Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię_deszczu

Pomocy!Co zrobić żeby farbowanie jak najmniej zaszkodziło moim włosom??

Polecane posty

Gość imię_deszczu

Mam duże odrosty i nie mogę już na nie patrzeć więc kupiłam farbę (Wellaton bardzo jasny blond) ale boję się jej użyć.Nie mam kasy na fryzjera więc muszę sobie radzić sama :( Proszę,poradźcie co mogę zrobić,jak przygotować włosy do farbowania i jak je potem pielęgnować żeby nie wypadały?Bo i bez tego mam ich malutko :( Pomoże ktoś?

Gość anusia13300
Moim zdaniem powinnas teraz zafarbowaĆ je . ale przed tym użyĆ jakis dobry szampon i odzywke ;D..i po zafarbowaniu umyc znowu tym samym ;P..

Gość 37- latka
POLECAM CI FARBY EKOLOGICZNE Są SUPER, NIEDAWNO SAMA SKORZYSTAłAM.

farbuj tluste wlosy ,a nie swiezo umyte, pozniej bardzo duzo odzywki i lepsza rada zafarbuj na taki kolor jak masz odrosty... teraz jest zima ciemne wlosy sa w modzie, dojda do siebie ty zmienisz troche wyglad, a na lata znowu sie zrobisz na jasna blondynke... a farby przyciemniajace tak nie niszcza mocno

Gość imię_deszczu
Ale ja już kupiłam farbę i w ogóle nastawiłam się na to że teraz juz będę mieć swój ładny wymarzony blond,poza tym mam w tym roku studniówkę i chcę ładnie wyglądać,a z ciemnymi włosami nie jest mi do twarzy i fatalnie się w nich czuję :( A czy na tłuste włosy farba złapie??

Gość pomocna duszyczka
Kupuj dobre farby najlepiej profesjonalne w hurtowaniach np majirel z loreala sa super a jak juz sklepowe to wez loreal najlepszy jest excellence wlosy sa super uzywam kika lat i mam blond kiedys czarne ,brazowe rude i wlosy sa w dobrej kondycji kup dobra odzywke do wlosow ,farbuj co miesiac unikaj suszarki jak zostajesz w domu daj im same wyschnac uzywaj na koncowki wosk pozdrawiam

Gość pomocna duszyczka
najlepiej takie nie myte z 3 dni nakladac farbe i potem nie myc wlosow tez kilka dni zeby farba sie ulezala kolejna rzecza jest to ze wiekszosc farb sklepowych wyjdzie na ciemnym blond odroscie zotla lub ruda polecam loreala lub garnier niegdy nie palette lub tanie jak joanna bo beda poniszczone i rude

Gość imię_deszczu
No a Wellaton??Wielokrotnie mi go polecano A Garniera kiedyś próbowałam i niby miał farbować nawet brązowe włosy a ledwie mi złapał i to na złocisty rudy :(

Gość oł maj gad
polecam błoto do włosow z glinka bielendy- wspaniale nawilża skore głowy i włosy!:) poza tym jedwab do włosow, woda brzozowa do skóry głowy.Podcinaj czesto koncowki zeby włosy wygladały zdrowo.

Gość oł maj gad
polecam błoto do włosow z glinka bielendy- wspaniale nawilża skore głowy i włosy!:) poza tym jedwab do włosow, woda brzozowa do skóry głowy.Podcinaj czesto koncowki zeby włosy wygladały zdrowo.

Gość oł maj gad

Gość pomocna duszyczka
Ja polecam najlepiej loreala ale jak jestes mloda dziewczyna ktora nie stac na loreala to wez garnier to tansza marka nalezaca tez do loreala napewno jest lepszy niz palette .co do welli to blondy wychodza zolte jesi masz ciemny blond odrost bedzie zloty lub blond z ruda poswiata .napisz jakie masz naturalnei jaki kolor chcesz to ci powiem co masz kupic

Gość pomocna duszyczka
niestety ale wlosy brazowe naturalne wymagaja wczesniejszego rozjasniania i potem kladziemy farbe w kolorze blondu a jak polozylam blond na brazowe wlosy to nic dziwnego ze wyszly rude to nei wina garniera