Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój kolega uderzył swoją dziewczynę przy nas a mój chłopak nie zareagował

Polecane posty

Gość jak to czytam to mi sie chce
i co z tego, ze po nikim nie byla? w krajach rozwinietych oznacza to brak doswiadczenia, moze nawet zakompleksienie itd..z reguly prowadzi do chceci nabrania doswiadczen w pozniejszym wieku.

Gość do też facet
taaa? a kto jej tą gwarację wystawił a raczej wstawił? twoja dzieczyna ma szeroki uśmiech?:D:D:D

Wcale nie uważam aby moja żona mogla sypiać z kim chce nawet za nim mnie poznala.

Gość do też facet
czyli rozciągnięte wargi 3 ?????:):):)

to troche mi jej szkoda, ze nie moze sama decydowac o wlasnym zyciu. takie

Nie wiem czy doświaczenie z innym mężczyznami jest dla kobiety atutem w oczach narzeczonego. napewno NIE JEST:D

Gość Krzysiu głupku
ona nie sypiała z kim chce ona obciągała temu kto chciał:DD i tak oto utrzymała cipsko nietknięte:D:D:D::D

Boze Polscy faceci do tej pory nie rozumieja,ze pochwa nalezy do kobiety i to ona decyduje co chce robic ze swoja pochwa i komu pozwala na penetracje wyzej wymienionej pochwy. Boze jakby dluzej w Polsce pomieszkala chyba stalabym sie feministka ;)

Gość do też facet
jest czy nie, nie tobie o tym sądzić. A już na pewno czy sypiała z białym czarnym zielonym czy kosmitą. penis to penis

Gość miał prawo ją uderzyć
poniżyla Go w gorszy sposób niż On ją

niestety, ale jestesmy jakies 50 lat do tylu..

sorry, ale jakby w innych krajach faceci mieli taki poglady jak ty to bylyby tam same single. wartos na podstawie doswiadczenia hehehe...dziekuje za takiego narzeczonego...takie zacofanie...

Gość każdy ma co chce
czyli nie jest tak źle ,a że wywłoce się dostało,,trudno

Ale nie ma prawa uderzyc zadnej kobiety. Kobieta tez ma prawo wybrac sobie faceta,ktory nie jest jaskiniowcem i nie stosuje przemocy fizycznej wobec niej.

na szczescie kobieta tez ma prawo wyboru/ te, ktore tego nie wiedza takwia w takich zwiazkach gdzie oceniane sa na podstawie ilosci partnerow./ swiadoma kobieta nigdy nie zwiaze sie z takim facetem, bo zucie byloby dla niej udreka.

Gość inteligentny facet
również wybierze dziewicę

Gość taki se gość
Tak czytam ten temat i dochodzę do wniosku że faceci nie chcą zaakceptować tego że kobieta może sie kurwić na prawo i lewo i jest to jej sprawa. Kobiety za to nie chcą zrozumieć tego że faceci jak już akceptują to że ich kobieta sie z kimś przespała niekoniecznie chcą by sie tym dzieliła z kim popadnie w ich towarzystwie. Bicie to zacofanie ale uszanowanie uczuć kogoś innego już nie....

irytowało mnie że mój chłopak zezwolil na coś takiego ale większość wypowiadajęcych się tu panow zrobiloby to samo

Baba ,to rzeczywiście zdzira,nie mieści mi się w głowie,żeby opowiadać o takich rzeczach w gronie znajomych i to przy swoim chłopaku :/,który może faktycznie pierwszy raz o tym usłyszał,ale i tak uderzenie w twarz to ostre przegięcie.

prawda jest taka, ze jak facet ma problemy emocjonalne to w kazdej sytuacji bedzie bil kobiete. nazywasz inteligentnym ocenianie kogos na podstawie doswiadczenia seksualnego? to, ze cchesz taki byc nie znaczy, ze jestes. inteligencja oznacza otwartosc i zrozumienie,a nie poglady z poprzedniej epoki zakorzenione w Polsce tak bardzo przez kosciol. trzeba miec wlasne poglady, a nie powtarzac je za innymi facetami, ktorzy wola dziewice bo boja sie, ze nie sprostaja wymaganiom innym..wyzwolonym kobieta

Gość do też facet
rozumiem i zgadzam się:)

Gość jeden woli dziewice
drugi wyzwolone ale mam na tyle szacunku do siebie że z używaną szmatą nigdy bym się nie ożenił

moj facet nie pozwoliby na uderzenie zadnej kobiety niezaleznie od tego co i o kim by powiedziala, chyba, ze wczesniej ona by kogos uderzyla. kobiety maja przewage, bo jak beda chcialy to i tak bede sie kochac z kim beda chciec, a jak spotkaja jelenia z przestarzalymi pogladami to i tak wkreca mu, ze sa dziewica...

Gość do też facet
każdy szuka sobie tego kto mu odpowiada, dla jednych kryterium jest licznik dziewczyny dla innych uroda,charakter,umiejętności seksualne, czy jest świetną kochanką , czy nie jest banalna w łóżku itd. każdy sobie dobiera to co lubi:)

Gość taki se gość
jak to czytam to mi sie chce----> wiesz jak sie zachowa twój facet z doświadczenia czy" przypuszczasz"?

wiem z doswiadczenia

Gość moze i wkręcą
a później wygadają się zęby stracą i po 40 zostaną same