Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

czy mozna z 70kg dojsc do 50 do konca grudnia

Polecane posty

dziewczynki moje drogie ne mozecie sie tak zalamywac BEDZIEMY CHUDE WSZYSTKIE musimy byc tylko troszke cierpliwe ty losica mowisz ze nie mozesz opatrzec na siebie cale zycie gruba a ja mam tak ze teraz nie moge na siebie patrzec bo cale zycie bylam CHUDA i wszysyc sie dziwia co sie ze mna stalo ciuchy w szafie sie kurza a ja zamiast 36 kupuje rozmiar 38 jak sie wmieszcze ach nienawidze sie za to co z soba zrobilam jak moglam byc taka g;upia ze do tego poduscilam za tydzien sylwester wszystko zaplanowane spedzam go tak jak rok temu czyli ze starymi znajomymi z liceum i nie cche zeby tos znow pytal co ci sie stalo ze tak przytylas zalamka na maxa;/ teraz waga jakby stanela w miejscu boje sie ze nie zrzue tych 10 kg do sylwestra musialabym chudnac 3 kg tygodniowo chyba jedynym wyjsciem sa weekendowe glodowki a reszte dni owoce tylko wiem ze nie wytrzymam caly miesiac ja chce byc chudziutka nie chce kupowac nowej sukieni na sylwestra i studniowke tylko wmiescic sie w moja 36 ale nie wiedzilam ze to bedzie takie trudne

Forumianko wierze ze dasz rade skoro zawsze taka bylas:) Łosica - jak czujesz sie lekka to dobry znak. U mnie dziś było dietetycznie tzn ok 1000 kcal .U lekarza nieciekawych rzeczy sie dowiedzialam po pierwsze zakaz cwiczen mam! po drugie w poniedzialek dowiem sie co i jak bo pojde do szpitala na badania i wtedy wybierzemy lepsze leki . i powiedzial ze nie widac po mnie kompletnie tylu kg no ale.. JA JE WIDZE. to wystarczy. i nie dam sie wyrolowac w zle leki . pozatym.. jesli bede taka zneerwicowana to nie spadnie waga chociazbym na glowie stanela.. tak mi poiedzial:(

Gość herbata lodowa
dziewczyny co to jest mz???

Gość herbata lodowa
dziewczynki,moge sie do was przylaczyc? teraz: 65kg przy wzroscie 168cm zamiar: schudnac 10kg do sylwestra. uda sie? NIE!!!! ale wiara czyni cuda. :) kto mi powie,ze sie uda? ps.slabosci: slodycze i fast foody, czego mi brak: owocow i warzyw i wody mineralnej,czyli wszystko czego nienawidze.aha,i sportu. :(

herbatko lodowa pewnie zapraszamy :) Kazda duszyczka która chce nam pomoc swoja otucha sie przyda :):) Ehh FORUMIANKO myslisz ze jak całe zycie jestem GRUBA :( ot jest mi łatwiej nie:( Bo caly czas widze ta spasł dziewcczynke wkoncu czas przestac zrezc... A Lodowa herbatko MZ to znaczy MNIEJ ZREC CO STARAM SIE STOSOWAC :( mhmmm znowu wymiotowałam..;/ nie wiem czemu.... no nic dziewczyny trzymam sie :) Z wami...a tera zidem spac...:) Aaaa i mam sposob pijcie duuuzo woduy pomga przestac zrec a duzo wody to okolo 4 litrów :D

Gość herbata lodowa
losica,gracias!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bylam zawsze patykiem ale po dziecku waga poszla w gore i ani rusz.chce byc atrakcyjna!!!! moj rozmiar to 40. :( chce by bylo 36/38. i chce byc szczuplejsza. uda sie?cholera,tylko jak mam jesc?

witam wszystkie nowe kobitki !!! i starch bywalcow oczywiscie tez mam nadzieje ze wszytskie zdeterminowane i gotowe poniesc wiele poswiecen by osiagnac swoj cel jak ja dzisiaj bardzo pozytywnie spotykaja mnie same przyjemnsci i od razu chce mi sie byc piekna dzisiejszy bilans hmmm 4 wasy kawa i 2 szklanki maslanki i wodaa napewno to wszystko?? az mi sie wierzyc nie chce:) a i bym zapomniala 2 GODZINY CWICZEN az jestem z siebie dumna gdybym nie miala co drugi dzien jakis dolkow i codziennie by bylo tak super jak dzisiaj to bym schudla dwa razy wiecej ale wiem ze nie ma tak dobrze hehe milo ze ktos nas czyta i dolaczaja do nas nowe osoby:)

hejhej, witam nowe osoby i was dziewczyny:) u mnie dobrze, spodnie są na mnie luźne:):) aż zaczynam wierzyć ze pod koniec grudnia będzie 64 maximum:) a może i nawet 60? ale nie wiem....na razie w każdym razie jest super:) buziole:*

marrusia napewno osiagniesz swoj cel i garuluje ci postepow swetnie ci idzie i wierze ze bedzie 60kg u mnie plynna dzien 2 jak dobrze wstac rano z usmiechem na twarzy kolejny piekny dzien mino iz za oknem szaro i ciagle pada czuje ze chudne czuje sie lezejsza naprawde czuje sie piekniejsza jeszcze tylko te 10kg ale dam rade;p do 22 grudnia chce byc na plynnej bardzo mi ona odpowiada ze wzgledu na dostarczanie plynow zapychajacych co 2 godziny dzieki temu nie odczuwam glodu dla mnie regularne male posilki co 2 godziny sa jednynym zrodlem sukcesu glodowki jednak nie sa dla mnie i juz nigdy nie bede z nimi kombonowala bezsensu jes dla mnie glodowanie caly dzien a pozniej zjedzeinie na noc tylko ze cala rodzina by sie najadla nienawidze uczucia glodu dzisiaj nie wybieram sie na zadna impreze ale ide z kolega do kina mama dzisiaj swietny humor i chce sie swietnie bawic nareszcie czuje ze moj chwilowy kryzys i teraz bedzie juz tylko lepiej

ooo, ale fajnie, ja też wstałam rano, widzę że jestem szczuplejsza i w ogóle:) a jaki kolega;>?? :))

hej dizewczyny, ja jak to w weekend wybyłam ale juz jestem. Nie powiem że dietetycznie było dobrze- bo nie było ale jestem dobrej mysli .Leki raczej odstawie, w poniedziałek badania szpitalne . Poznałam dziewczyne -identyczny przypadek jak ja, te same leki, nawet w tej samej kolejnosci . Przytyła tez drastycznie tak jak ja, w rok na nich 17 kg. miesiac temu odstawiła i czuje sie super, schuydla coprawda 1,5kg. ale zawsze cos . Kupiłam kolejny zel wyszczuplajacy. Zobaczymy jak to bedzie. :) witam nowe dziewczyny:) Marrrusia! ciesze sie ze tak wychodzi u Ciebie dieta!:) gratulacje. Opiszesz troche co i jak jesz?:) bo nam mal osekretow zdradzasz:P:)

no dziewczyny :) narescie jestesmy w komplecie wszystkie trzy :) A restza oczywiscie tez sie liczy :0 FOrumianko gratulacje tez ym chciała tyle schudnac...:) Kurde ja narazie pije duuuzo owdy i herbatek zielonych jest 69 kilo:) w sumie spoko rano jak wstaje bylo raz 67 wiecej sie nie waze bo sie boje :D Kurcze zalezy mi na tym schudniecie :) No naprawde wielie gratulacjie :) Madchen jaki sobie kupiłas zel :)?? własnie ja tez kupiłam i naprawdę supcio tylko ze ja na rozstepy ale zmniejsza tez brzuszek...nazyw sie PERFECTA EXTRA SLIM SERUM koncentyrat wyszczuplajacy do szybkiej tredykcji rozstepów... DAX COSMETICS firma:) No i jest w sumie nei za drogi bo kosztuje ja kupiłam w pomocji wrosmanie za 9,99 :) aaa skad wiem ze działa bo po pierwsze ujedrnia widocznie i wyczuwalnie ciało a po drugie bo jego nałozeniu czuc takie dziwne uczucie mrozenia ciała i jakby złapał nas skurcz :)

jestem zła bo zjadłam naleśnika z czekolada! nawet mi nie smakował...no cóż, ale tak poza tym to żadnych grzechów, a jeszcze wczesna godzina wiec spale;) Noo Madchen tak jak ci mówiłam na gg, jem wszytko tylko, że mało...słodyczy staram się nie jeść choć czasami nie wyjdzie ale nigdy nie przesadzam:) teraz idę na herbatkę miętową a potem rowerek:)

kai kapiu :) wow to juz duzo schudłas:) fajnei ze odchudzasz sie rozsadnie;) A ile teraz wazysz i ile byś chciała :)?? A u mnie moze byc po wielkiej załamce stanełam na nogi i dalej walcze z moja waga dzisiaj stwerdizłąm ze przymoim wzroscie chce wazyc 57 kilo...jak nie schudne do wakacji tyle to ja nie wiem musze tyle schudnac :) ...chciałabym wrescie byc chudziutka ...teraz odrabiam lekcjie a pozniej cwiczonka :* Buziaczki dla was :):)

losica ja nie wiem co z tymi snami teraz mi sie snilo ze jestem w ciazy hehe no normanie koszmar:p ja wczoraj ze wzgledu na to kino a pozniej kolacje nie moglam a raczej nie wypadla nic nie zjesc skusilam sie na wysmienite spagetti i to jeszcze o rtak pozniej porze ale wcale nie mam wyrzutow sumienia bo raz sobie mozna pozwlic dzisiaj zaczne plynna od poczatku a wiec dzis dzen 1 kurde zastanawiam sie nad rannym joggingiem ale cos mi sie wydaje ze nie bedzie mi sie chcialo wstac i bedzie zimno bo samej to zawsze brak checimusze znalesc sobie jakas partnerke do trenngu

piszcie piszcie dziewczyny co u was bo nie chce zeby topik umarl gdzie bede sie chwalic i zalic;p

marru sia to chyba Ty stosujesz meridie nie? I jak ? napisz prosze co i jak teraz na niej bo sie coraz powazniej zastanawiam :( mam dość ogolnie, troche problemow prywatnych, musze sie na chwile wyniesc do siostry. pozatym nie ide na próbną mature pozatym ze zdrowiem zle. mam dosc, objadłam sie w weekend BARDZO:( przepraszam ze zawodze.

oj widze ze juz malo ktora z was tu zaglada !! madchen po pierwsze trzymam kciuki za maturke;p po drugie NIE ZAWODZISZ kazdy z nas mial swoje male lub wieksze wpadki u mnie juz trozke trwa to wszystko takze wpadki mam zazwyczaj przez kogos bo nie chce sie przyznac ze sie odchudzam ale postanowilam sobie ze raz w obote moge troszke odbiec od diety a chudne nadal bo przeciez jest przewagad dni odchudzajacych 6:1 nie wiem czy pojawie sie przed piatekim bo mam kolokwium z chemi i czeka mnie masa roboty i wlasnie marrusia pisz jakie efekty chociaz ja i tak nie planuje zadnych tabletek

Madchen a ty tez masz probna maturek?? Bo ja tez mam teraz...a ta prawdziwa podobno dopiero w marcu bedzie :/ Mhmm ni martw sie musisz sie zebrac w sobie :) Musisz dac raade zmotywuj sie ...dasz rade...:* Musisz dac damy rade zobaczysz...U mnei momo matury i reszty teg ze kilogramy stoja est fajnie:) Cwicze codziennie moj brzuszek staje sie coraz bardziej jedrny:) dzisiaj ide na lyzwy :) Jest dobrze :) Trzymajcie sie dziewczyny:) Forumianka gratulacje podejscia;) I Gratulacje gubienia kilogramow :)

Gość ciekawaTereska
forumianko ile schudlas na tej diecie plytnnej?ile sie na niej mniej wiecej chudnie?pozdrawiam i z gory dziekuje za rady:)

ja stosowalam plynna z przerwami teraz chce dluzszy czas jakies 3 tygodnie planuje jak dobrze pojdzie chudnie sie 1-0.5kg dziennie wiadomo zalezy od organizmu i wagi poczatkowo naprawde spadal 1kg dziennie ale teraz juz wolniej to wszystko idzie ale o.5 kg to i tak mnie satysfakcjonuje mam do zrzucenia 10kg wiec mam nadzieje ze w tym czasie sie uda:)

pisałam Wam ze nie poszlam przez badania. fajnie ze tak Wam wychodzi dizewczyny. Forumianka jestes killerem po prosstu:) ja dzis kupilam tableki o nazwie apptrim . i kolejne paczki herbat odchudzających. niewiem dlaczego.......... kolejny milionowy start , waga prawie 84

czesc wszystkim jednak zagospodarwoalm trozke czasu bo bylam ciekawa co tam u was:) jestem teraz na siebie wsciekla bo dzis zjadlam 2 skibki ze smalcem wrrr to bedzie ten jeden dzien o ktorym mowilam a co do soboty juz nie bedzie wymowki:P mam do was pytank co sadzicie o tej diecie?? 1 dzien: sniadanie: czarna kawa ze slodzikiem lunch: duze, zielone jablko obiad: szlanka wody mineralnej(niegazowanej!) z rozpuszczalna multiwitamina, jogurt naturalny kolacja: jajecznica z 2 jajek, 1 pomidor 2 dzien: sniadanie: czarna kawa ze slodzikiem lunch: salatka z pomidora i ogorka z lyzeczka oliwy, dowolna ilosc obiad: 150g bialej ryby (sola lub panga), kromka ciemnego pieczywa. kolacja: 100g drobiowej szynki, 100g zielonego ogorka, kromka ciemnego chleba, filizanka czerwonej herbaty 3 dzien sniadanie: czarna kawa ze slodzikiem, szklanka jogurtu naturalnego obiad: 200g bialego miesa z grilla, jedna duza marchewka kolacja: duze zielone jablko, kromka ciemnego pieczywa, plasterek szynki 4 dzien: sniadanie: czarna kawa ze slodzikiem lunch: duze zielone jablko kolacja: 2 szklanki jogurtu naturalnego, zielone jablko 5 dzien sniadanie: czerwona herbata lunch: 150g zielonego ogorka obiad: 100g dowolnego miesa, szklanka soku(jablkowy lub porzeczkowy) kolacja: jablko 6 dzien jest surowszy: sniadanie: czarna kawa obiad: kubek buliony z kostki kolacja: duze jablko 7 dzien: sniadanie: czarna kawa obiad: 200g surowych warzyw kolacja: 100g twarozka, kromka ciemnego chleba 8 dzien: sniadanie: kawa z mlekiem 0,5% lunch: zielone jablko, pol banana obiad: kubek bulionu z kostki kolacja: szklanka jogurtu naturalnego. 9 dzien dosc surowy: na caly dzien przydzielona jest torebka ugotowanego ryzu (trzeba tak go podzielnic aby starczyl na caly dzien) do tego 1 jablko 10 dzien: przez caly dzien jemy tylko owoce ale gotowane! pijemy tylko wode mineralna niegazowana. 11 dzien: na caly dzien jest przeznaczony 1 kg ziemniakow. + woda mineralna niegazowana 12 dzien: sniadanie: czarna kawa lunch: zielone jablko obiad szklanka jogurtu naturalnego kolacja: 100g platkow i szklanka mleka 0,5% 13 dzien - bardzo surowy sniadanie: czarna kawa obiad i kolacja: kubek buliony z kostki 14 dzien sniadanie: kawa z mlekiem lunch: ciemna bulka z plasterkiem drobiowej wedliny obiad: salatka z pomidora i ogorka + lyzeczka oliwy deser: ulubiony rzadek czekolary (4 lub 3 kostki) kolacja: szklanka jogurtu uwagi: - pijemy tylko wode mineralna niegazowana - gdy jestes glodna zuj mietowa gume - zero slodyczy - jesli to dla ciebie za malo jedzenie mozesz dolozyc 1 jablko ale efekty bede mniej obifte. - nie jemy po godzinie 18 - najlepiej klasc sie wczesniej spac niz zazwyczaj - nie bedziesz czuc sie glodna wieczorem - nie wchodzimy na wage przez 2 tyg - gdy nie odczuwasz glodu mozesz wyeliminowac czesc jedzenia. - zero alkoholu dodatkowo: - 3x 10 brzuszki przez pierwszy tydzien rano i wieczorem - 3x 10 przysiadow - 1 tydzien rano i wieczorem, - 2 tydzien 3x 20 przysiadow i brzuszkow rano i wieczorem - 2 razy w tyg biegac co najmniej 30min lub 30 min rower. podobno mozna schudnac 3 kg tygodniowo

jeny julus forumianka dla mnie to zbyt drastyczna dietka :( Ja bym chodziła ciagle głodna moim zdaiem powinnas jesc obfite snadanko i obiad a kolacje juz mniej a np tam widze ze w pierwszym dniu na snaidanie pije sie tylko kawe...a przeciez ja bym nei miela energii do 16 w szkole gdybym piła tlyko kawe...niee;) Ja jem normalnie ale mało:) staram sie waga 69..>:) mmm ciesze sie bo w wekeend było 71 :) No a dalej cwicze teraz nacieram sie własnie balsamem wczoraj łyzwy :) jutro tez pojde bedzie dobrze :) Trzymajcie sie:) Madchen badz silna postanów sobie wrescie bede chuda i zacnzij :) Mowie ci dasz rade tylko nie zaczynaj jednego dnia a drugiego juz edz sodycze pomysl ze chociaz jeden raz odmow sobie słodyczy jak bedziesz chciala juz je zjesc na maksa:) Apotem bedzie juz tylko łatwiej :) damy rade:) MATURA PORAZKA :D

A gdzie nasze nowe forumowiczki?? Herbata lodowa i KapiKapi?? Mmmm ciekawe co u was ??:) Jak tam wasze dietki?? KapiKapi ty po ciazy to chyab powinnas wiczyc duzo zeby brzuszka nie miec tzn skóry rozciagnietej :)

Gość DorotaWroclaw29
forumianko skad ta dieta dwutygodniowa? fajna!! a znasz jakies osoby co na niej chudly i ile kg tygodniowo?

Forumianko ja mysle ze ta dieta jest po prostu głupia. nie dosc ze jest sie glodnym to najwiekszy posilek jest wieczorem gdy powinien byc on wczesniej a juz szczegolnie przy takich destrukcyjnych dietach. ale to moja dieta i zawsze to lepsze niz moje objadanie.. dzis sie udalo . zjadlam pół czekolady ale mnie zmulila. To chyba dzieki temu specyfikowi APPTRIM bede pisac co i jak z nim dalej i na nim . Ale do słodyczy sie zrazilam:P:) w weekend chyba gotuje kapusciana. Łosica fajnie Ci to idzie:) powoli do celu. i mozesz mnie opieprzac wiecej przyda sie! a czemu taka porazka z tą matura? napewno zdalas:)

kapi kapi - to ja proponuje jakas wspolna walke z tym nałogiem codzienniego wazenia. To chyba tylko nam szkodzi! Czy Ty tez od tego co pokaze waga uzalezniasz jaki potem bedzie dzien , dobry czy zly?:D od jutra zaczynam z meridią . Lekarz mi zaproponował sam i przepisał . Marrusia jak u Ciebie po niej? i masz 10 czy 15?

madchen jak pierwszy dzień meridii:)?? ja na razie 10 mam:) potem mam zamiar przejść na 15:) hmmm jak waga to nie wiem...mam taki lęk przed wagą, że nie wchodzę na nią, a wiem że by się przydało...ogólnie po ciuchach widzę, że schudłam, chociaż nie jakoś zawrotnie, ale różnica jest:) w 1 tyg nie miałam totalnie apetytu i miałam wysuszone usta. ale nie w środku tylko na zewnątrz. i miałam a i zimna no i strasznie mocno sie pociłam. Teraz apetyt się zwiększył ale itak jest mniejszy niż przed braniem meridii... suchości już nie ma, pocę się mniej, czasami troszkę zawroty głowy ale nie duże:) no i należę do tych szczęśliwców którzy mogą pić kawę przy meridii:):) w ten weekend 2 dni kapuścianej:) buziaki:)