Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaa_a

GETIN BANK PRACA

Polecane posty

Gość maleńkaaaaaaaa
Cześć Getin, słyszałam że lepiej płatna jest praca opiekuna niż doradcy, czy to prawda?? Ja czekam na tel. juz dwie rozmowy przeszłam, ale juz dwa tygodnie minęły od ostatniej, :( Jeśli sie powie ze chce sie 2500 brutto to będzie za dużo?? Dodam, że teraz u konkurencji pracuje. pozdrawiam

do ika - znaczenie ma gdzie odbywasz rozmowę w tym sensie że jak w centrali to z kadrami a jak w placówce to często ze swoim przyszłym przełożonym. Szanse moim zdaniem masz spore,,, do maleńkaaaa - odwrotnie - doradca ma większse sznse zarobków choćby pod tym względem, ze kredyty liczy się wg ilości sprzedanych (logiczne) a depozyty od przypływu nowych depozytów - odpływy niestety idą na minus i mogą się zdarzyć systuacja że możesz premii nie zobaczyć. Ogólnie lepiej celować na doradcę. 2500 brutto morzesz krzyknąć... ale na początek raczej tego nie dostaniesz...

Gość ika_extra
do getin. bardzo ci dziękuję za info i za pocieszenie ( o ile pisałeś szczerze że mam spore sznse) a rozmowe miałam we wrocku na ul. Postańców Śl. to chyba jest centrala?jeszcze jedno pytanie: to szkolenie trwa 2 tyg. czy miesiąc? gdzie odbywają się takie szkolenia? tylko w katowicach? i czy to szkolenie odbywa się po rozpoczęciu pracy czy przed? pozdr.

Na powstańcow (zależy jaki numer) jest centrala. Szkolenie trwa z tego co wiem 2 tyg bo zostało skrócone i trwa od pierwszego dnia podpisania umowy o pracę. Czyli tak jakby przed pracą. Jest w Katowicach - tylko. Aha jeśli miałaś rozmowę w centrali to jeszcze czekać Cię może w placówce... Też pozdrawiam

Gość edzidzik
Witam:) szkolenie tylko w Katowicach, ale to całkiem sympatyczna sprawa, więc nie ma sie czym przejmować.Nie zgodzę sie do końca z Getinem , że szkolenie trwa od pierwszego dnia podpisania umowy o pracę.Ja dla przykładu umowę podpisałam 12ego, na szkolenie pojechałam 8ego następnego miesiąca.Nowo przyjęci w naszych placówkach obecnie też z tydzień siedzą najpierw w placówkach-przecież szkolenie rozpoczyna się testem wiedzy. Pozdrawiam

Gość ika_extra
o tej następnej rozmowie to wiem ..... ..... ale najpierw muszę przejść tą pierwszą ..... trzymaj kciuki..... pozdr.

edzidzik - racja - teraz jest inaczej - za moich czasow miałem od razu szkolenie - teraz tak nie jest najpierw wdrażasz sie w placówce.... dzięki za sprostowanie edzidzik - za bardzo mnie pochłonęły sentymenty szkolenia i zapomniałem o teraźniejszości :D Tak to jest wspominając historię....

edzidzik - teraz ciekawostka - pracowałem kiedyś z Twoim d .r:D

Gość edzidzik
Getin:i jak wspomnienia ze współpracy??:) po coś są w końcu ci regionalni trenerzy, ktoś musi odpowiadać za niewiedze nowych pracowników:P jak tam u Ciebie w placówce, plan już zrobiony?:)

Gość edzidzik
Getin:i jak wspomnienia ze współpracy??:) po coś są w końcu ci regionalni trenerzy, ktoś musi odpowiadać za niewiedze nowych pracowników:P jak tam u Ciebie w placówce, plan już zrobiony?:)

Gość edzidzik

Gość edzidzik

Z planami ciężko ale źle nie jest... współpraca - super :)

Gość edzidzik
no u nas niestety źle...:(ale moze jeszcze cos sie uda zrobic:)

Witam wszystkich!! Wysłałam CV do banku i zaraz na drugi dzień dzwoniła jakaś babka która przeprowadziła ze mna wstępna rozm. kwalifikacyjną, na koniec rozm. powiedziala, ze przesyla moje dokumenty dalej i mam czekac na kolejny tel. (do 2 tyg.) lub potraktowac te rozmowe jako koncowa. Czy mając średnie wykształcenie, mam jakiekolwiek szanse na pracę na stanowisku doradcy klienta czy doświadczenie w sprzedazy uslug telekomunikacyjnych ma tu znaczenie??? A moze nie robic sobie nadziei ( w koncu to matka glupich:):):):)) Pozdrawiam serdecznie!!

Gość edzidzik
Hej ewelinakoko .Na pocieszenie może-ja mam średnie wykształcenie (w tym roku się bronię ale zawsze to średnie), a przed Getinem pracowałam w Orange. A doświadczenie w sprzedaży zawsze sie przydaje :) pozdrawiam i życzę powodzenia:)

do edzidzik hehe ja tez pracowalam w Orange, i chyba wczesniej cos czytałam, ze pracujesz w Radomiu?? moze to cos znaczy........ moze moja kolejna praca to Getin Bank hehe dzieki za "podniesienie na duchu" Pozdrawiam serdecznie!!!!

Gość edzidzik
Nie pracuje w Radomiu, pisałam tylko, że jak sie zainteresowana5 dostanie do Getinu to bedziemy w jednym regionie pracowały:)ciesze sie , ze Cie jakoś pocieszyłam, mówiąc szczerze nie ma sie czego bać!:))) do Getin:byłeś na zeszłorocznym pikniku? pozdrawiam

na zeszłorocznym nie - wyjechałem wtedy. Ale byłem na tym wczesniej rok... A jutro się tez impreza zaczyna ;)

Gość zieloniutka123
witam wszystkich!!!! chce składać cv do getin banku w nysie. ale tu nie ma placówki tego banku. czy ktoś wie kiedy ona ma powstać? czy ktoś jeszcze składa lub chce składać cv na ten rejon? nie wiecie ile jest miejsc na ten rejon? piszcie

Gość zieloniutka123
acha i czy wogóle polecacie prace w tej firmie? czy pracuje się tu rzeczywiście po 8 godz czy trzeba harować po 10-12 godz. czekam na odp

Gość zieloniutka123
a jak jest na rozmowach kwalifikacyjnych ? o co pytają? trudno dostać pracę w getin? piszcie

Gość ewelina koko
Warto próbowac!! jak wiem, ze warto to moge nawet pracowac po 10-12 godzin!!

Gość edzidzik
Getin-jaka imprezka?Bełcgatów???ja byłam na ostatnim, fajna sprawa:))) odpowiadam na pytania :P -praca od 9 do 17 lub 10-18 znaczy 8h. Harmonogram ustala się indywidualnie w każdej placówce, nie harujemy po 10-12h(przynajmniej nie u mnie:P) -zawsze warto próbować-to ciekawa praca i nowe doświadczenie a to chyba najważniejsze -co do nysy nie mam pojecia sorki -rozmowa jak rozmowa standardowe pytania o zainteresowania , doświadczenie i oczekiwnia ewentualnie jakaś scenka sprzedażowa-nic strasznego pozdrawiam

Gość edzidzik
co podnosisz?:)

na samym dole byl getin nie bylabym szczesliwa gdyby topic poszedl w zapomnienie:) pozdrawiam