Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z tłumu

Za szybko życie mija...

Polecane posty

o ciastach mowa:) hmm to ja wole sernik wiedenski i sernik z galaretka i sernik z brzoskwiniami:) a przyznam,ze dzielic sie nie chce:) taki lasuch ze mnie :)

Gracja, z sernikiem strzeliłaś w dziesiątkę :D

Na dworze buro i deszczowo , jesień przybiera barwy szare, deszcz kapie na nos, a ja bym miała żałować ... toru weselnego? Przyjmijmy, że nazwa tortu od wesołości, a nie od wesela .... bo na forum uczuciowym jakoś rzadko o weselach ;) Przecież życie, płynie, mija, słodkich chwil z roku na rok coraz mniej, a ja mam powiedzieć ... nie dam, nie podzielę się ? ;) Jakie chwile mijają Wam szybciej ? Te gdy dzień za dniem w nostalgii i zadumie, czy te dni radosne, słoneczne, gdy energia jest w każdym ruchu, geście, słowie ? Bo mi chyba te smutne, zlewają się jedno, są podobne do siebie jak szara masa ...

\"tortu weselnego\" ... tory weselne to byłoby novum i dokąd by prowadziły ? ;)

hmm no bardzo lubie sernik, choc nie powiem nie innym ciastom nie jem tylko KARPATKI -bleee mnie mijaja jednakowo dni:) najszybciej te kiedy mam zajecie i nie musze go szukac na sile:)

No jak to dokąd - do żyli długo i szczęśliwie :)

Witam wszystkich sernik mniam miam. Uwielbiam. Kto ma? a co z szampanem?

No właśnie gdzie gospodyni? Witaj gracjo jak ci minął dzień?

witaj pikok :) dzien pracowicie:) sie sprezylam i produkowalam CV i listy motywacyjne. przy okazji zapeulam drukarke wiec jutro rajd po miescie w posuzkiwaniu punktu gdzie mi to wydrukuja:) pozniej obzarstwo :) a teraz relaks:) tylko net mi nawala:) a Tobie jak minal?

Najpierw okropne spięcie z moim synem, odrobina łez, złość na samą siebie że mu ulegam choć na to nie zasługuje. A potem poszłam na lodowisko i tam zostawiłam wszystkie złe emocje. Uwielbiam jeździć na łyżwach. Całe swoje nastoletnie życie zostawiłam na lodowisku. I teraz mam zamiar do tego wrócić. A jak zadzwoniłam do córci i powiedziałm jej ,że byłam to usłyszałam że ma szaloną mamę.Ale ucieszyła się że nie siedziałam znowu w domu. W sumie jest ok.

Żeby było \"żyli długo i szczęśliwie\" musi zaczynać się od ... za siedmioma górami, za siedmioma lasami, za siedmioma rzekami, żyli sobie .... ;)

Sezon na łyżwy dopiero przede mną, chociaż może faktycznie najwyższy czas już zacząć :) Uwielbiam :)

to fajnie:) mysle,ze warto realizowac swoje male plany i zamierzenia. Pamietam jak dlugo zbieralam sie w sobie zeby pierwszy raz wyjsc z domu sama:) to glupiutki ale tak balam sie spojrzen ludzi:) floe... kopciuszek tez tak sie zaczynal?? bo ja nie pamietam a to sztandarowa bajka mojego dziecinstwa:)

Gracja, bo tylko w bajkach są książęta. Na kopciuszki jest większy urodzaj ;)

Ostatnio zastanawiałam się czy kobiety same (bez męskiego pierwiastka) są w stanie stworzyć ciekawy topik. Przez ciekawość zapytałam jednego faceta i wiecie co mi odpowiedział .... \"o tak, oczywiście pod warunkiem , że o kuchni i gotowaniu\". Urocze :) Atmo, od razu uprzedzam, to były rozważania czysto teoretyczne, nie potrzebuję dowodów empirycznych ;)

nie chce ksiecia:) chce tylko zeby mnie kochal i szanowal,zeby mi rozcieral bolacy kark i zmarzniete dlonie. ale zeby do tego doszlo musze duzzzzo nad soba popracowac :)

No to dokończę tą bajkę tylko nie zgorszcie się słownictwem \" Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami mieszkała sobie samotna królewna i któregoś dnia wyszła na wzórze, spojrzała, westchnęła i stwierdziła o kur............jak ja mam wszędzie daleko.\"

A zatem to kwestia wytrwałości mężczyzny, bo szczelnych drzwi nie ma nigdy, tak jak szczelnie zamkniętego serca...

Gracjo Floe ma rację, prawdziwa miłość to jest akceptacja drugiej osoby taką jaka ona jest. Nie kocha się kogoś za coś ale pomimo tego.

pikok.... mam to samo zdanie ale... to nie chodzi o to,ze ja bede sie zmieniac:) o co to,to nie:) za leniwa jestem :) tylko o to,ze jeszcze nie przekroczylam tej bariery,jeszcze nie uwolnilam sie calkowicie ze szponow przeszlosci jak to zrobie bede wolna i gotowa na nowe wyzwania i nowa milosc:)

Gracja, nic bardziej nie kusi mężczyzny niż możliwość udowodnienia kobiecie, że to właśnie jemu uda się wedrzeć do serca kobiety. Co prawda dość często mężczyźni trochę to spłycają i serce rozumieją w znacznie prostszy sposób, ale i tak jest to wyzwanie ...

A na razie niestety, ale muszę sobie pójść. Trzymajcie się ciepło 🌼

Widzę ,że miałaś jakieś smutne przejścia. I masz rację. Teraz czas aby ochłonać i nabrać dystansu. Po każdej porażce jesteś mądrzejsza o doświadczenie. A to duża siła. Widocznie nie był ciebie wart.A bycie z byle kim to nie bycie to porażka.