Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój kolega uderzył swoją dziewczynę przy nas a mój chłopak nie zareagował

Polecane posty

Gość jazda wieprzeeee
i bardzo dobrze :D przynajmniej ci murzyni jej nie tłukli a se fajnie poskakała na duzych pałach :P:D:D

Wydaje mi się że dla mojego chlopaka temat zamknięty, i szczerze to jestem pewna ze zrobiłby to samo.Jak widzę nie tylko on.

Gość Perły przed wieprze
dobrze tak zdzira zdzirą zawsze zostanie

Gość jazda wieprzeeee
haha wiekszosc o tym ze ta laska jest szmata pisza faceci z malym kompleksem fiuta, jak slysza słowo murzyn to ich trzęsie :D

do - sledze ten temat ---> czytaj ze zrozumieniem czlowieku.. sprawa nie dotyczy tego,iz facet uderzyl laske w policzek, tylko tego, ze ja normalnie bil - w nochal i heja (min.2x), i nie wazne czy laska mowila kosmosy czy prawde i powtorze - \"one night stand\" mnie nie kreci, ale to nie znaczy, ze bede lala ludzi za takie ich wybryki seksualne - bez przesady...

Gość ludzie co wy gadacie...
kobiet sie nie bije i tyle...mogl wyjsc i olac laske...nic nie tłumaczy damskiego boksera...TAK SIE POPROSTU NIE ROBI!!!!

Gość dobrze jej
jestem przeciwna biciu kobiet, ale należało jej się. Co za szmata!

Gość Perły przed wieprze
ja jestem dziewczyną i też mam takie zdanie -kobieta powinna się szanować.Co innego stały partner a co innego przgody na raz w dodatku z czarnuchem brrr

Gość gruba zryta świnia
ale w sado macho ma się rozumieć :D

Gość dobrze jej
dziwisz się, że Twój chłopak nie zareagował? Bo pewnie zrobiłby tak samo, należało jej się. No może nie tak z boksa, ale z płaskacza. Z całej siły ;) A krew się lała?

Gość Niech ktoś sobie wyobrazi
że żona opowiada o swoich doświaczenia z młodości To bym ją z 9 piętra wypierdolił

Gość sds
i co ze czarnuch? czarni to tez ludzie i maja fajne pały :) ja tam lubie ludzi ktorzy uzywaja przygod w seksie, a wy stare dwotki idźcie do kosciola :D

Gość sledze ten temat
na duzych pałkach to chyba musi boleć

No widzę że ma dużo zrozumienia dla jego reakcji. Zero krytyki.

Gość Perły przed wieprze
Pracowałam z taka laską co ja ruchało pół miasta ,chłopy mieli jej telefon i jak sie któremuś chciało to dzwonił a ona leciała nie wazne dzie i w jakiej porze to było. Mordę miała miała poorana i całą w syfach ,mam obrzydzenia do takich szmat i tyle.Wreszcie znalazła sobie porządnego chłopaka który sie w niej zakochał-chyba mu dobrze dała a ona zdradzała go prawie codziennie a z niego doiła kase.

pogratulowac myslenia - pogratulowac :D nic juz nie dodam - powodzenia w zyciu :o

Gość Perły przed wieprze
W koncu naciagnęła go na większą sumę i zniknęła -kurwa to nie zawód to charakter a takie tylko w pysk lac i patrzeć czy równo puchnie.

Ja jestem tylko zaskoczona dlaczego policji nie wezwaliscie skoro doszlo do popelnienia przestepstwa w waszym domu. W ogole wszysyc gadacie na dziewczyne,ze taka i owaka a nie wiecie jak dlugo byla w tym Londynie i z iloma ,,brudnymi ,, murzynami spala. Jestem tylko ciekawa czy wszyscy by sie tak oburzyli,gdyby dziewczyna powiedziala,ze spala z Polakami w Londynie.Na pewno nie.Jednak Polacy to okropni rasisici. Ja znam wiele historii o puszczalskich Polkach w Polsce i nikt jakos ich nie kamieniuje choc dziewczyny umieszczaja nawet filmiki w internecie.

tak, to jak najbardziej normalne moj mąz mnie leje tak, ze jestem filetowa na pysku i chodze w torebce papierowej, ale to jak najbardziej normalne :o

Gość 68
gardzę takimi babami ! ale ten sukinsyn nie miał prawa ją uderzyć w ten sposób :( wpierdolil bym mu za to :classic_cool:

Niklta :D to nie jest normalna reakcja mezczyzn! - to jest normalna reakcja damskich bokserow!! rozrozniaj , kobieto, rozrozniaj.. :D cholera, a mialam juz olac temat..

Gość aisab
oj dziwie sie tym opinią! to naprawde dla mnie szok! jak mozna przyznawac racje temu kolesiowi! ja nie wyobrazam sobei zeby moj maz podniósl na mnie reke! wydaje mi sie ze wiekszosc z was nawet ci ktorzy takmowia tez by tego nie zrobili! moze klientka za duzo wypiła, moze troche sobie dodała, a nawet jesli nie to nie jest powód! mogł wyjść tak zwyczajnei wierzcie mi ze czasem to boli bardziej niz krzywda fizyczna! ale i tak jestem w szoku! przykro mi !

no i wyszla stara prawda, to co na trzezwo skrywane , po pijaku wylazi. Facet mial pecha a zarazem szczescie, w pore dowiedzial sie co go ewentualnie czeka. No rece to raczej powinien trzymac przy sobie, bo nic nie usprawiedliwia wytrzasanie lap szczegolnie gdy to jest kobieta!!!!!!!!!!

Wierz mi że zajebałbym kurwe, a gdyby była moją żoną to byłby koniec związku.

Gość 68 to widac jedyny normalny
facet na kafe, nie dziwie sie , ze reszta facetow na kafe jest samotna, i wzrost i wasze paly nie maja tu noic to rzeczy, to tylko wina waszych JEBANYCH CHARAKTEROW, DAMSCY BOKSERZY!!!