Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponętna Niunia

W 13 Posterunku 2 był taki fajny odcinek o stopach! Więc jednak to prawda!

Polecane posty

Gość Ponętna Niunia

Witam was wszystkich! Obejrzałam forum dość dokładnie i sporo widzę żałożonych wątków że facet żeby móc mieć dziewczynę i dobrze uprawiać sex to NIE MOŻE mieć małych stóp. Macie rację! Ja pamiętam nawet taki odcinek 13 Posterunku 2 (dokładnie odcinek 9) w którym poruszono temat że rozmiar zależy od rozmiaru buta. Pamiętam że wszyscy chcieli mieć wtedy duże stopy a w ostateczności okazało się że Pazura ma bardzo małe stopy i Kasia przez to wolała brata Radka Pazurę. Więc sami widzicie że jednak to jest zależne :) Osobiście mam rozmiar buta 38 ale NIGDY ale to PRZENIGDY nie związałabym się z chłopakiem o rozmiarze buta mniejszym bądź równym 40! Taki facet wg mnie NIE nadaje się do sexu! A jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Mam nadzieję że podobne :)

Gość KIKOKIK
Ja kiedys slyszalam, ze jak facet ma małe dłonie, to ma malego, a jak duze dlonie to duzego... ciekawe.

Gość hahaha bo sikne hahaha
hahahahaha. no nie moge. wierzcie sobie dalej w takie pierdoły. Boże mamy XXI wiek, a Wy zachowujecie się, jak w średniowieczu. hahahahahaha! ale mnie ta 'teoria' ubawiła... do łez!! i powiem więcej. mój eks miał małe stópki, a w łóżku był tak zajebistym kochankiem, jak żaden inny. to tak w ramach wyjątku, który pewnie potwierdza regułę :P