Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorrrrkaaaaaa

JAK ZAPOMNIEC I JAK NIE CZUC BOLU???

Polecane posty

czekam tydzien .... i masz racje ze znowu bedzie to samo :O przepraszal mnie za to wczoraj kilka razy ... kurde moze ja musze mu dac zatesknic a nie potrafie :( w poniedzialek sie zapisze do psychologa mam nadzieje,ze to pomoze ... bo ja juz nie daje rady :( mecze siebie i jego 😭 nie rozumiem tego,ze jak jestesmy razem to jest tak super, a jak sie rozstajemy to ja zaczynam miec pelno watpliwosci :( to sie i tak skonczy za tydzien zapewne ... musze zebrac w sobie sile !!! musze cos z tym zrobic !!! ale z drugiej strony w tym tygodniu gadalismy codziennie na gg i dwa razy po 3 godziny, on mi powiedzial,ze przeciez sie nie zmusza do rozmow ze mna,ze tego cche ... A jak sie zapytalam czemu tak jest ze jak jestesmy razem to jest cudownie a jak sie rozstajemy to ja mam pelno watpliwosci to mi powiedzial,ze mi mowil ze jest mlody i glupi :O :O On bedzie tego zalowal jestem tego pewna !!!!!!!! tylko ze wtedy bedzie juz za pozno .... zreszta moze jakbym ja to skonczyla to by nim jakos wstrzasnelo ??? nie wiem co robic :( a czy z nim teraz czy bez niego jak to skoncze to i tak bede cierpiec 😭

Jak bym siebie slyszala. Zawsze wszystko pieknie, gdy byl obok mnie. Z chwila, gdy zamykal za soba drzwi mialam miliony znakow zapytania... Wariowalam. Az wstyd mowic... :( Bedzie dobrze, cocinelka. Jakklowiek by nie bylo... 🌼 rozmawiam z Niebieskim na skype ...

Autorko-z tym przeznaczeniem zapewne masz racje, ale lepiej pomoc torszke przeznaczeniu wiec chyba wyjde dzis na miasto, zamknelam sie w domu i nie wchodze nigdzie...dlaczego ja mam te doły?? nie chce, moze ja nie tesknie za nim tylko za tym ze ktos byl, za otoczka magicznego miasta....eeee bardzo zle postapil :-( Cocinelka - nie poddawaj sie, musisz byc silna, wybierz droge najlepsza dla ciebie, nie mozesz sie meczyc...wiesz ja mialam tak samo z F :( nakrecalam sie, czekalam, umieralam jak nie dzownil, 10000000 scenariuszy, meczylam sie oh jak sie meczylam, widzisz jak skonczylam :( niestety to nie byl ten...mam nadzieje ze 86 jest wart ciebie, bo F.okazał sie nieczulym, zimnym facetem...istny morderca w białych rekawiczkach

Wlasnie rozmawialam z moja mama ona jest kochana :) tylko ze zawsze mi powtarza ze to ze mna jest cos nie tak :O ze to ja musze dac na luz, bo jego szlag trafi i ma racje :O dziewczyny musze dac na luz !!! do piatku zadnej sceny !! dam rade musze !!!!! a w poniedzialek sie zapisze do psychologa, mam nadzieje,ze to pomoze naprawde ... bo ja inaczej zwariuje :( P i tak wytrzymal ze mna strasznie duzo te moje sceny schizy itd ... on moze miec tego dosc !! ale z drugiej strony to wszystko sie w pewnym momencie skonczylo i dopiero teraz jak on tym rzucil to znowu wrocilo ... a wczesniej to on juz tez czasami mi pisal,ze go olewam bo nie pisze ... hermia poczytaj sobie watek o tym jak sie poznaliscie ;) zobaczysz ze tam praktycznie wszystko jest dzielem przypadku :) Ja tez sie zamknelam w domu dzis np nie wyszlam nigdzie !!! mimo,ze mialam isc do babci na obiad to nie poszlam oklamalam,ze sie zle czuje :O jutro na szczescie ide do moich rodzicow a wieczorem na impreze. Wczoraj na tej imprezie poznalam francuzow :) ehhh ale fajnie bylo pogadac z kims po francusku :) dlatego tak mi sie podobalo :) wiem ze nie masz ochoty wychodzic nigdzie :( ja tez wczoraj nie mialam ale kumpela mnie na sile wyciagnela i na chwile zapomnialam przynajmniej :) autorko mam nadzieje,ze z niebiskim Ci wyjdzie :)

wlasnie - cocinelka - jak poszlam na studia, to zaczelam sobie francuski od podstaw. Uznalam, ze jak juz znam angielski, to warto by bylo znac inny jezyk. Ale okazalo sie, ze mam tyle nauki na PŁ, ze nie mam czasu na nauke jezyka. I teraz sie strasznie mecze :( Nienawidze francuskiego!! Zawsze mam go w piatki od 8-10 :( Nienawidze go!! W przyszlym semestrze (jak przejde oczywiscie) bede miec egzamin z tego jezyka i nie wiem, jak ja to zalicze. ale juz wiem na kogo moge liczyc :) bedziesz mi robic prace domowe ;) A jak na zlosc ta babka wymaga od nas tak wiele. Inni prowadzacy olewaja swoje jezyki i kazdy ma luz, a ja jak zwykle takie szczescie mam 😭 fajnie, ze Twoja mama jakos Ci pomogla, ciesze sie :D

hehe ja Ci moge pisac prace z francuskiego dla wlasnej przyjemnosci :) Ja bylam rok we francji a potem skonczylam studia z francuskiego :) kocham ten jezyk !! kocham wszystko co jest zwiazane z francja :) tylko,ze moje prace moge byc na troche za wysokim poziomie niz Ty bys tego potrzebowala ;) ale mysle ze cos da sie z tym zrobic :)

Ide spac :) napisalam mu dobranoc to odpisal dobranoc a potem zaraz napisal jeszcze smsa ze zbiera sie do wyjscia to ja zyczylam milej zabawy i napisal z kim idzie itd .... ehhh tylko 3 smsy a juz mi lzej :) dobranoc wszystkim slodkich snow :)

Cocinelko-nie bierz tlko tego osobiscie, bo widzisz jak jestem chyba nadrwazliwa i czasem nadinterpretowuje 😭...ale czy mozesz nie mowic o francji...przepraszam, jesli cie urazilam jak chcesz moge juz nie pisac, jestescie dluzej tu , a ja czuje sie niepotrzebna :(😭...mam potowrny kryzys czuje sie potwornie, jeszcze jak napisałas cos o przypadku zrozumialam to ze jako oni mi był przeznaczony a ja wszytko spieprzyłam...zle sie czuje, co ze mna jest nie tak...PRZEPRASZAM WAS :(...

hermia - Ty glupolu ;) cocinelka nigdy Ci tego nie wybaczy :p NICZEGO NIE SPIEPRZYLAS!! To on Ciebie oklamal!sam nie wiedzial czego chce!! A Ty zaslugujesz na kogos wspanialego, kogos, kto znajdzie Ciebie, bo takiej osoby, jak Ty szuka cale zycie!! Nie zalamuj sie... Nie mowie tez, zebys chodzila zadowolona. Po prostu pomysl sobie, ze jest Ci dane zyc na tym swiecie TYLKO RAZ!! Nie warto tracic chwil na smutki... Ogranicz je do minimum, a bedzie dobrze :) I nie szukaj, pamietaj ;)

Dziewczynki - w weekend dobijamy do 1000 postow :D I uczcimy nasza mala okragla liczbe wypowiedzi :p Ale by bylo fajniutko :) Wlasnie najadlam sie kanapaek, na ciemna noc mnie pogieło, a teraz klade sie do lozka. Glupio mi pisac o Niebieskim, kiedy wiem, ze nie jestescie w najlepszych nastrojach :O Powiem tylko tak : on jest kochany!! Dobranoc cocinelka 🌼 Dobranoc hermia 🌼 Dobranoc juni 🌼 Dobranoc bywalczyni 🌼 Dobranoc malinka 🌼 Dobranoc 24 🌼 Dobranoc Madziu, czyli ja ;) 🌼 Dobranoc Niebieski 🌼 Do jutra, Moje Kochane. Obysmy byly w lepszych humorach :)

Ja juz jestem :) Hej :) hermia troche przesadzilas z tym postem :O rozumiem,ze boli Cie jak ktos mowi o francji i przepraszam,ze o tym nie pomyslalam... ale to,ze czujesz sie tu niepotrzebna to bylo troche naciagniete :O przeciez zawsze Ci odpowiadamy na posty i nie olewamy Cie ;) Ja tez czuje sie i zawsze czulam niepotrzebna w moim zyciu :( mieszkam sama szlag mnie trafia jak wracam do pustego mieszkania i nie mam sie do kogo odezwac 😭 I to dzieki P uwierzylam,ze moge jeszcze byc komus potrzebna, ale niestety trwalo to tylko chwilke 😭 napisalam do niego godzine temu i nie odpisal a powinien juz wstac bo ma siatkowke teraz :O chyba ze wczoraj znowu zapil na maxa, bo wychodzil :O grrrr jak ja tego nie lubie, ale nie moge dzis zrobic zadnej sceny !!! nie moge !!!!! Niedlugo ide do moich rodzicow to tam przynajmniej mnie powstrzymaja od pisania do niego ... Autorko nie boj sie pisac o niebieskim :) to daje nadzieje na lepsze jutro ... choc ja w to chyba znowu przestalam wierzyc :O

Ja sie wlasnie poklocilam z moja siostra. Mlodsza. Ma 19 lat. Az sie poplakalam i rycze do tej pory 😭 Zrobilabym dla niej wszystko, wszystko, co bym tylko mogla, a ona dla mnie niekoniecznie. Najwazniejszy jest jej facet. Zapytalam ja co robi w sylwestra. Odpowiedziala, ze moze pojada gdzies na stary rynek, posiedza w jakims miescie ze 3 dni. To mowie ze spoko, ze tez bym z Niebieskim tak pojechala, ze moglibysmy w sumie razem pojechac. Zapytalam, co o tym sadzi, a ona, ze zapyta swojego faceta, czy ON CHCE ZE MNA JECHAC!! Rozumiecie?? Jak bym byla jakas tredowata!! 😭 Tak mnie to dotknelo, ze az sie poryczalam. Wykrzyczalam jej wszystko, mimo ze ja to gowno interesuje, ona wpuszcza jednym uchem, drugim wypuszcza. Gdybym miala kase, to sama bym jej zafundowala jakiegos sylwka, a ona do mnie taki tekst. W ewtorek ma urodziny. Ile ja sie nalatalam, zeby jej kupic zegarek w sklepie internetowym, taki jak jej sie podobal. A ona nigdy w zyciu mi nic nie dala i nie da... Powiedziala mi ostatnio, ze fajnie bylo jak mnie nie bylo w wakacje w domu. 😭 Ja po prostu nie wierze. Najbardziej boli, jak najblizsze nam osoby (rodzina) mowi takie rzeczy. Mnie to najbardziej zalamuje :( Po prostu opada mi wtedy wszystko. Szczegolnie jak ma sie jakies tam problemy. To jak juz sie w domu nie uklada, to gdzie indziej ma sie ukladac? Z takiego zalozenia wychodze. Placze sobie ... Zjebala mi humor od samego rana gowniara!! A najlepsze jest to, ze za godzine sie do niej odezwe i bedzie wszystko ok. Nienawidze siebie za to... Zalamala mnie ... Nie mam juz dzis na nic ochoty. A ona sobie siedzi, oglada tv i smsuje ze swoim chlopakiem. Nawet slowa do mnie nie powie. Ja mowie, gadam, placze, a ona... siedzi i gapi sie w tv. Nawet slowa... 😭 Przepraszam, ze zadreczam Was moimi problemami nie zwiazanymi z tematem topiku 😭 Potrzebuje sie po prostu wygadac...

Autorko rozumiem Cie :( ja nie mam za dobrych kontaktow z siostra :( nigdy razem nie wychodzimy, ona w ogole jest z innej bajki niz ja :O a chcialabym miec z nia dobry kontakt :( Ide teraz do rodzicow tam sie wygadam to mi troche pomoze :) jezu jak ja sie ciesze ze mam takich super rodzicow :) a on dalej nie odpisal ... 2 godziny :O hermia jak dzis samopoczucie ?? juni odezwij sie :) 254 a Ty gdzie zniknelas ??

Hej, srednio na jeza sie czuje:0...wczora bylam w pubie z dwoma koelgami, nasluchalam sie komplementow o mojej urodzie i nazwalam ich klamczuchami :o...wcale sie ze mna nie dzieje dobrze i juz nawet nie chodzi o tego F. poprostu cos mi sie powywracalo do gory nogami...ta przyjaciolka mnie znow unika nie cierpie tego u niej...a z siostra cioteczna to mam identycznie :(ogolnie rzec biorac zostalam sama😭...tydzien temu gadalam z ciotka(siostra mojej mamy) i mowie jej ze dla mnie liczy sie wyglad u faceta , moze to plytkie ale taka prawda oj lubie jak mi sie podoba...wyjatek byl F.to pieknosci nie nalezał...ale wracaja do tematu, ona mi na to ale przystojni faceci chca piekne kobiety, a ty lepiej spojrz w lustro i szukaj kogos na swoim poziomie😭...bardziej mnie zranic nie mogła!!...nie gadamy juz tydzien.. Tesknie za moja mamusia 😭😭to juz 3 lata jak jej nie ma :(:(:(:(😭

A moze ja nie byłam warta jego :o??? .....czy moge od was liczyc na szczerosc nie chce zeby kolejne ososby mnie okłamywaly, tylko po to aby poprawic mi samopoczucie, i abym mogla sobie egzystowac dlaej, chce prawdy ....ide po picie bo mi sklep zamkna...zaraz bede...chociaz nikogo nie ma :P

hermia - co Ty w ogole gadasz?? normalnie nie wierze. Po 1. Co on niby takiego zrobil dla Ciebie, ze Ty na niego nie zaslugiwalas?? Co za glupoty w ogole!! Jak moglas nie zaslugiwac? Albo nie wiem... Ty mu cos odwalilas, zachowywalas sie zle? Wiem, ze nie, wiec NIE GADAJ, ZE NIE ZASLUGIWALAS, BO TO BZDURA TOTALNA!! Po 2. Od nikogo z nas nie zalezy, jak wygladamy. Jak to mi kiedys moj kolega powiedzial: \"Nie ma brzydkich kobiet\". Kazda z nas ma w sobie cos pieknego, cos co odroznia ja od innych kobiet. I wiem, ze i Ty cos takiego w sobie masz. I nie sluchaj swojej ciotki, bo ja tez kiedys uslyszalam odpwoiedz mojego wujka na moje pytanie: \"Dlaczego ja na tych zdjeciach tak brzydko wychodze?\". A on na to: \"wychodzisz tak, jak wygladasz\". Swietnie. generalnie nie interesuje mnie zdanie innych na temat mojej urody itp. Kazdy ma swoj gust. Ile ludzi tyle gustów. Wiec, czym sie przejmowac? Przeciez znajdzie sie ktos, komu sie spodobam/podobam :) I juz :) I Ty tez nie gadaj glupot, bo widze, ze Cie wzielo od samego rana w sobote :p Ide sobie robic frytki, ktore chodza za mna od jakiegos miesiaca :D Bede pozniej. Ale bede zagladac na kafe :)

ja wiem wiem, ale tak jakos mnie naszło...jej ale bym mu gonga sprzedała, sprawił ze od nowa poczułam sie jak zero ...wpierw moj ojeciec mi powtarzał to, a teraz przez niego czuje sie nieciekawie, dlacego jak kurde nie pamietam tych dziwnych momentow, albo jego wad, jakbym je odsuwała :o ale jestem głupek normalnie, załamka...i tchórz jestem okropny, mam marzenia ale nie realizuje ich bo z gory zakładam ze i tak nie wyjda....zazdroszcze wam tez chcialabym pojsc wyzalic sie mamie :(...a tak to mam tylko znajomych i kafeterie...dziwnie mimo ze jestem freshmenka, i nie znamy sie osobiscie, pierwsza rzecza jaka robie jak odpale kompa to sprawdzam co u Autorki -Magdalenki ;), Cocinleki ...nie znam imienia :D...Juni....tak jakos lepiej mi.... DZIĘKUJE ZE JESTESCIE 👄

Hermia to on nie jest Ciebie wart a nie Ty jego !!! Ty chcialas tylko milosci, chcialas zeby ktos Ciebie tak kochal jak Ty jego ... tak jak jak ja :( tez czuje sie nieciekawie :( zawsze mialam niskasamoocene ale on sprawil,ze uwierzylam w siebie a teraz znowu wszystko peklo :( Ja tez od ponad miesiaca zycje tylko kafe ... to stalo sie moim nalogiem, wyzalanie sie pomaga i wiem,ze mnie rozumiecie :( Boze za tydzien znowu bede miala mega depresje i nie bede potrafila sobie z tym poradzic 😭 Tak bardzo bym chciala spotkac kogos takiego jak on byl przez te pierwsze 3 miesiace ... ale ja nie wierze i nigdy nie wierzylam,ze ktos mnie pkocha :( :( chcialabym zeby ten psycholog mi potrafil pomoc !! bo ja juz wysiadam ze swoimi myslami :O :O autorko tez czasami mam faze na frytki :P dalej nie napisal ... czyli albo mnie olewa albo wczoraj zapil :O dziewczyny on ma problem z akoholem !! zaczyna to do mnie docierac, ze on codziennie pije :O a ja jestem straszna przeciwniczka alkoholu i strasznie mnie to dobija :O a kiedys mnie zapewnial,ze pije tylko od okazji :O i tak bylo poki byl w londynie a w tym walonym akademiku pije codziennie 😭

Niestety alkohol to powazna sprawa, szczegolnie mlodemu czlowiekowi trudno sobie uswiadomic ze przekroczyl te niewidzialna granice, wiem cos o alkoholu, bo moj ojciec a pozniej ta moja przyjkaciolka ktora jest z tym drugim, naduzywała alkoholu, to jest duzy problem...powinnas z nim pogadac, tylko ze ciezko bedzie wplynac, bo dla niego moze wcale sie nic nie dziac, a ty sie o niego martwisz:(...tak mysle ze lepiej sie nie angazowac, szybko, niech faceci beda zawsze zakochani o krok mocniej od nas...wiem ze tylko w praktyce wychodzi inaczej .....ale(...) Kto z milosci nie umarł nie potrafi zyć, moje serce kiedyś zranione, mocniej kocha dziś (...)\"🌼

dla mnie ten topik stal sie czescia zycia :) Ja sie ciesze, ze moge Wam jakkolwiek pomoc, ze sama moge sie wygadac, bo jest ,mi jakos lzej :D I ciesze sie, ze i Ty tutaj jestes Hermia :D Milutko 🌼 Ja tez nie widze wad mojego ex :( To jest chyba blad kobiet :( Jak nam na kims zalezy, to niewazne jest co on nam zrobil, jaki jest, jaki ma chcrakter, najwazniejsze, ze jest ... To jest straszne. Ale ja sobie na sile wmawiam, jak tylko zdarzy mi sie o nim pomyslec, jakie to on ma wady, jaki jest straszny, okropny. Specjalnie przypominam sobie te chwile, jak cierpialam przez niego i to pomaga. Bo boli. Tez tam sprobuj. (Brzmi jak jakis sadyzm :p ) Ja tez nie moge sie wygadac mamie. Ona mnie zawsze krytykuje. Ja wiem, ze Twojej mamy nie ma wsrod nas, ale ona na pewno pomaga Ci tam, z gory :) I wierz mi, ze ona wie kto jest dla Ciebie odpowiedni, a kto nie. Widocznie ten caly F. nie byl Ciebie wart i go Twoja mama od Ciebie odsunela. Tak!! Na pewno tak bylo :) Musisz wyrobic w sobie takie poczucie, ze chcesz cos zrobic dla siebie. I isc do przodu!! bez wzgledu na wszystko!! Zycie jest rozne. Sa wzloty i upadki. Ale zawsze trzeba wstac i isc dalej. Nie watpic. Zyjemy raz, tylko raz. Pamietaj, ze najwazniejsza jestes TY i to od Ciebie zalezy, jak Twoje zycie bedzie wygladac. To Ty je projektujesz :D troszeczke wiary i samozaparcia i bedzie fajnie :D Zobaczysz🌼

cocinelko moja - ja tez mam kolegow w akademiku. Przez pierwsze dwa lata pili non stop, a teraz... czasami zdarzy sie im troszke \"zapic\" ale to jest jednorazowy wybryk i wiesz... raz na miesiac sie zdarzy, nawet rzadziej... Ja mam wrazenie, ze faceci w akademikach dostaja takiej \"glupawki\" i po prostu zaczynaja chlac ile wlezie. Ja mysle, ze jemu to minie. Szczegolnie, ze jest na politechnice i w koncu bedzie musial zaczac sie uczyc. Moi kumple przetsali pic wlasnie dlatego. W kazdym badz razie powinnas miec na to oko i oczywiscie pwoiedziec mu, zeby nie pil tyle. Ja nienawidze, jak facet pije!! NIENAWIDZE!! Przy mnine, ok, mozemy isc gdzies ze znajomymi, napic sie piwka, zrelaksowac sie, ale chlac kiedy tylko jest okazja?? O nie nie!! Oczywiscie nie musze Ci mowic, ze ja bym w takiej sytuacji zrobila taka awanture, ze ... :) W ogole ja sobie siebie nie wyobrazam na Twoim miejscu :) Ja nie jestem stworzona do takiego zycia. Chodzi mi o milosc na odleglosc. Nigdy w zyciu. Nie umialabym. No ale ja to ja ... Nie robmy jednak z 86 alkoholika. Jak sam mowi: \"Jest mlody i glupi\". No ja jem juz te frytki. Domowe ;) Ale sie wysililam :D Ale pyyyyszne sa :) cocinelko - moja mama od wczoraj jest w Katowicach :) Ale dzis juz wraca.

Autorko-dziekuje za mile slowa pocieszenia🌼, usiluje zglebic jak moge wstawic fotke w \"preferencjach\" tam w stopce....ale za chiny ludowe nie moge kapnac sie :o coz....jak widacz jestem typowa humanistka

autorko ja wiem,ze to picie mu powinno minac ... i dlatego staram sie az tak nie najezdzac na niego ;) ale sie do cholery o niego martwie ze do tej pory nie napisal 😭 a opisu na gg tez nie zmienil :O slucham wlasnie tej piosenki jest super :) jejku zapomnialam co mialam jeszcze napisac :O tak w ogole to siedze u rodzicow i caly czas patrze na kafe :P

Aha a on mimo,ze tyle pije to ma stypendium naukowe, jest po prostu zdolny i picie mu nie przeszkadza w nauce co jest jeszcze gorsze :O

no piosenka jest genialna :) Az mi sie humor poprawil :D trudno, zapil, niech sie wyspi i juz... Daj mu troszke czasu. ja rozumiem, ze sie o niego martwisz, to normalne, ale... pomysl najpierw o sobie, a potem o nim ;) Tak troszke egoistycznie, ale w tej sytuacji tak mozna :p Bedzie dobrze :)

autorko tylko,ze ja nie wiem czy on zapil, bo mial isc dzis na 11ta na siatkowke :O dlatego tak mnie to martwi i wczoraj pisal,ze nie bedzie duzo pil dlatego ...