Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuuzzzzzzzzz

Wasze ciaze były planowane?

Polecane posty

Gość luuuzzzzzzzzz

Opowiedzcie jak to jest z Waszymi ciążami, sa planowane, czy moze to wpadka? Zasatwanawiam sie czy Wszystkie z Was planowały dziecko, czy może raz sie zapomniały i dzidziuś sie zadomowił w brzuszku?

Gość kari24
Planowaliśmy ślub a dzidziusia jakby po częsci - nie zabezpieczaliśmy się, uważaliśmy że jak będzie traz to też będzie cudownie. No i się udało :)

Gość luuuzzzzzzzzz
to gartuluje :)

W moim wypadku było podobnie. Jeszcze nie mamy ślubu ale już niedługo i ta sama historia. Przytulanko bez zabiezpieczenia i jak będzie teraz to będzie :) i jest :):):) z czego bardzo się cieszymy :)

Gość kari24
My własnie i po slubie też :) w ubiegłą sobotę :)

Gość nico...
i tak się nikt nie przyzna że ma dziecko z wpadki....już widzisz ''przytulanko bez zabezpieczenia''...sratatata...jak będzie to będzie,co to za głupie gadanie...dziecko to nie para skarpetek że jak będzie to ok a jak nie będzie to też dobrze :O

Gość na pomarańczowo-bez komentarzy
Pierwsze planowane udało się za trzecim razem,drugie planowane w zasadzie to udało się za pierwszym razem.

Gość na pomarańczowo-bez komentarzy
pierwsze po ślubie na trzeci miesiac,a drugie 7 lat poślubie

Gość nico...
no chociaż jedna co się umie przyznać do wpadki...

Ja planowałam, długo to zajęło, ale jakbyśmy wiedzieli że w ciążę się zachodzi od \"przytulanka\", to może udałoby się wcześniej :P "Ale ja to nienormalna jestem - truskawki cukrem posypuję"

Gość do Haris
jesteś teraz w ciąży?Mimo wszystko,nawet jak nie była planowana to gratuluję;)W sumie ja tez nie wierzę,ze wszystkei ciąże były planowane:-Pu mnie w szkole jedna dziewczyna zaciążył w wieku 15(jej facet miał niecałe 18) lat....i też twierdziła,że chcieli tego dziecka:-o

a do czego tu się przyznawać zwykły pounkt w zyciorysie to tylko ten idiotyczny ostracyzm moherowego społeczenstwa sprawia, ze niektóre osoby wola sobie dorobic ideologię do swojego zapłodnienia

Gość do Haris
no to i tak gratuluję dzieciaka:-) Pozdrawiam🖐️

Gość nico...
dziecko-zwykły punkt w życiorysie....to ja dziękuję za taki punkt :O....Haris jaka ty głupia jesteś....nigdy cię nie lubiłam :O

Planowana ciąża jak i płeć dziecka :) tylko termin nie dokońca się zgodził - Syn uparty po mamusi - miał być na maj ale \"nie chciał się zrobić\" :p

Gość zazdroszcze tym co wpadly
ja, mimo, ze jestem mezatka od ponad 2 lat nie potrafie podjac tej decyzji swiadomie i marze o wpadce...bo wtedy zycie zadecydowalby za mnie :-) Trzymajcie za mnie kciuki zebym wpadla, prosze...:)

Pierwsze nieplanowane w wieku 17lat a teraz drugie-planowane,udalo sie za drugim podejsciem!!No i w planach jest jeszcze jedno tak za 2-3lata.

Gość nasze planowane
odstawilam tabletki pare miesiecy po slubie, poczekalam ile trzeba, za dwa miesiace porod (no, chyba zeby sie male pospieszylo albo spoznilo...) :)

Planowane nie było, ale o wpadce też trudno mówić, jeżeli od półtora roku kochaliśmy się bez zabezpieczenia - oboje zdając sobie sprawę skąd się biorą dzieci :P