Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Nierówny marsz równości.

Polecane posty

Gość das
a ja wygralem zycie tylko to jest nielogiczne jezeli ktos naprawde nie uwaza homoseksulistow za gorszych to jest w stanie podjac "ryzyko", ze dziecko przez nich wychowane bedzie homo, bo z jego punktu widzenia to zadne ryzyko ja akurat tak nie uwazam - bo wtedy - skad tylku homoseksualistow z rodzin hetero??????????????????? dotad ficjalnie byly wylacznie rodziy hetero i znich pochodza wszyscy homoseksualisci

Das.. Może i byliby...ale całe szczęście, że nie będą. Ktoś napisał, że homo.. jest wrodzone i nabyte. I nabyte jest o wiele częstsze niż wrodzone. Tych jest niewielu. Reszta to ofiary marketingu i własnej słabości.

Gość
Możemy dać gejom i lesbijkom prawo do wszystkiego, ale nasza tolerancja nic tu nie zmieni - nie mogą mieć wspólnych biologicznych dzieci i nie mogą współżyć ze sobą w sposób naturalny. Czemu tak bardzo chcecie zmieniać naturę?

Gość das
ja gdybym miala dziecko i wiedziala na przyklad ze jestem chora i musze je komus oddac abstrahujac od tego, ze mam fajna rodzine - sposrod znajoych akurat wzielabym te pare gejow pod uwage w pierwszym rzedzie, gdyz akurat co do tych ludzi wydaje mi sie, ze wychowaliby dziecko na najwyzszym poziomie intelektulnym i przekazali wartosci na ktorych mi zalezy tak po prostu jest

Równe prawa dla homoseksualistów,przecież wychowanie dzieci przez dwóch facetów jest wbrew naturze.Jak sobie sami urodzą dzieci to prosze bardzo .

Żeby dać im jakieś prawa trzeba najpierw zaakceptować ich naturę a to równa się tolerancji. Chociaż ja ich naturę akceptuję a i tak nie pozwoliłabym na adopcję, więc właściwie koło się zamyka.

Gość das
krwawa manko zawsze smiesza mnie takie komentarze odpowiadam zatem - nie mam czarnego nicka zawsze pisze pod pomaranczowym, poniewaz nie kazdy ma swoaja kafeteryjna osobowosc przyjmijcie to raz na zawsze do wiadomosci poza tym - co do cholery znaczy ujawnic? czarny nick dodalby mi wiarygodnosci?

Jakie wartości reprezentują ci geje z marszu równosci obscenicznie się całujący ,nawet hetero nie obnoszą sie tak ze swoją sexualnoscią jak właśnie geje

E tam...dla mnie może być...:) Jeśli komuś nie odpowiada to że istnieje coś takiego jak homo to ma pecha...ale musi się pogodzić z tym ze mamy swoje prawa i będziemy o nie walczyc...

Gość das
moi drodzy homosekualisci BEDA mogli adoptowac dzieci niezaleznie od tego czy wy jestescie na to gotowi wasz problem polega na tym, ze wydaje sie wam ze ich zycie krecie sie wokol seksu a tak nie jest to sa wrazliwi ludzie, ktorzy nie zrezygnuja z tego, by dazyc do praw adopcyjnych a inni ludzie - tacy jak ja zawsze beda ich w tym wspierac a poza tym juz teraz zapewne istnieje podziemie adpocyjne i jak z kazdym podziemiem - trzeba bedzie je zalegaziowac

Gość das
krwawa manka wiekszosc par homoseksualnych nie obnosi sie z seksem, co wiecej - nie jest on dla nich istotny. chca tylko poczucia bezpieczenstwa i ciepla ci, ktorzy tkwia na czele pochodow nie reprezentuja calej grupy, zreszta musza rzucac sie w oczy bo ich celem jest przykucie uwagi do problemu

Osioł....nick dobrany prawidłowo :) My nie wmawiamy ludziom niczego...jedynie pokazujemy im jacy jesteśmy na prawdę...nie namawiamy słabszych psychicznie ludzi do zmiany orientacji bo owej się zmienić nie da :)

zgadzam się z das, będą a ciemnogród moze się poddac zbiorej hipnozie jesli chce teraz zreszta tez wychowuja dziecki nie z adopcji co prawda, ale dzieci z poprzednich( hetero) zwiazków dzieci z in vitro itpd :p

Gość
ciiii - pamiętam Cię z innego topiku, więc pozwól że nawiążę - czy Twoje preferencje nie są po części związane z postawą Twojej matki i nienawiścią do niej i jej mężczyzn?

das no wiesz... duża różnica w rozkładzie preferencji seksualnych pomiędzy ludźmi wychowanymi w rodzinach homoseksualnych od ludzi wychowanych w rodzinach heteroseksualnych była by po prostu niezłym dowodem na duży wpływ orientacji seksualnej domu rodzinnego w kształtowaniu orientacji dziecka. Bo przecież dalej się o to kłócą... w końcu mamy dwa kłócące się o to \"obozy\" jeden determinacja genetyczna, drugi wychowanie... chodzi mi raczej o sam fakt a nie o jego ocenę 🖐️ \"skad tylku homoseksualistow z rodzin hetero\" patrz wyżej jeżeli homoseksualizm jest czysto genetycznym zjawiskiem to odsetek powinien być podobny niezależnie od rodziny i pewnie da się to empirycznie zweryfikować za jakieś 20 lat

Gość 68
wpospolite medialne bagno tworzy się w polsce :(

Gość das
schizofreniczka wartosci etyczne, katolicyzm? dziwie sie, ze znajac zapewne afery w nomen omen lonie kosciola uwazasz, ze wartosci katolicie nie moga byc przekazywane przez gejow wyglada na to, ze jest wrecz przeciwnie!!!

Będą, nie będą, na razie nie mają takiej (legalnej) możliwości i mam nadzieję, że nigdy takowej nie uzyskają. Oczywiście ciemnogród, bo potępia wynaturzenie i to co jest teraz passe? Nie znam żadnego geja, który nie stwierdza, że teraz ich populacja ma swoje 5 minut. żałosne. na pokaz.

Gość das
a ja wygralem zycie zgadzam sie-uwazam ze jest nabyty ale nie na zasadnie wzoru (z hetero hetero z homo homo)tylko przemilczanych tresci, niemowienia o seksualnosci, milczenia o problemach uwazam, ze z rodzin gdzie sie rozmawia i otwarcie zyje rodzi sie mniej patologii (i nie mysle tu o orientacji homoseksualnej jako o patologii-pataologia jest skrywana orientacja)

Gość
no to zbaczam z tematu :) co sądzicie o legalizacji związków poligamicznych?

das, nie jestem katoliczką i ani mnie to ziębi ani grzeje, ale większość społeczeństwa w tym geje uważają się za katolików, więc nie chodzi o samo wpajanie zasad moralności etycznej a o to, że Oni je wpajają a mimo to robią coś nie tak, bo nauka kościoła mówi wyraźnie. Nie wchodźmy na tematy afer w klerach i innych zakonach.

Gość das
neurosa nie ma takiej potrzeby spoleczej nawet w krajach islamu to w praktyce jest rzadkosc mam wielu znajmomych muzulmanow i wiem to na pewno

Gość das
a widzisz schizofreniczka twoj nick jest adekwatny ;) po co o to pytasz, skoro ci na tym nie zalezy? ja jestem katoliczka a mimo to, uwazam, ze moi znajomi geje przekazaliby dziecku te wartosci, ktore uwazam za naczelne