Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdx

pierwszy dzień w nowej pracy

Polecane posty

Gość gdx

jak wygląda pierwszy dzień w nowej pracy? Nigdy nigdzie nie pracowałam dlatego pytam. Wchodze mówie dzień dobry i co? Od razu znajdzie się ktoś kto mi powie co mam robić? Mam sie przedstawiać każdemu po kolei podając ręke? Jak mam sie zachować? i a jak ze starszymi współpracownikami? Powiedzcie jak to wygląda.

aaa to no problem ;) Kieruj sie najpierw do szefa, nastepnie on powinien wyjsc z toba do pracownikow i przedstawic jako nowego pracownika - innej opcji nie powinno byc. Potem po tym oficjalnym wstepie zainstaluj sie na swoim biurku, poznaj swoje obowiazki i zakres czynnosci. Na zawarcie znajomosci masz caly dzien.

Gość Atena 03
Po pierwsze gratuluje nowej pracy!Po pierwsze wchodzisz witasz sie przedstawiasz...na pewno znajdzie sie osoba,ktora powie Tobie co masz robic.Opowiada jak to wszystko prosperuje.Zapoznajesz sie z Twoimi obowiazkami.Poznajesz nowych ludzi.Z czasem wszystko juz poznasz.Ja tez przezywalam stres ale dzieki nowej kolezance wiedzialam co i jak.Ja po jakis dwoch miesiacach nawet zostawala.m sama w biurze..bedzie dobrze pod warunkiem ,ze szybciutko zalapiesz i dasz z siebie wszystko.Powodzenia!!!

w kazdej firmie jest inaczej. faktycznie powinno sie zaczac od rozmowy z szefem i on powinnien Cie opdoradzic po biurze albo wskazac osobe, ktora to zrobi nie stresuj sie - bedzie dobrze

Hm, no w instytucjach panstwowych zawsze nowego pracownika przedstawia kierownik/dyrektor. Nie wiem jak w prywatnych - tylko pnastwowe znam ;)