżeństw to pomyłka...

,,No i w takim układzie to faceci są "winni" można powiedzieć, bo przecież nikt nie podrywa żonatego,'' Ja myslę, że winni są oboje, tylko, że wina faceta jest o wiele wieksza.