Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrabia von Kisiel

Komu brakuje SEXU?

Polecane posty

Gość Hrabia
dowodem na co?;> za dlugo zyjesz w celibacie... masz tutaj niepowtarzalna szanse przypomniec sobie jak smakuje zycie :P

Gość Hrabia
dowodem na co?;> za dlugo zyjesz w celibacie... masz tutaj niepowtarzalna szanse przypomniec sobie jak smakuje zycie :P

Gość Larry młody 23
strzałka a co z Toba?;> czym mozna służyc?:P

Gość annemarie
mnie... od wielu lat jestem z jednym facetem,ale coz on niestety jest chory i zwyczajnie nic z tego... myslałam o skoku w bok ale jakos nie umiem na to sie zdobyc...

Gość Hrabia
annemarie a ile lat? moze sie spykniemy?:P

Gość annemarie
hrabio cos czuję ze nimbys przełmał moje opory to 40-cha mi stuknie a wtedy to juz zacznę ryczeć hahaha

mi tez brakuje mam 28 lat od 1,5 roku :/ bycie \"pozadna\" wcale nie jest fajne ;)

Gość annemarie
słowo daje chetnie bym sie zapomniałA ALE... po pierwsze szybo sie angazuje po drugie co z moralniakiem nastepnego dnia???? chyba sie nie nadaję na jednorazowe ekscesy:(((

annemarie jak sie nie nadajesz na jednorazowe sprawy to musisz sobie stałego partnera znalesc nie koniecznie z miłosci ale jeden i nie jeden raz

Gość annemarie
dzikusku,pewnie moralniak by mnie zabił i sama bym to zakończyła i dupa ze stalego partnera na tzw dupe:)))

Gość Hrabia
annemarie: popatrz na to z tej strony ze na stare lata bedziesz miala co wspominac:)) i co ci z tego bycia "porządną " zostanie, bleeee

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Hrabia...nie namawiaj porządnej dziewczyny do zapomnienia się Annemarie...masz swoje zasady i się ich trzymaj...a szaleć można w inny sposób...i też będzie co wspominać ;) A tak wogóle to mi też brakuje sexu :(

Gość annemarie
zono, w jaki iny sposob można szalec??? tylko mi nie opowiadaj o masturbasach wygibasach bo mam juz tego "po kokarde" brakuje mi żywych 17-tu cm:))))))

Gość annemarie
juz mysałam zeby sie nawalić ale z drugiej strony co to za atrakcja po pijaku no i oprócz kaca moralniaka kac fizyczniak murowany.. heeeelp chce mi się:))))

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Szaleństwa to nie tylko sex... Ale to już twoja sprawa jak zaszalejesz :) Ja też z niecierpliwością czekam na kochane centymetry...już niedługo :D

Gość annemarie
zazdroszczę:)))) zycze niezmiennie sztywnych:)))))bez urazy:)))

Gość Hrabia
Kac moralniak, co to znaczy? ja bym mial kaca moralniaka jakbym komus zrobił krzywde, okradł, zrobił komus cos wbrew jego woli itp. Nie wiem, jakby mi jakas kobieta zaproponowala s niezobowiązujący sex bez zobowiązań to zapraszam:) szkoda życia na zbedne rozkminanie :)

Gość Larry młody 23
annemarie... to musi byc najwspanialszy widok na swiecie- samozaspakajająca s30letnia kobieta ... rozmarzyłaś mnie :(

Gość annemarie
hrabio,mam niestety tendencje dorokminiania...zastanawiam się co bym czula na niejscu mojego patnera....

Gość annemarie
larry...frajda jest nieopisana ale nic nie zstapi szaleństwa z kochanym facetem...pamietam kiedy miało to miejce przed jego wypadkiem...i za kazdym razem kiedy robie to sama wyobrazam sobie tamte chwile.:(

Gość malinowapomarańczka
mi brakuje mojego ukochanego, więc czynię to sama, za każdym razem z myślą o Nim...buuu

Gość Hrabia
annemarie... powiedzialas ze szukasz żywych 17 cm... wysoko stawiasz poprzeczke :) ja mam 15, tzn ze spisujesz mnie na straty?:(