Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi moooooor

Odpowiedz mojego faceta

Polecane posty

Gość yasse
Demi, jechałaś od niego w nocy ponad 150 km??????

nie mieszka tu na stałe , wynajmuje mieszkanie ale zameldowany jest w innym miescie i tam mieszka na stałe a tu jest CZASAMI

Gość myślę że to prowokacja
bo nie wierzę, że są tak głupie dziewczyny. Mój kochany odwoził mnie nawet 400 km w jedną stronę na szkolenie, na które dotarłabym też pociągiem, żebym nie musiała sama się tłuc. Przyjeżdzał też po mnie. Nigdy nie pozwoliłby mi szlajać się samej po mieście. A po seksie... Matko. Jesteś dla niego tylko dupą do łóżka. W głowie się to nie mieści. Znajdź swoją godność, dziewczyno, jeśli to nie prowokacja, bo to o pomstę do nieba woła :O Nie mówiąc już o inych aspektach traktowanie Cię przez tego bogatego dupka. Niech sobie dziwkę wynajmnie, jak taki kasiasty. Pewnie ją lepiej potraktuje niż Ciebie. :O

Gość ajajajaja
Demi bez przesady, to ze ja gosc odwozil 400 km to nie powod do dumy:-) Duzo dziewczyn nigdy by sie na to nie zgodzilo:-)

nooo ja tez bym nie kazała mu jechac 400 km to juz durnota kazac facetowi rzucac wszystko jak sie moze samemu tam jechac....

Gość Do demi
Twoje zachowanie, myslenie i sposob bycia jest durnota a nie zachowanie chlopaka, ktory odwozi swoja kobiete ilestam kilometrow. Wcale nie dziwie sie twojemu facetowi - takiej plycizny umyslowej dawno juz nie widzialem na tym forum. Uzalajaca sie nad soba krolewna z bozej laski, zero rozumu i zero klasy...

Twoje zachowanie, myslenie i sposob bycia jest durnota a nie zachowanie chlopaka, ktory odwozi swoja kobiete ilestam kilometrow. Wcale nie dziwie sie twojemu facetowi - takiej plycizny umyslowej dawno juz nie widzialem na tym forum. Uzalajaca sie nad soba krolewna z bozej laski, zero rozumu i zero klasy... nie bądź taka mądra wiesz, bo gdybyś sama miała klasę to umiała buyć byc troche empatyczna ( wiesz co to empatia wogóle?), a nie podniecać się tym co Ci los dał. Nam rozdał i naczej. Dlatego szanuj to co masz i zamilcz.

Gość Do Ruslany
Ruslana, ty lepiej DOKLADNIE czytaj, to co zostalo napisane. Zacytowalas FACETA, laluniu.

Sorry, MĘŻCZYZNOOO. Ale chodziło mi o wypowiedź tej sznownej Paniusi co się tak pieknie podnieciła. Wy wszyscy mądrzy jesteści dopoki nic podobnego w życiu nie spotka. \"Nie wybaczyłbym/wybaczyłabym...rzuć go/ją...\" To nie takie proste to wszystko.Nie zycze nikomu.

Rusłana, to co nas spotyka sami sobie wybieramy, takie tłumaczenie, ze esteś mądry, bo ciebie to ne spotkało, nie ma więc sensu, dlatego też chyba za bardzo się oburzyłaś na wypowiadającego się powyżej

kompletnie nic sie nie dzieje...cisza ja sie zajełam nauką, sprzataniem....i rozmową z jakims gosciem na gg ;) a on...wiem ze jest w domu, na gg ale nie mam zamiaru pisac do niego az dziwne ze taki jest koniec

gdzie tam dziwne. ciesz sie, ze ten paszkwil nie kweka o powrot, dopiero bys miala klopoty. do wszystkich chcacych sie wypowiedziec i jechac po demi, ruslanie. Jesli mialyscie takie szczescie spotkac na swej drodze samych przyzwoitych mezczyzn, co was po 400 km po kraju woza, to ich pilnujcie dobrze. dla waszej wiadomosci podam, ze mnostwo tez jest skurvysynow, ktorzy nie podwoza nawet 400 m (przegladnijcie sobie chociaz spis tematow na kafe, zeby lepiej \"zycie poznac\" :) ). akurat przywolywanie w tym miejscu hasel o odnajdywaniu godosci pachnie jakims gowniarstwem emocjonanlnym i brakiem empatii. po prostu, to nie jest tak, ze sytuacja wydarzyla sie raz. taki dupek owija wokol palca stopniowo, przechodzi kolejne etapy. przeciez one zauwazaja problem (czyli zauwazaja naruszanie godnosci, ktora nota bene jest niezbywalna, wiec gdzie jej maja szukac, skoro jej nigdy nie traca??), nie maja tylko dosc sil by sobie z tym samodzielnie poradzic. i tyle.

linoskoczek_ dzięki :) dowiedziałam sie ze X jest teraz u siebie w rodzinnym miescie ale......za tydzien byc moze wpadnie na pare dni do mojego miasta....z tym , ze dowiedziałam sie tez ze albo sam zrezygnował z jezdzenia tu albo mu kazali ( w pracy , bo jego przyjazdy były tez zwiazane z praca) ...

Gość Rusłana M.
Lusjakika....żeby wszystko było takie proste i każdy mógł wybierać to co dla niego najlepsze i nie cierpieć przy tym , to ludzie nie mieliby problemów, a na świecie nie byłoby tylu nieszczęść...:-(

właśnie dlatego jest tyle nieszczęść, że większość z nas źle wybiera, i nie chodzi juz nawet tylko o związki damsko-męskie, ale o ogół, to my sami stworzyliśmy świat takim jakim jest Demi, co słychać, jak się czujesz?

Gość gdzie jest Demi
? odezwij się, co słychać, pogodziliście się?

Witajcie nie pogodzilismy sie...jestem sama i wolna ale oczywiscie moja wspaniała rodzinka i kolezanki byli w szoku gdy im oznajmiłam i oczywiscie wszyscy uwazaja, ze jestem durna baba i ze zawsze ede sama skoro tak postepuje :( mam doła jeszcze wiekszego :(

Gość jest wielu facetów odwożących
swoje kobiety nawet 400 km.. .......po to, żeby miec pewnośc, że naprawde wyjechały ;)

Gość wiele osób załamuje
się takimi sytuacjami, ale z czasem jest lepiej, więc głowa do góry