Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Osioł_patentowany

Nierówny marsz równości.

Polecane posty

Ciii Argument godny Ciebie..:) Czepianie się mojego nicka...:):D Nie przeszkadzacie mi...o ile nie włazicie w moje życie z butami- propagandą, fałszywą tolerancją i populizmem. Dla mnie są rzeczy oczywiste i nie zasłonisz ich nibytolerancją do hetero.. tak! Uważasz się za normę, a ja hetero..jestem bee..:) Jakie to miłe!! Tolerancyjne!!:) Pozdrawiam!:)

Gość
A to was zaskoczę - nie gdzie indziej jak w Anglii pierwsi biseksualiści zaczynają walkę o prawa do małżeństw poligamicznych. To nasza przyszłość za kilkanaście lat :) A czy to nie jest naturalne? Przecież w wielu kulturach takie związki funkcjonowały...

das czyli wychodzisz z założenia, że niekatoliczka nie może interesować się katolicyzmem? P.s unikasz odpowiedzi. Nie chodzi o sam przekaz.

ja nie jestem katoliczką uwazam ze zasady i prawdy gloszone przez Kościół katolicki to przeżytek, żeby nie powiedzieć zgąbczenie mózgu dla mnie bez różnicy jakiego wyznania jest dany gej czy heteryk ważne jest, aby dobrze postepować tylko nie pytajcie mnie co to znaczy dobrze bo chyba każdy to wie w głębi serca po prostu nalezy być fair - wobec siebie, innych i świata

Gość das
uwazam ze moze, ale tez uwazam ze gej moze przekazac wartosci katolickie bo ja czytam sobie ta biblie i czytam i dupa nie odgrywa tam jakos nadrzednej roli jesli chodzi o wartosci

Gość ale schizy niektórzy mają
jeżeli tatuś posuwa w dupsko tatusia (2) to na pewno posunie i syna ! niektórzy chyba nie wiedzą co to pedofilia ?! od pedalstwa do pedofili przysłowiowy krok ! lepiej nie piszcie już bo to chore i dużo świadczy o was !

Gość das
ale schizy niektorzy maja jeses facetem, czy kobieta?

neurosa - ale nie w naszej kulturze co do historii ktore przytaczasz, i owszem czytałam artykuł o tzw otwartych rodzinach, gdzie np. para sie rozwodzi ale nadal żyje ze sobą, i wprowadzają do domu swoich nowych partnerów itd. rodzina się rozrasta, mają dzieci, wspólnie się nimi opiekują to nie jest natrulalne ale to tez nie jest choroba to fanaberia legalizacja zwiazków homosexualnych to potrzeba wynikająca z natury tych ludzi legalizacja poligamii byłaby legalizacją idiotycznych zachcianek

ale schizy mają niektórzy = z toba na czele idąc tym tropem uważasz pewnie że w rodzinach hetrosexualnych tatusiowie nagminnie ruchają sie z córkami a mamausie z synkami??? owszem czasem się to zdarza, a wiec orientacja sexualna nie ma nic do rzeczy :O pedofilia jest zboczeniem niezależnym od orientacji

Gość das
no wlasnie haris otoz to po to pytam o plec bo chce uprzejmie zapytac czy ocjec lub matka autora /ki wspolzyja z nim/nia seksualnie?

Gość
Haris :) czemu mamy odstawać za innymi krajami? A w Polsce nie ma Muzułmanów? Bądźmuy i dla nich tolerancyjni. Zresztą to jest sprawa głośna również w Kanadzie. No ale nieważne... Małżeństwa gejów i lesbijek będą zalegalizowane tylko cywilnie - ze strony kościołą będą to związki nieważne. Więc jaka tu mowa o katolickim wychowaniu dziecka przez tatusiów, którzy nawet nie mogą przystąpić do komunii na chrzcie \"swojego\" dziecka? Wiadomo, że najlepiej wychowuje się dając dobry przykład.

kurwa wy jesteście chyba jednymi z nich bo nikt by tak nie pisał normalni zdrowi ludzie i normalne zdrowe dzici jasne zboczone dziwolągi do dziwolągów !!! zostałem wychowany w normalnej heterosexualnej rodzinie :) nie byłem gwałcony i nie chcę by moje wnuki albo prawnuki żyły z zgnieliznom tego świata :p

Gość das
ale schizy maja... a ty jestes niewyzyty seksualnie, stad ta agresja

neurosa - niech żądają tego w swoich krajach lub kosciołach oczywiscie że tylko cywilnie ale czy to problem ja nie mam slubu koscielnego, tylko cywilny (z wyboru) i czy jestem przez to w jakis sposób gorsza? czy uważasz że nie wychowam z tego powodu odpowiedni mojego dziecka? nie sądze

Haris, ale Ty (jak pisałaś wyżej nie jesteś katoliczką) a jakaś para homoseksualna może być, więc to zmienia postać rzeczy.

sa większe problemy w zyciu niż to czy się zyje w 100% w zgodzie ze swoim katolicyzmem czy nie bo jak pisałam zasady kościoła katolickiego sa niedzisiejsze nie mozna tak zyć jak oni oczekują od swoich owieczek po prostu się nie da

dziwactwa tępiono od dawno i nie powinno się tego zmieniać dobrze że w polsce nie ma dla "was" prawa gady :D

Gość das
haris nie przejmuj sie Bog z pewnoscia nie lubi hipokrytow ;)

rozumiem Cię bardzo dobrze. jestem zdania, że da się żyć bez boga, bez zasad kościoła, ale nie każdy myśli w ten sam sposób. ważne by żyć zgodnie z własnym \"ja\", ale nie zawsze do katolika to przemawia, dlatego też sytuacja się komplikuje.

tacy jak ja to nadzieja "białego" świata ;)

Gość
Haris :) nie - nie uważam. Ale Ty wychowasz je na dobrych ludzi, a ja swoje na dobrych ludzi i dobrych katolików ( w przyszłości - na razie nie posiadam dzieciaków). Taka jest moja wiara i uważam to za słuszne.

Gość das
ale schizy gdyby ograniczono dostep do komputera osobom z zaburzeniami osobowosci to wszyscy homo by go mieli a ty 'zdrowy" nie jestes psychopata czlowieku, agresywnym i niezadowolonym z siebie mozesz zmieszac z blotem kogo chcesz i tak ci nie ulzy bo zrodlo twojej agresji tkwi w tobie milego dnia

Gość spotkaj się z moim butem -das