Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z tłumu

Za szybko życie mija...

Polecane posty

Same słuszne uwagi dzisiaj czytam. Jak sam jakąś wymyślę, nie omieszkam zamieścić ;) Floe 🌻😘, Stonogo 🌻, w całowaniu stonogi nie mam wprawy ;) 🖐️

W radiu(o?) oznajmili, że dzisiaj jest dzień gry wstępnej .... Nareszcie coś co można świętować z przyjemnością. Nie wnikam co będzie mottem dla jutrzejszego dnia ;) Gracja, może i dobrze , że jesteś przeciwniczką całowania stóp... sto stóp to nie bagatela ... ;)

Na wstępie to zagram tym - True Love Will Never Fade - Marka Knopflera :)

Gracja, to tylko Twój nick był kuszący do zaczepek. Ale były w dobrej wierze, bez złych intencji. Miały tylko Twój uśmiech wywołać. Już nie będę :) 🌼

Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą - Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu, Pewne, że się twym ustom do cna wytłumaczą - I nie wstydzą się swego mętu i pośpiechu. Bezładne się w tych słowach niecierpliwią wieści - A ja czekam, ciekawy ich poza mną trwania, Aż je sama powiążesz i ułożysz w zdania, I brzmieniem głosu dodasz znaczenia i treści... Skoro je swoją wargą wyszepczesz ku wiośnie - Stają mi się tak jasne, niby rozkwit wrzosu - I rozumiem je nagle, gdy giną radośnie W śpiewnych falach twojego, co mnie kocha, głosu. :)

Atmo, dziękuję za chwilę zadumy. W pędzie życia, świat mija jak widoki za oknem w pociągu. Dobranoc :) PS. Ta noc należy do Morfeusza ;)

Gość terkotka
nie dobrze mi jak widze takie umizgi.2 frajerow romansuje na necie, zalosne to

Mam wadę :( Nigdy nie zapamiętam, która półkula odpowiada za takie durnowate terkotanie. Gdyby się nazwała grzechotka, nie miałbym problemu z określeniem przyczyny. Dzień dobry :)