Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

czy mozna z 70kg dojsc do 50 do konca grudnia

Polecane posty

ah dzien uwazam za najbardziej udany ze wszystkich bo nie przekroczylam 700kcal a jeszcze bylo duzo cwiczen nie martw sie o mnie losica biore witaminki wiec mysle ze zadne wloski mi nie wleca ani paznokcie nie beda lamliwe:) losica jesem z ciebie dumna ze wzgledu na te placuszki jestes wielka bo ja ta nie wiem czy bym to przetrwala bo poprostu je KOCHAM hihi ja mam bond wlosy ale mam taka ochote farbnac sie na czekoladke tak mnie kusi tylko boje siemi wyjdzie rudy blee moze polecicie mi jakas dobra farbe co to solarium to od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo zwlaszcza w zimie lubie sie ugrzac pod lampami bo ja kocham sloneczko lato opalona skore:) hehe ja to wam sie dziwie ze tak codziennie sie wazycie bo ja to mam jakis obsesyjny lek przed waga;) boje sie ze ani drgnie i zatopie smutki w bombach kalorycznych dlatego narazie nie wchodze na wage ale postanowilam w niedziele sie zwazyc wiec wam wszystko powiem;p dzisiaj jest mi bardzo smutno bo wlansie co dowiedzialam sie o smierci pradziadka wprawdzie mial juz ok 100lat i przez ostatni miesiac przygotowywalam sie do tej mysli bo tylko lezal w lózku ale jakos ciagle o ty mysle a co do wieku to mam 19 lat a wy??

ah dzien uwazam za najbardziej udany ze wszystkich bo nie przekroczylam 700kcal a jeszcze bylo duzo cwiczen nie martw sie o mnie losica biore witaminki wiec mysle ze zadne wloski mi nie wleca ani paznokcie nie beda lamliwe:) losica jesem z ciebie dumna ze wzgledu na te placuszki jestes wielka bo ja ta nie wiem czy bym to przetrwala bo poprostu je KOCHAM hihi ja mam bond wlosy ale mam taka ochote farbnac sie na czekoladke tak mnie kusi tylko boje siemi wyjdzie rudy blee moze polecicie mi jakas dobra farbe co to solarium to od czasu do czasu jeszcze nikomu nie zaszkodzilo zwlaszcza w zimie lubie sie ugrzac pod lampami bo ja kocham sloneczko lato opalona skore:) hehe ja to wam sie dziwie ze tak codziennie sie wazycie bo ja to mam jakis obsesyjny lek przed waga;) boje sie ze ani drgnie i zatopie smutki w bombach kalorycznych dlatego narazie nie wchodze na wage ale postanowilam w niedziele sie zwazyc wiec wam wszystko powiem;p dzisiaj jest mi bardzo smutno bo wlansie co dowiedzialam sie o smierci pradziadka wprawdzie mial juz ok 100lat i przez ostatni miesiac przygotowywalam sie do tej mysli bo tylko lezal w lózku ale jakos ciagle o ty mysle a co do wieku to mam 19 lat a wy??

Gość losica to ja
Nom na czarno jestem :) Madchen ja jestem młodziutka w tym roku maturke zdaje 18 latek :)Nie wiem z czego mam maturke zdawac i to jest ostatnio moj problem do wyboru mam wos i historie :( Forumianka bardzo mi przykro:( ale trzeba byc twardym ...ja tez bardzo przezywałam smierc mojej prababci :( a ostatnio dwa tygodnie temu zgineła tragcznie moja kolezanka i tez tragedia ofgromna miała 20 lat :( ale musze zyc dalej :( I cieszyc sie zyciem dlatego tez sie odchudzam!! Nom placuszkow nie zjadłam ale jogurcik bo ssało mnie ...i bałam sie ze sie rzuce na lodowke :D Miło jest mi z wami gadac wiecie :))

a jeszcze cos forumianka ...własnie moze sprobuj stopniowo jakas farba np najrpierw na jasny braz a dopiero pozniej na braz :) Bo innaczej ciezko mogło by byc...Ja miałąm niedawno pasemka blond...i farbowałam teraz farba Palette (chodz nie lubie tej firmy)ale namowiła mnie kolezanka...Palette XXL kolor :) i wszyszedł mi naprawde bardzo ładny zywy kolor tylko te blond pasemka takie fioletowe sa...bardzo tego nie widac ale jakbys zrobiła całe wlosy nie wiadomo...

a jeszcze cos forumianka ...własnie moze sprobuj stopniowo jakas farba np najrpierw na jasny braz a dopiero pozniej na braz :) Bo innaczej ciezko mogło by byc...Ja miałąm niedawno pasemka blond...i farbowałam teraz farba Palette (chodz nie lubie tej firmy)ale namowiła mnie kolezanka...Palette XXL kolor :) i wszyszedł mi naprawde bardzo ładny zywy kolor tylko te blond pasemka takie fioletowe sa...bardzo tego nie widac ale jakbys zrobiła całe wlosy nie wiadomo...

O no to tak jak przeczuwałam jesteśmy w podobnym wieku!:) ja też jestem w maturalnej, w styczniu skończe 19 . Ja właśnie siedze nad Historią sztuki ktora zdaje miedzy innymi ehh.. Przykro mi Forumianko z powodu tej śmierci:( Raczej.. wlasciwie to niema co pisac , ale naprawde kondolencje.. A Ty już studiujesz Forumianko?

a co do farby naprawde na blond to chyba lepiej pierw spróbować szamponetka- potem strasznie ciezko bedzie Ci wrócic do naturalnego! A odrosty jasne to chyba naj gorsza rzecz co moze byc No łosica to jestesmy rowiesniczki:) A co wpisalas w deklaracje? Mi sie wydaje ze dobrze sie w tym roku przymusic by potem robic to co sie naprawde chce. Lepiej sie pomeczyc!:) Ja zdaje historie sztuki i matme- do tego ucze sie rysowac codziennie bo marzy mi sie architektura . A Ty o czym myslalas?

a co do farby naprawde na blond to chyba lepiej pierw spróbować szamponetka- potem strasznie ciezko bedzie Ci wrócic do naturalnego! A odrosty jasne to chyba naj gorsza rzecz co moze byc No łosica to jestesmy rowiesniczki:) A co wpisalas w deklaracje? Mi sie wydaje ze dobrze sie w tym roku przymusic by potem robic to co sie naprawde chce. Lepiej sie pomeczyc!:) Ja zdaje historie sztuki i matme- do tego ucze sie rysowac codziennie bo marzy mi sie architektura . A Ty o czym myslalas?

kurcze nie moge cos pisac do was nie wiem co z ta kafe... Ja w deklaracji wpisalam historie ale sie waham...madchen a skad jestes?? Ja chce isc np na Psychologie albo Resocjalizacje,a najbardziej chciałabym na prawo... No masz racje madchen ...takiej szukałam odpowiedzi na moje pytanie co zdawac WARO SIE PRZEMECZYC a pozniej robic to co sie kocha...:)

a z matmy mam same jedynki...smutno mi,ze jestem taka ewhh niezdecydowana nawet nei wiem z czego mature zdawac no nic dziewczynki trzeba sie wziasc za siebie :) Własnie piszcie o sobie gdzie mieszkacie ile latek co robicie na codzien :)

hej dziewczyny udalo mi sie do neta dostac:) u mnie tez dieta ok jeje:) wow, alesmy sie dobraly:) ja mam 19 lat:):) maturke juz zdawalam w maju:) dzisiaj zrobilam mega dlugi spacer i jadlam tez w miare malo, nie moge sie doczekac tych 65 na wadze hyhy:) trzymajcie sie cieplutko:)!!

acha, noo a jestem z Poznania, mam na imie Martyna i sobie studiujem:P :) na 1 roku...ok, lece juz bo padam z nog bede w piatek wieczorem!

a co ta studiujesz Marrusia :)?? A ja juz w domciu ,dzisiaj brzydka pogoda i chyba bierze mnie przeziebienie :( Ja jestem z łodzi :) a teraz ide sie pouczyc na cwiczenia nie mam siły ! jeden dizen przerwy w cwiczeniach ...i czekam na 65 kg :) :)

o to jestem najstarsza w tym gronie:) chociaz jeszcze tez mam 18 lat dopiero 11 listopada czyli za 4 dni skoncze 19 heheh ja maturki i te sprawy naszczescie mam juz za soba ja zdawalam mature z chemi biologi z fizyki i studiuje farmacje dzieki wam wszystkim za dobre slowa:) koljny dzien moge uznac za udany godzinka siatkowki juz za mna zjadlam juz 350kcal musze sobie odpuscici dzisiaj zajecia z aerobk bo jutro mam taki nawal zajec ze nie wiem czy dzisiaj wszystko zdaze zrobic ale dzieki temu nie mam nawet czasu myslec o jedzeniu

a no to faktycznie dobralysmy sie wiekiem :) Oj cos czuje ze Łosica ze zamiast gadac tu o diecie zaczniemy o maturach studniowkach i innych towarzyszących temu duperelach. O Forumianko farmacja to chyba ciezko bylo sie dostac. Moja przyjaciolka dwoi sie i troi by zdac te przedmioty na jakims wysokim poziomie i startowac- chociaz profil kompletnie nie ten . To widac ambitna jestes:P:) A w jakim miescie studiujesz? Ja jestem spod krakowa- mala miejscowosc nikt nie skojarzy:P, a w weekendy w krakowie mieszkam - bo mam rysunki na politechnice. A mature zdaje z historii sztuki rozsz i matmy podst. Zobaczymy jak to bedzie. A Ty skad jestes Losica? Marrusiu a Ty co studiujesz?:> Eh ile pytan - tak w ogóle to Natalia jestem:)

ja studiuje w warszawie chociaz jestem spod poznania:P oj bylo ciezko ale naprawdo warto sie poswiecic zeby robic to co sie kocha ja okurat bylam na profilu biologiczno chemicznym dlatego tez dodatkowo tylko musialam opracowac fizyke co bylo bardzo trudne naszczescie udalo sie dostac:) jak ja sobie cos postanowie to darze do celu staram sie byc wytrwala tylko z dietkami troszke bardzoej roznie bywa chociaz narazie nic nie moge sobie zarzucic heheh

teraz jak juz jestes na wymarzonych studiach czas przeniesc ambicje na diete:D ja teraz cwiczylam i niewiem co mnie podkusilo by wejsc na wage- a tam 85 z hakiem:/

Gość 25 latkaaaa
a ja radze nie farbowac wlosow, bo jest to rakotworcze niestety... no i tak naprawde to nie jest zdrowe, ani ladne, bo farba schodzi, nie lepiej miec naturalny kolor?:)

wiec dlatego tak bardzo boje sie wchodzic na wage bo nie chce miec dola wiem ze schudlam gora 1kg wiec i tak nie ma sie z czego cieszyc;p no wlansie nie ma to jak w akademiku przed nikim sie nie musze tlumaczyc jem co chce tylko w piatek po pogrzebie bedzie stypa i nie wiem co zrobic zeby tam nie jesc troszeke glupo ale jestem na diecie i trudno nie bede marnowac tego co ju zaczelam a jesli jem ok 700kcla to tez nie chce zrobic tak zeby caly dzien nic nie jesc tylko cos tam wiec mysle i glowkuje co tu wymyslec a z tym farbowaniem to lubie zmiany a juz mi sie znudzily te jasne wloski

Witajcie dziewczynki :) Ojejki jak mi cieżko utrzymać diete... złamałam sie znowu. Ograniczylam jedzenie ale strasznie mi ciezko jest sie odchudzać... juz nie wiem co robić... poradzcie cos prosze ! :*

To dobrze robisz forumianko ze nie wchodzisz:) tez musze zaczac...ale wchodze bo czuje ze.. nie chudne! czuje sie nadal jak wieloryb i panikuje ze przez leki nie schudne...:( a zmieniac siebie trzeba troche jak sie ma klopoty z akceptacja- pozatym - zmiany są fajne:D kirsche- a jakie problemy?:> widze ze juz ladnie schudlas

a ja zjadłam dizsiaj czekolade trzy kawałkI:( było mi smutno:( i poprostu zjadłam nie rpzejmuje sie zbytnio...ostatrnio mam jesienna sdepresje nic mi sie nie udaje ehh :( Jutero więcej poćwiczę!:) Ja jak pisałam jestem z łodzi :) Na imię mi EMILIA:) wszyscy mowia na mnie MILA :) a to dobrze ze gadamy o wszystkim znaczy ze sie zaprzyjazniłysmy :);* Nie mogłam wejsc na kafe pol dnia nie wiem co sie stało...a teraz nauka cała noc no nic TRZYMAJCIE SIE DZIEWCZYNKI CIEPLUTKO ...:*

ja tez mam klopoty z wchodzeniem na kafe wlasnie. Wieczorami szczegolnie jakos obciazona. a To dziwne bo gnije tu juz ponad 2lata! :D ee 3 kostki czekolady to na zdrowie i humor zdecydowanie. Ja Ci gratuluje zze umialas sie powstrzymac od zjedzenia wiecej:) Mi narazie dieta przebiega chociaz jestem juz w domu bo zwialam ze szkoly - a tam byloby prosciej z dieta:D Narazie gotuje brazowy ryż na jakis obiad:) I do nauki. waga dzis niecale 84. ale od dzis znow hormony 😭