Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi moooooor

Odpowiedz mojego faceta

Polecane posty

Gość wlasnie nie powinna zignorowac
tylko odebrac je, jako konstruktywna krytyke i zyczliwego kopa. Takie uzalanie sie nad soba, jakie ona uskutecznia, nie pomoze jej wyjsc z tego dola a wrecz przeciwnie, bedzie w nim tkwila. Facet ewidentnie jest chamem ale ona glupia lala, ze pozwala soba tak manipulowac. I ktos tam wyzej ma racje, dziewczyno. Wyrzucaj te smsy bez czytania ich. Zaoszczedzisz sobie (i innym) nerwow.

Gość wypowiadająca się wcześniej
a skąd Ty wiesz co jej tak naprawdę pomoże lub nie? nie jesteśmy wszyscy tacy sami, moze kiedyś będzie twardą babką, juz zaczeła się starać, ale w te chwili użalanie też może być jej potrzebne, po co są np psychanalitycy? żeby wysłuchać narzekań pacjentów

Gość kaaaasiaaaaa
Demi, dlaczego sie tak wszystkim przejmujesz? Jak ktoś chce Ci dobrze doradzić, zagląda często na topik, to olewasz to i nie doceniając czyichś starań milczysz cały dzien, a jak ktoś po tobie pojedzie, to najłatwiej: kasuję topik

Rozumiem, ze ty wlasnie jestes psychoanalitykiem... Nie rozsmieszaj mnie! Jesli juz wchodzimy na tematy medyczne, to lekarz zapisuje rowniez terapie wstrzasowa. Poglaskac po glowie moizna, ale mozna tez zaglaskac kota na smierc. Dziewczyno, obudz sie!

Moze tego chlopaka wlasnie denerwuje takie zachowanie demi.

po takim tekscie to wypadałoby go zaprosić do siebie, zgwałcić i wypieprzyć jego rzeczy przez okno a jego samego za drzwi. i koniec historii.

nie odpisuje cały dzien bo nie ma mnie w domu...pracuje i mam inne zajecia niz siedzenie na kafe ;) odpisuje jak mam wolna chwilke

Demi twarda bądź nie miętka;) Ta męska szowinistyczna świnia chce cię znowu poniżyć bo ma nadzieję że z podkulonym ogonem wrócisz i będzie błagać o przebaczenie... Nie daj się!!! Zrób coś fajnego dla siebie, kosmetyczka, kino z przyjaciółkami, dyskoteka, powoli staniesz na nogi bez niego, ale wszystko teraz zalezy od ciebie!

Gość aurelia355
takie teksty tez slyszałam jaka to ja brzydka jestem gdy sie postawilam ale jak mu sie bzykac chcialo to mowil wtedy ze jestem super :)

Gość behemot the hellcat
kopnij w dupe palanta i tyle, w zyciu nie potraktowal bym tak kobiety

powiedz mu ze ma małego penisa. i zeby sie czesciej myl bo smierdzi mu z gaci :)

Gość Cala masa szczeniackich rad
zadnej dla kobiety. Dziewczyno, wez sie w garsc i po prostu odejdz bez slowa. Pokaz klase - rady gowniar z tego forum OLEJ. Zwlaszcza te o gaciach. Widac, ze dzis niedziela i dzieci siedza przy kompach.

Widzisz Demi, już sie uśmiechasz :-) Myślę, ze dobrze by było gdybyś mogła też porozmawiac z kimś szczerze np z jakąś zaufaną przyjaciółką, jak to mówią problem dzielony jest połową problemu jak spojrzysz na wszystko z dystansu, a my wszyscy titaj taki dystans mamy, to sprawy wyglądają zupełnie inaczej, i nie aż tak tragicznie... życie w innych warunkach (w Twoim przypadku bez niego) może na początku niepokoić, ale człowiek to istota, która zapomina i przede wszystkim chce być szczęsliwa no i wazna sprawa, szczescie to nie da okolicznosci, to jest to co o nich myslimy, np. teraz mozesz pomyslec ze to szczsliwa chwila, bo juz nie dajesz mu sie wykorzystywac i traktowac jak kochanke na zamowienie

hahaha taa no nudzi mi sie niemilosiernie:) tylko czuje przez skore ze to wlasnie typ egoistycznego ruchacza o wygorowanym mniemaniu o sobie. odejsc z klasa? jasne. tylko czasem warto namieszac komus w glowie jednym zdaniem. nie praktykuje tego, bom wrazliwa rowniez na dole innych. ale jesli ktos ma odwage, to czemu nie.

z reszta wcale bym sie nie zdziwila gdyby ow pan nalezal do jakze licznego gorna facetwo ktorzy sa raczej na bakier z higiena.

no widzisz, ja wierzę, ze Bóg, a jak nie wierzysz to po prostu życie/los/przeznaczenie jakoś Cie tu pokierowały, i w ogóle te okoliczności też były po coś, nigdy już nie dasz się tak traktować, on na pewno na poczatku Cie sprawdzał na ile może Cie wykorzystać, no i drań jeden korzystał.... ale dobrze, że jakoś to schdzi na lepsze tory myśl pozytywnie, ma być OK już... a tamto sobie wybacz, wiele kobiet jest tak spragniona uczuć i bliskości (co zresztą jest naturalne) ze niestety tkwi w takich toksycznych związkach z obawy przed samotnością Ty jesteś jeszcze bardzo młoda i na pewno spotkasz kogoś wartościowego

Gość kaaaaasiaaaaa
Podziwiam Cię za spokój, ja bym mu nieźle odpyskowała:D Odejść z klasą? On i tak tego nie doceni, a wręcz przeciwnie, stwierdzi, że to on ją zostawił, a nie ona jego i że generalnie jest górą...

Gość Cala masa szczeniackich rad
Odejscie z klasa swiadczy o kobiecie. jesli ona zachowa sie wg waszych rad pokaze jedynie, ze jest taka sama szczeniara, jak wy i jej facet.

olej go, nie odzywaj sie. milczenie takiego barana duzo bardziej zaboli. z pewnoscia bedzie jeszcze probowal sie z Toba skontaktowac. badz jednak wytrwala, naprawde warto! Wiem, bo sama na sobie przerabialam. Nie wolno sie odzywac, wdawac w te glupawe tlumaczenia (odkrecanie kota ogonem). Niech sobie idzie swoja droga, byle dalej od Ciebie. Palant! Trzymaj sie dzielnie!!

czesto ci którzy najbardziej krytykuja sami czują się niedowartościowani, on na pewno też się bał, chociazby tego, ze odkryjesz jego prawdziwą naturę i zareagujesz tak jak to robisz właśnie teraz :-) założę się, ze już mu ktoś wcześniej dał do zrozumienia co o nim myśli, więc przyjął strategię atak, manipulacja, zebyś Ty myslała, ze niewiele jesteś warta, bo wtedy jego akcje wzrosną no i od siebie też jeszcze dorzucę, ze faktycznie palant!

a gadac z nim nie powinno Ci się chcieć nawet przy rewelacyjnym samopoczuciu... nie zapomnij o tym

Nie gadaj z nim, nie odpisuj. Wylacz telefon. Zablokuj go na gg. On spodziewa sie, ze znow odkreci kota ogonem i znow do niego pobiegniesz. Po czym wrocisz ostatnim autobusem. Nie znosze takich frajerow. Badz dzielna! Nie dawaj sie!

aaaaa własnie ój ojciec ( który zazwyczaj sie mną nie interesował) spytał co to za dupek ze mnie nie odwozi i pozwala samej wracac po nocy....ze nastpenym razem mam po niego zadzwonic i przyjedzie...a ja ze juz nie bedzie nastepnego razu...