Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z tłumu

Za szybko życie mija...

Polecane posty

Niwedawaj się pokroić. Może zanajdzie się tu w końcu jakaś duszyczka, która ten serniczek upiecze.

Kobieta z tłumu, jednocześnie fanka sernika...Hm... Zdolności u mnie co niemiara, ale do pieczenia akurat... hm...;)

mniam mniam mniam Gracjo gdzie jesteś ? Będzie sernik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kobieto z tłumu, jesteś wspaniała!!!!!!!!!!!!! I masz rację, życie szybko mija............

Atmo, inne zdolności powiadasz ... A zatem, czym możesz nas zadziwić, wprawić w achy i ochy ? ;)

Do tego pieczonego wspólnie ? Przypomniała mi się zwrotka - Mało nas, mało nas, do pieczenia sernika, jeszcze nam, jeszcze nam, potrzeba kuchcika ;)

pikok...chętka na alkohol ?...hm hm...no no...choc dlaczego nie...jesli towarzystwo dopisuje ;) Atmo...zdolności zatem inne posiadasz...ale to może w toku rozmów ywjdzie...;)

Kobieto z tłumu, czyżbym była bardziej niecierpliwa i zaintrygowana ? ;)

pikok, dzieki za uznanie...ale do wspaniałości...wiele mi potrzeba... (to jak w piosence Atmo, tylko że nie o serniku :P ) Kuchcika piszesz Atmo....piec mogę..gotować również...aczkolwiek...nie sama...:) Ale nie wciąż...Zapowiadam, żę lubie też i w tym czasie inaczej czas spędzać ;)

Floe...mężczyzna w gronie to i zaintrygowanie wzrasta :P...Niecierpliwość jest i moją domeną...jednakże powstrzymam ją w sobie ... (Tak bym chciała damą być, ach damą być ) ;););)

A zatem rączki nie kuchcika , a ładnej kuchareczki, byłyby mile widziane ;) Ale ja do pomocy się nie piszę... ewentualnie do degustacji :)

\"lubie też i w tym czasie inaczej czas spędzać \" Jakiż to kobiecy czas wymaga innego spędzania ? Kuchcik to dopiero kandydat na mężczyznę, cierpliwość zatem wskazana jest ;)

Poleję tego napoju bogów.... Y Y Y Y Y ..proszę się częstować...nie odpowiadam jednak za poranne wstawanie ;) Samej mi będzie ciężko...toż to środek nocy....ale cóz...mało snu mi potrzeba ..ostatnio..

Wirtualnie możemy nawet kąpać się w szampanie ...wstając rześkie jak skowronki ;)

Atmo...odstawiam kieliszek zatem :P... Patrysia...nie poddawaj sie tak łatwo...pozwalasz na to , to i przytłacza...A gdzie pozytywne myslenie ? :)

Nic z tego ... jest wirtualna jedna butelka, za mało na upojną kąpiel ;)

No ba... Czas się ewakuować w objęcia...Morfeusza ... Spokojnej nocy zatem wszystkim życzę :) 😴 [Zapraszam na poranna kawę ]...Jakby co...zostawię drzwi otwarte, możę ktoś będzie miał jeszcze ochotę na kieliszeczek z ostatniej butelki... ;) Na kąpiel za mało jak twierdzi Floe...W takim razie...wypijmy za błędy . ;) Tylko pogaście światła...:):) 🖐️ 🌻

A gdzieś czytałem wezwanie - Światła nie gaście...;)

Jak bym miała się zadeklarować, czy należę do rannych ptaszków, czy do nocnych marków, to .... hmmm ... chyba raczej do rannych ptaszków ;) I też powędruję spać. Dobranoc 🖐️

Dobrej nocki wszyskim życzę. Niestety rankiem trzeba wstawać. A co do imprezki mogę być kuchcikiem i potem ładnie posprzatać. Ale do gotownia i pieczenia się nie nadaje.

Dzień dobry :) 🌻🌻🌻 Już funkcjonują i to całkiem niezle. ;) Kawa zaparzona, bo jak tu bez niej żyć ?...(_)>(_)>(_)>(_)> Kubki postawiłam, więc mozna sie poczęstować :) Dotkliwe dziś zimno jak na mój gust...brrrr. Rozgrzewam sie filiżanką czarnego napoju :) MAm dobry humor...do weekendu jeszcze tylko 4 dni...Życ się chce :D:D:D Miłego dnia Wam życzę :) 🌻

Dzień dobry :) Mój dzień też zaczynam od kawy, potem zażywam tabletkę na mądrość, inteligencję, dobry humor, cierpliwość, zależy, co danego dnia będzie mi potrzebne. Albo tabletkę multi..., jak dzień wymagający...;)