Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amidala 577

Mojemu psowi wyplywa oko co mam zrobic??

Polecane posty

Gość oj Panowie
rucham psa jak sra :classic_cool: to takie oldschoolowe 😭

Gość oj Panowie
to nie tak, ja lubię podszyw, ale kurna nie SPAM 😭, podszyw zabawny, nie jakieś syfy:p

Gość Ariane kocha zwierzęta
a zwierzęta ją. Zwłaszcza psy i konie. W pupę :)

Gość Ariane kocha zwierzęta
i sie zbulwersowała, bo przecież ma dopiero 23 lata i jest jeszcze dziewicą z obu stron, a we wsi zasłynęła jako wybitna degustatorka psiego i końsskiego lukru, więc poprzednia moja wypowiedź lekko mijała się z prawdą.

MOJA DROGA ! Jeżeli twojemu biednemu psiaczkowi wypada oczko jedyne co możesz zrobić to przyłożyć usta do jego odbytu i pociągnąć jak ze słomki może wtedy wróci na miejsce :D

szkoda ze na glupote nie ma lekarstwa a Ty bocian uwazaj bo nicka Ci zablokuja za takie teksty i przeklenstwa na innym topiku

szczerze mam to w nosie, jestem tylko dla ubawu z tak przybitych tutaj ludzi, patologia

patologia? moze rozwiniesz? bo z tego co widze to jedziesz rowno niewinnym osobom, co oni Ci zrobili?

to wszystko jest dla mnie głupotą na maxa ! dlatego robie ze wszystkich kabaret ! kurwa.... jak to może nie być patologia jak chyba wczoraj jakaś laska kłuciłą się z typem i zrywali na forum, przecierz to jest pojebane, koniec świata jest bliski !!! więc chce się pośmiać...a że mam wredy humor i taki najbardziej lubie to co... nie moja wina przecierz prawda ?

wiem tez widzialam ta sytuacje, ale takie rzeczy sie zdarzaja i uwazam ze obrazajac niewinnych czesto sympatycznych ludzi jestes niesprawiedliwy, ale ok to Twoja sprawa pa 🖐️

a ty co obrońca uciśnionych ? usiłujesz być moderatorem ale abicji nie starcza lub cie nie chcą ? bo ty chyba tutaj siedzisz 24h na dobe, budzisz sie rano pierwsze co zaglądasz tu, i przed snem tak samo, nie mówie już o tym co w dzień.....masz chłopaka ? chyba słabego.. weź sie za coś innego niż zasrany komputer, idź do kina, na piwo, cokolwiek..... ja sie martwie natomiast o takich ludzi jak ty, szczerze

nie atakuj mnie, ja Ci tylko zwrocilam uwage, mam chlopaka i jestem szczesliwa:) a to ile spedzam tu czasu to moja osobista sprawa, ambicji na moderatora nie mam, to nie dla mnie

Ariane🌼nie wdawaj się w jałowe dyskusje,bo nie Ty masz problem tylko kto inny!:)

no i następny patafian sie wtrąca... którego nick nic nie znaczy, problemy z pomysłami tak ? hmmm, nie pomoge sorry

Masz rację Ariane i weź przykład z kabla,on nigdy nie wdaje się w takie żałosne rozmowy,znikamy ztego topiku Ariane❤️

Ukulele a ostatnio byl topik o Tobie, jakas zazdrosna laska pisala:D i tez napisalam kablowi zeby dac sobie spokoj, masz racje znikamy 👄