Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój kolega uderzył swoją dziewczynę przy nas a mój chłopak nie zareagował

Polecane posty

kiedys na podobny temat rozmawiałem z koleżanką i powiedziałem że nawet gdybym się z nią ożenił to zdradzałbym ją przy każdej okazji bez wyrzutow sumienia

milosc prawdziwa a milosc toksyczna to ogromna roznica, pojmuje i jedna i druga, z tym ze ta druga jest godna politowania

Gość to jest przemoc
W wyniku afektu:D naturalna sprawa

Gość nyuuu
no wlasnoe czyli jestes Marco dziwka meska i niczym wiecej :) powodzenia :)

Ogolnie ograniczanie się do jednej kobiety jest wbrew męskiej naturze!!! Można tak żyć ale nie dla wywłoki ktorą inni mieli.

:D :D dobre (z tym --> natural) pytanie dotyczylo osob postronnych - przygladajacych sie - dla mnie to zdecydowanie mniej naturalna sprawa :o

Gość nyuuu
chlopak czyli co wy wszyscy faceci jestescie dziwkami zeszmaconymi?? :D ehh i chcielibyscie jeszcze dziewice haha a niby z jakiej racji

Gość fuj
Ale może być k_u.r_wia_rz.em

Gość nyuuu
facet nie moze byc dziwka bo co? bo jak sie kurwi to jest macho i spoko koles tak? :D HAHA

Bo facet to jest macho jak mial duzo panienek. Co za zascianek z tej Polski to masakra. Ja w ogole sie dziwie,ze jakakolwiek polska dziewczyna chce sie zadawac z polskimi zakompleksionymi facetami.

Gość były takie co z murzynami
wolały teraz na hiv zdychają

Gość nyuuu
marco jestes dziwka pogodz sie z tym :D

Gość nyuuu
a byly takie co stoba wolaly???? to moze tez powinny sie przebadac :D

Gość nyuuu
zastanow sie co mowisz pierdolo.. rownie dobrze to ty moglbys pewnie teraz zdychac z twoja historia zycia jakie prowadzisz i tokiem myslenia na poziomie pantofelka

Gość nyuuu
oni tu sponsoringu szukaja :D zly adres prostytuty !!!!!!

jakby nie bylo, to w kazdym kraju mozna spotkac takie egzemplarze z klapkami na oczach..

Gość nyuuu
to masz racje.. zdychaj facet :D WYWLOKO

Dziewczyny po co wdawać sie w dyskusje z chłopaczkami którzy myśla tą główką na dole, szkoda klawiatury

Byłam w sytuacji gdy kolezanka chwaliła się że spała z jakimiś chłopakami mając 17 lat przy chłopaku. Nie zrobil problemu choć godzine wcześnie razem z moim przechwalali się jak wynajmowali 4 dziwki na dwoch.

Gość a cały czas są razem

mąż mojej siostry na każdych imieninach też chwali się takimi dokonianiami. Nie mogę zrozumieć siostry że to toleruje.

Gość a co ma zrobić
Pobic go

Gość ejbisi
DO WSZYSTKICH FACETÓW KTÓRZY WYPOWIEDZIELI SIĘ, ZE TEŻ BY JEJ PRZYWALILI - jesteście popieprz**ni i nie zasługujecie ani na normalną kobietę, ani na zdzire. Lepiej już oszczędzajcie bo dużo wydacie na prostytutki w swoim życiu - żadna normalna was nie zechce :o

Gość Wszyscy polscy faceci tacy są
Dlatego panuje takie zakłamanie. Z jednej strony oczekują, że dziewczyna będzie szczera, a z drugiej, jeśli powie prawdę, to oberwie. Bo polski facet nie próbuje zrozumieć ani rozmawiać - od razu przechodzi do rękoczynów. Tak było, jest i będzie. To, co na Zachodzie jest patologią, u nas jest normą. Zasada dla dziewczyn jest prosta: kłam, kłam i jeszcze raz kłam. Prawda ZAWSZE przynosi kłopoty. Jeśli miałaś 5 / 10 / 30 / nie-pamiętasz-ilu partnerów, to mów o tym jedynym, który był Twoją największą miłością, ale odszedł, bardzo się na nim zawiodłaś, i dlatego nie jesteś dziewicą. Jak masz kasę - możesz też zaszyć błonkę. Ale możesz również inaczej... Zamiast zadawać się z neandertalami, możesz wyjść za Niemca, Holendra, Francuza. I skończyć z życiem w zakłamaniu. Bo zakłamanie jest powszechne. 2/3 osób zdradza partnerów, ale oficjalnie to mamy same dziewice i prawiczków. I każdy bez wyjątku wierzy, że w pozostałej 1/3 jest właśnie jego/jej partner tudzież partnerka...