Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UPpodnoszeUP

MAM 40DNI NA POPRAWE SYLWETKI

Polecane posty

moja kolezanka zaprosila mnie dzisiaj na wesele,chce fajnie wygladac bo tam bedzie moj ex, ktory mnie rzucil:(waze 60kilo i mam 160cm mam zamiat biegac codziennie i jesc 1000kcl plus uzyac balsmow ujedrnajacych cialo,czy uda mis ie popraiwc sylwetke???:chce pokazac temu draniowi co stracil,a przed wszystkim chce sie poczuc wspaniale

uda Ci sie ale musisz sie zdrowo odżywiać i jak najiecej warzyw, jedz tez chude białko, owoce ( ale unikaj bananów i winogron) i pij dużo wody. Powodzenia. Masz duzą motywacje, przecież musisz mi pokoazc ze stracił kogos wyjatkowego.

na pewno uda się poprawić :) myślę, że gdybyś założyła topik na fitness - wypowiedziałoby się wiećej osób znających się na sylwetce niż tu na dietach jeśli na przykłąd możesz dołączyć basen do biegów i diety to na pewno w ciągu 40dni będzie poprawa.

ja dopiero od dziś zaczynam i chcę schudną c do sylwestra przynajmniej 15 kg , zreszta jestem na topicu \"Dieay desperado czyli koniec z racjonalnymi dietami\"...nie pamiętam dokładnie tytułu. Przyłącz sie do nas. Tam są naprawde fajne dziewczyny. :Powodzenia. Ja myslałam na diecie 300-500 kcal a to tylko dlaego że musze dużo schudnać do Sylwestra. Swoja diete opieram na warzywach, owocach i chudym białki oraz cwiczeniach i ponad 2 litrach wody dziennie. Wiem ze to nie bardzo zdrowo ale już do tej pory odzywiałam sie za zdrowo...czytaj bez opamiętania... i teraz juz się wkurzyłam sama na siebie i biore się ostro do pracy bo czasu mało. Moxze przyłączysz sie do topicu desperatek? Pozdrawiam.

wiec motywacje juz mam teraz tylko musze zaczac dzialac,dzisiaj juz sie zaczelam oczyszczac owsianka i jablkami i warzywami.a od jutra zaczynam dzialac,dzieki dziewczyny.tylko mam jeszcze problem bo pracuje od 8-16 i nie wiem co brac do jedzenia do pracy??

ja mam tyle samo dni - za 40 dni wracam do Polski i coz.... chcialabym wygladac lepiej :) niestety waze duzo wiecej niz Ty i na cuda nie licze.... ale od czegos nalezy zaczac :) dzis pierwszy raz ide pobiegac, a na diecie jestem jakies 2 tygodnie trzymam kciuki

jak pracowalam to w pracy jadla: - gorace kubki - serki wiejskie z chlebem vasa - owoce - salatki z warzyw - jogurty i przede wszystkim czerwona herbatke a nie hektolitry kawy i czarnej herbaty :)

moj wzrost to ok 178 cm w tej chwili waze hmmm ok 81 - 82 kg :O nie pisze dokladnie poniewaz mam aktualnie manie wazenia (stoje na wadze ok 5 razy dziennie) i zawsze jest inna waga :) ale przyjmijmy ze 82 :P ja bardzo chetnie - a dzis potrzebuje motywacji do biegania ;)

kavi jak pojdziesz pobiegac to pozniej bedziesz z siebie dumna :)dasz rade:)moze razem bedziemy sie motyowowac na tym topiku???a na jakiej jestes diecie???

bardzo chetnie :) ja jestem ogolnie na diecie MŻ :) czyli jem mniej, zero slodyczy, zero fast foodow, pieczywo tylko ciemne itd i staram sie około 1000 kcal dziennie.... sa dni lepsze i gorsze ale od dzis beda juz tylko lepsze prawda??? :) za 40 dni bedziemy szczuplejsze, piekniejsze i szczesliwsze ;) ja nie zakladamz e chce schudnac tyle a tyle.... po prostu ile sie uda... kupilam tez zel ujedrniajacy bo oczywiscie cellulit wita

pewnie,ze bedziemy:)ja bym poprostu chciala za 40dni wygladac lepiej niz teraz,chce wygladac szczuplej chociaz troche

moze bedziemy pisac co jemy??? pod koniec kazdego dnia taki bilans jedzenia i cwiczen :) od jutra ;) ile masz lat? ja 24

no ja rowniez - bedziemy taki maly dziennik prowadzic :P tylko mam nadzieje ze temat nie upadnie po 2 dniach jak wiekszosc :)

Gość uhgzolidrh
gorace kubkimaja chyba dużo kalorii jak na diete ale moge sie mylic....

to wszystko zalezy od nas:)damy rade musimy ja mam plan 1000kcl dziennie plus bieganie codziennie po 30min i brzuszki i balsam ujedrnajacy

Gość _i_ja
i ja się do Was dolączam. Dzis zjadlam niewiele, a pozatym wieczorem porobie jakies cwiczenia:) mm...chyba mam duza motywację. Mam nadzieje, ze bede tu czesto wpadala, chociaz czas mi moze na to nie pozwolić...postaram sie jka najmocniej Trzymam kciuki za Was

goracy kubek ma około 70 - 80 kcal czyli niewiele wiecej co np jabłko a swietnie zabija głód... i jest - gorący :)) wiec ja polecam

i-ja wpadaj jak najczesciej im wiecej tym lepiej :) i tym wieksza szansa ze topic nei umrze :)

robimy to dla siebie musimy wytrwac i damy rade:)i ja super,ze sie dolaczysz:)a ile wazysz i jaki masz wzrost???

no to jestem w domu :) ja rowniez mam ok.40 dni i zaczelam od niedawna ograniczac posilki,pic duzo wody,zamierzam sie wziasc za bieganie i cwiczenia na brzuszek.Moze do tego clarinol cla i uzywam kremu wyszczuplajacego :) chce sie przylaczyc do was dziewczynki bo zawsze to wieksza motywacja ;))

czrnulaa hej :) a co to jest clarinol?? jasne ze razem wieksza motywacja :) no niestety dzis nie pobiegalam len wzial gore ale zjadlam mniej ok 1000 kcal wiec w sumie dzien udany :)

Gość a jednak ...
Pomyśl też o kosmetyczce. kilka zabiegów+ nauka dobrego makijażu poprawią Twoje samopoczucie. O nowej fryzurze nie wspominając. :classic_cool:

no u mnie nie najgorzej-dzien udany pod wzgledem dietki nie liczac tego jednego ochydnego ciastka,ktore mnie skusilo :(:(:( a clarinol cla to substytut diety i podobno pozwala szybciej pozbyc sie tluszczyku,bierze sie od 1-3 tabletek dziennie po posilku. Przymierzam sie do zakupu-znajdziecie w kazdej aptece ;)