Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Go艣膰 AC getin
Ja mia艂am takie problemy do rozwi膮zania, nie wiem czy one si臋 powtarzaj膮, ale na pewno s膮 bardzo podobne. 1. Pracownik nie chce dzwoni膰 do klient贸w z ofert膮 kredytu bo uwa偶a, 偶e nie przynosi to wi臋kszego efektu jak go zmotywujesz. 2. Pracownik, kt贸ry jest twoj膮 "praw膮 rek膮" chce odej艣膰 poniewa偶 konkurencja zaproponowa艂a mu lepsze warunki pracy, jak go zatrzymasz. 3. Pracownik zrealizowa艂 sw贸j plan na kredyty ale okaza艂o si臋, 偶e niekt贸re z kredyt贸w udzieli艂 niezgodnie z procedurami banku, jak rozwi膮偶esz ten problem. 4. Pracownik si臋 "wypali艂" musisz go zwolni膰. Tyle pamietam. Oczywi艣cie wygl膮da to tak, 偶e jedna z os贸b udaje pracownika we wszytskicj tych 4 sytuacjach a ty z ni膮 rozmawiasz. Gra takiego zarozumia艂ego, bezczelnego pracownika, kt贸ego ci臋偶ko okie艂zna膰, wi臋c jest ci臋偶ka do przej艣cia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tadeusztadeusz
Dzieki AC getin, ale to jest chyba nie do przejscia. A pisa艂a艣 偶臋 te panie takie mi艂e, zaczynam w膮tpi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AC getin
podaj mi swoje gg to pogadamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tadeusztadeusz
703215

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiunia85

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiunia85
witam czy jest na forum kto艣 z Krakowa z getin banku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiunia85
:(szkoda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiunia85

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂.bibi
Cze艣膰 te偶 jestem zainteresowana getin, ale plac贸wkami w okolicach: Zdu艅ska Wola, Pabianice, 艁贸d藕, czy warto do nich startowa膰? (czy realne s膮 premie od obrot贸w)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂.bibi
jak d艂ugo czekali艣cie, wy co si臋 dostali艣cie, na zaproszenie do nast臋pnego etapu rekrutacji po puszczeniu swojego cv (pytam bo ja pu艣ci艂am 2 tyg.temu, i na razie nic), czy dalej zasypywa膰 ich moimi cv, czy po prostu czeka膰. M膮drzy,odezwijcie si臋!

Udost臋pnij ten post

Witam! Mam pytanie: czy kto艣 pracuje w Poznaniu na stanowisku doradcy klienta? Czy kto艣 mi podpowie jak wygl膮daj膮 zarobki i og贸lnie praca w tym banku? Mam zamiar tam aplikowa膰, wi臋c wol臋 by膰 przygotowana. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za informacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia zestresowanaa
witajcie siedz臋 i czytam forum juz bardzo d艂ugo ale dotar艂am do konca:-) jutro wlasnie ide na rozmowe w sprawie pracy. strasznie sie boje , nie wiem czego sie spodziewac i z czego przygotowac. wrrrrrr dajcie jakies rady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubusia
witaj. asia zestresowanaa! JA TEZ JUTRO IDE NA ROZMOWE. a Ty w kt贸rym mie艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sopranoz
Witam Tez aplikowalem do GB na stanowisko doradca klienta. Na rozmowie powiedziano mi ze podstawa wynosi 1200 a reszte stanowi premia. Pan powiedzial tez ze zarobki oscyluja kolo 4000-5000. Jak widac duzo zalezy tutaj od przypadku. Jesli klientow bedzie duzo to szansa na dobra kase jest. Jesli jednak trafimy na zla placowke to zarobimy tylko 1200 (do czego wsystarczy sama podstawowka i praca sprzatacza). Mialem zamiar jechac na szkolenie i sprobowac ale jednak rezygnuje. Wole poszukac pracy gdzie moje zarobki nie beda kwestia przypadku. Mysle ze lepiej dostac 2000 podstawy bez premii bo przynajmniej jestesmy pewni swojej pozycji finansowej. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubusia
a co mia艂es na rozmowie kwalifikacyjnej .jak mo偶esz to napisz. trudne pytania?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiazestresowana
ja na rozmowe ide w G艂ogowie natomiast praca nie b臋dzie w G艂ogowie. napisz do mnie na gg 2273362 to pogadamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sopranoz
do lubusia Rozmowa byla bardzo luzna. Troche odbiegania od tematu. Pare razy nawiazal do mojego CV. Dostalem tez taki maly "test" do wypelnienia. Byly tam pytania rodzaju (zarzadzanie ludzmi jest dla mnie) i do tego trzy odpowiedzi do zaznaczenia. Poza tym wiecej sluchalem niz mowilem bo gosc bardziej mnie zachecal do podjecia pracy niz chcial mnie wyeliminowac. Przewdstawial mi troche oferty banku i mowil o potencjale rynku. Zadal mi tez pytanie co to jest produkt. Pozniej spytal jaka jest najwazniejsza czesc produktu (zysk). Ogolnie bylo bardzo milo. Tak jak juz pare osob wczesniej pisalo. Zdziwilo mnie tylko to straszne namawianie do podjecia pracy. Mialem mieszane uczucia i po przeczytaniu tego forum zrezygnowalem. Moze dlatego ze stawiam na stabilizacje. Wole wiedziec na czym stoje. W zadnym przypadku nie prowadze jakiejs antykampanii. Kto chce to moze wybrac. ja rezygnuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubusia
dzieki bardzo.a powiedz mi czy ta kwota podstawy to byla juz z g贸ry ustalona czy negocjowa艂es?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sopranoz
do lubusia Gosc sam wspomnial w trakcie rozmowy ze podstawa wynosi 1200 i zapewnial mnie ze ludzie zarabiaja znacznie wiecej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia juz troche mniej zestreso
Getin powa偶nie mowisz "olej"? ja przez telefon powiedzialam 1500zl. dzisiaj zobaczymy bo jade na rozmowe.

Udost臋pnij ten post

a czy tak ci臋zko jest wypracowac sobie premie? ja pracuje od 8 lat w systemie prowizyjnym. dostaje prowizje od calej wartosci sprzedazy. czy tu premia jest tylko przy wyrobieniu planu czy tez istnieje system prowizyjny?

Udost臋pnij ten post

a napisz mi jeszcze czy przy pierwszej rozmowie jest jedna osoba czy wiecej. i jak to jest ze scenkami?

Udost臋pnij ten post

:-) wiesz to jest taki naturalny odruch- stresik przed rozmow膮, ktory potem okazuje sie nie potrzebny. przez telefon osoba z kt贸ra rozmawialam kazala zapoznac sie ze stron膮 banku. mysle ze zadnych szczegolow pytac nie bed膮 jedynie ogoln膮 wiedze ... czy nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juz po rozmowie
no i jestem juz po rozmowie. og贸lnie wcale nie tak 艂atwo. pytania wg mnie nie za 艂atwe. uwazam ze osoba ktora nie ma doczynienia z obs艂ug膮 albo zaczyna prac臋 ma marne szanse. byly dwie babki. rekrutorka i menadzerka plac贸wki. scenki mia艂am az dwie. nei wiem czy to dobrze czy 偶le. og贸lny czas oko艂o 50 minut... ufff. mam czekac na telefon i je艣li przesz艂am ten etap to nastepny z dyrektorem regionu.. to dopiero bedzie stres. jesli chodzi o zarobki to podstawe podalam 1500z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po rozmowie
dolny 艣l膮sk

Udost臋pnij ten post

Jak si臋 pojawisz, to daj zna膰, ja b臋d臋 艣ledzi膰 temat :) Jakby艣 m贸g艂 to te偶 zagl膮daj, bo mam pewne w膮tpliwo艣ci...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Getineczka D
Witam wszystkich :) Ja te偶 pracuj臋 w Getinie jako doradca i mam podstaw臋 1200, ale za to premia faktycznie oscyluje pomi臋dzy 4000-5000 w zale偶no艣ci od wielko艣ci miasta i popytu na kredyty :D Szczerze polecam t膮 robot臋 tym, kt贸rzy nie maja nic do stracenia. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post