Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DESPERADA

KLUB DESPERADO czyli koniec z racjonalnymi dietami !!!!!!!

Polecane posty

ja cie rozumiem niestety:( Nie jest latwo ale warto pracowac nad silna wola...Ja zawsze sobie mysle wtedy jak mam na cos ochote ze bez sensu zebym to jadla kiedy to jest tylko 3 minuty przyjemnosci a kilogram wiecej na wadze (bo od jednej rzeczy sie zaczyna)i jakos dziala:) A zreszta trzeba pocierpiec aby byc pieknym;)

szczesliwa kiedys- nie martw sie ja rowniez :(, mozna by powiedziec ze od jutra zaczynam od nowa. Na wage nie wchodzilam bo sie boje co zobacze. Ale jestem zmobilizowana (znowu) i nie poddam sie :P Wiem ze tak sie zawsze mowi ale trudno...zostaly mi rowniutkie 4 tygodnie na pozbycie sie 8 kg. Mozliwe? Mysle ze tak. Chudnac 2 kg tyg na diecie 500-600 kcal powinno mi sie udac. Ale zeby sie oczyscic po tym swinskim zarciu do soboty wcinam same jogurty-600 kcal dziennie, potem tak jak poprzednio to na co mam ochote do 600 kcal. Kupilam sobie tez kozaki troche przyciasne w lydce wiec mam kolejny powod by schudnac. Pozdrawiam wszystkie desperatki...zyczcie mi silnej woli, tym razem nie moge sie poddac :)

taaaa...skad ja to znam...w sobote robiłą ciasto ukochanemu i no nie mogłam zjeść to ukroiłam kawałek i wachcłam sobie...tak tak...jestem całkiem zdrowa psychicznie i mogło to śmiesznie wygladać ale tak nawąchcłam sie i powrtarzałamze zjam ...ale dopiero jak skończe dietke i nawąchcłam sie z 5 minut, zjadłam jabłko i odeszłam i jakos przeszło :) a metode na ąchanie to często stosuje i mi pomaga...przynajmniej narazie. Dziewczyny powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja zjadłam jeszcze dziś: pomidora z czosnkiem, jabłko i trzy marchewki. Czuję sie wspaniale mimo okresu ale jestem głodna. No coż trzeba pocierpieć żeby byc pieknym :)

magda m..ja tez kupilam sobie kozaki troche przyciasne w lydce ale oddalam je do szewca zeby mi delikatnie rozbil:P Zycze nam wszystkim silnej woli..WYTRZYMAMY i bedziemy piekne i nareszcie szczuple:D Mnie troszke zaczyna ssac w zoladku z glodu ale zaopatrzylam sie w mineralke i dam rade;)

no nic...to wtakim razie i ja uciekam spac skoro nikogo nie ma...Dzien jak najbardziej zaliczony do desperackiej dietki..mam tylko nadzieje ze tak bedzie az do uzyskania upragnionego efektu..eh

Gość szczęsliwakiedys
dziękuje za te słowa otuchy:) myślałam że jak narazie tylko ja mam takie napady:) siedzę przed kompem i piszę pierdołki do szkoły...i popijam równiez mineralkę:) i narazie się nie ważę . poczekam parę dni. Wam to dobrze!! możecie jeść same owoce, warzywa lub jogurty, mój żołądek nie przyjmuje cały czas takich rzeczy.cóż....mam nadzieję, że jutro będzie piękny, głodniutki dzień:) pozdrawiam wszystkie desperatki

Witam wszystkie desperadki w ten piękny zaśnieżony poranek :) u mnie po staremu;) Ze wzgledu na wypijanie duzych ilości niesłodzonych kaw (coby pohamować apetyt) nie moge wogole spać i chodze deczko zmęczona. Postanowiłam się przenieść na herbatki owocowe. Ma może któraś pojęcie ile taka herbata ma kalori? Ma wogóle jakieś? Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki i życze wielkich sukcesów 🌻

witam :-) co do herbatki, to myślę że nie ma wcale, albo ma minimalnie, wiec się nie przejmuj :-) Kurcze u mnie znów wiecej - 56.6 i choć wiem, że to raczej zawartość jelit to mnie to denerwuje :-o Dlatego idę w ślad niektórych z was i zważę sie dopiero za pare dni..w piątek?? albo w poniedziałek :-) zobaczymy, do kiedy wytrzymam. Myślę,ze wtedy wreszcie zobaczę dwie piąteczki obok siebie :-D Wczoraj też zjadłąm wiecej niż zakładałam, a tak nie można oj! nie można! :-P więc dziś głodówka!!!

Gość maje..czka
witam wszystkie desperatki ! ! ! za mną udany dzień dietkowy.dziś również mam dzień jabłkowy

ej.... szlag mnie trafi!!! wczoraj zjadłam 470 kcal, mysałam ze bedzie dzis troche mniej na wadze, ale to co zobaczylam to mnie przeraziło 1 kg więcej!!!! wziełam wczoraj pierwsza tabletke antykoncepcyjna po 7-dniowej przerwie na okres..... wydaje mi sie to jedynym wytłumaczeniem taka waga... po prostu tabletka zatrzymała mi wode ktoras tez miała takie wątpliwe przygody z tabletkami? strasznie mnie to denerwuje

Dziewczyny znowu muszę nadrobić zaległości w czytaniu tak sie rozpisałyście!

Gość maje..czka
gabela- na mnie dokładnie tak samo działają tabletki.normalnie puchłam w oczACH.brałam je tylko miesiąc w ciągu którego przytyłam 6 kg.!!! normalnie szok. po tygodniu gdy je odstawiłam waga powoli zaczeła spadac. dlatego już nigdy więcej nie pokusze się na antykoncepcje hormonalną. mysle,że ten kilogram więcej jest spowodowany zatrzymaniem wody w organiżmie.

Gość niuniek20
hi ja praktycznie tez od dzisiaj zaczynam bo wczoraj bylam na imprezzie i duzzzo wypilam:)

dzięki majeczka....chyba je rzuce w pizdu.... cera mi sie pogorszyła, piersi wcale nie urosły, tylko puchne po nich a to wszystko dla wygody na 3-4 razy w miesiacu...chyba nie jest to warte tyle zachodu... bede musiała obwiescic to mojemu facetowi, nie bedzie ucieszony za bardzo ;)

Witam , ja już po śniadanku : jabłuszko duze i zielona herbatkę wypiłam sobie tez. A teraz zjem ogórki kiszone:) a Wam jak idzie? Gratuluje osiągniec. Desperanso- zanim sie obejrzysz a znów zacznie waga spadać i tak ładnie schudniesz ze wszyscy bedą Cie podziwiać :)

Witam i ja:)tRoche pozno ale jestem:D Ksai-----pij do woli kazda herbate nawet owocowa.Tam sa znikome ilosci kalorii a swietnie zapycha inie czuje sie glodu .Ja teraz popijam figure slim ciagle pierwsza faze ale to dlatego ze mi poprostu smakuje. desperansa--nic sie nie martw zatrzymaniem wagi.Wlasnie teraz musisz byc najbardziej silna bo najlatwiej zgrzeszyc jak waga stoi w miejscu.Troche cierpliwosci a napewno ruszy w dol:)A swoja droga to dobry pomysl zebys przestala sie wazyc codziennie bo jak nie widac efektow to strasznie demotywuje:(Najlepiej jest raz na tydzien ale i dwa razy w tygodniu tez moze byc;) maje...czka---jesz same jablka?Jesli tak to podziwiam.Ja po jablkach jestem strasznie glodna i jem max.jedno dziennie zeby zostawic miejsce na cos innego. gabela---ja tez mam raczej kiepskie zdanie co do tabletek..Zostawilam je 4 miesiace temu wlasnie dlatego ze zatrzymywaly mi wode i nawet jak prawie nic nie jadlam to waga stala w miejscu:(Bez sensu sie poswiecac dla czterech razy w miesiacu;) misia pysia,marryme🖐️

hej dziewczyny! dzięki za wsparcie :-) oczywiście jestem silna, na zastój byłam przygotowana. NIe zamierzam wiec się poddawać, bo wcale nie zawiodłam się przecież. Jedynie to ważenie przestaje być codzienną czynnością :-) a dziś jak obiecałam głodóweczka. na szczęscie apetyt mam żaden więc mi idzie dobrze pozdrawiam!!

a ja jeszcze siedze wniebowzieta po moim obiedzie i jeszcze sie usmiecham takie to bylo pyszne:) Jako ze nie jadlam sniadania to pozwolilam sobie na tunczyka(niestety w oleju ale odlalam)do tego 3 malenkie pomidorki ,wkroilam 3 liscie salaty(drobno krojona)i zabek czosnku.Bez soli bo ja ogolnie malo uzywam:)No i do tego paczuszka krakersow 92kcl. Pychota:)

Gość maje..czka
bruna-tak obecnie jestem na samych jabłkach ,jeszcze tylko do jutra.chciałam oczyścić organizm,bo ostatnio poszalałam z obżeraniem się. mam nadzieje,że zaraziłam się od was desperanckim odchudzaniem,ponieważ już żle się czułam w swojej skórze. oprócz dietki ćwicze(skakanka i brzuszki).trzymajcie za mnie kciuki tym razem już niewymiękne obiecuje.

Dzieki dziewczyny 🌻 właśnie pije \"Owocowy raj\" i dobrze mi z tym :) Pyyyycha

maje...czka i dobrze to wymyslilas:)Dobry sposob na oczyszczenie jelit...bede pamietac;)No i 3mamy cie za slowo:)Tym razem dasz rade jestem tego pewna:)

Gość maje..czka
pewnie,że dam rade z takim wsparciem na wage wejde w piątek .mam nadzieje,że będzie się czym pochwalić

Witajcie! Ja dałam d... za przeproszeniem :( jestem zła,ale od jutra poprawa i to w 100% tym bardziej,że na andrzejki mam ważna imprezę :) i chcę spódniczkę i kozaczki :) ale dziś waga też 63,7 więc nie przytyłam tylko nierówno jadłam :( od jutra dieta dieta dieta, a zacznę od czegoś ala kopenhadzka tylko można jeść lepsze rzeczy :) a później 600 kcal i dużo ćwiczeń!!!! buźka i gratuluję wytrwałym!!!

artycha ,wazne ze nie przytylas ale poprawic sie musisz:( 6 kilo w 16 dni?-hm..a wiec do roboty kochana:)

czesc dziewczyny :) ja tez walcze z kilogramami, jestem na topiku http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3605596&start=660 obserwuje Wasza walke, gratuluje sukcesow 🌻 mam pytanie do Misi Pysi :) z tego co zauwazylam, to jestes na diecie warzywno- owocowej. jesz wszystkie warzywa i owoce czy je jakos je dobierasz, sa jakies zakazane? hehe chodzi mi o dokladne \'zasady gry\' :P trzymam kciuki za Was wszystkie, pozdawiam :)

artycha ,wazne ze nie przytylas ale poprawic sie musisz:( 6 kilo w 16 dni?-hm..a wiec do roboty kochana:)