Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój kolega uderzył swoją dziewczynę przy nas a mój chłopak nie zareagował

Polecane posty

panna to zdzira, ale jeżeli miała te przygody przed ich związkiem to koleś przesadził, zreszta i tak przesadził, skoro jak mówisz bił ją z całej siły

Gość hehe glupi ciulllllllj
pewnie chłopaczynie wstyd się zrobiło, ze jego laska woli duże pały dlatego jej zapierdzielił :o

Czekałam na niego bo się bałam , a on w dodatku siedział przy niej

Gość bardzo kiepski podszyw
oj Wasze wątłe ego chłopcy....tak Was boli mit wielkich murzyńskich pyt....

opisz ta sytuacje konkretniej - jakie pytanie bylo i jak dokladnie laska o tych chlopach nawijala, ze to tak wkurzylo, a swego chlopa normalnie zapytaj - co by zrobil gdybys ty tak nawijala?

mimo wszystko nie powinien uderzyc:o to tylko pokazuje ze facet jest idiota do potegi i nie ma za grosz klasy:o ona tez ze opowiada takie rzeczy w towarzystwie Twoj chllopak powinen mu zwrocic uwage bo kobiet nawet tych najgorszych sie nie bije a Ty powinnaskolege opierdolic za to co zrobil

Gość o lolllllllllll
ten facet ma po prostu kompleks małej paly, a wiadomo z emurzynskie sa DZUE dlatego poczul sie urazony kretyn :D

Gość bardzo kiepski podszyw
nasz znajomy mulat zawsze ze śmiechem odpowiada, że mity o wielkich murzyńskich pytach są zgoła przesadzone" rozwala nas tym kompletnie ;-) zawsze mamy z niego mega polew

no i mam nadz, ze ta laska juz z tym damskim bokserem nie jest, nie jest?

Gość uderzył bo ona zrobiła
z niego publicznie kretyna. opowiadała o ruchania z murzynami - zrobiła z siebie dziwke. Dorbze zrobił. Zrobiłabym to samo na jego miejscu i zkaonczyłabym ten zwiazek. dziwka z niej i szmata. tyle

Gość o lolllllllllll
hellołłł pzreciez laska mogla miec kontak z czarnym przed ich zwiazekim :o a nie w czasie trwania ich zwiazku nie pomysleliscie o tym? :o

o matko - przykladowo sie postaw w tego typu sytuacji, przynajmniej sie dowiesz czy twoj tez lubi \"boks\" i opisz konkretnie cala sytuacje, bo to porazka jak na razie i nie wiedze powodow do wkurzania sie (nie odpisalas czy chodzilo o bylych czy o zdrade) - a tym bardziej do lania

Gość o lolllllllllll
:D no wlasnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! moglas wczesniej tak napisac a nie wszyscy pojechali ja od szmat! a dziewczyna biedna zanim była z tym obecnym mogla sbie robic co chciała w tym lodynie! z bialy, zoltym czy czerwonym!!!!! kretyn z tego jej faceta :o

co ty pie.rdo.lisz? w ogole sie nie znali?? i wy daliscie jakiemus kolesiowi lac jakas laske w Waszej chacie?? ludzie!! - zastanowcie sie nad soba!!!

to nie ma znaczenia czy znali się czy nie. Szmaty tracą przywileje przynależne kobietom..

Jak seks z tamtymi uprawiala to się nie znali !!o to mi chodzi

Gość o lolllllllllll
sam jestes szmatą faaccet! pokazales jakims jestes damskim bokserem tak samo bys zrobil :o idiota!

1. laska głupio zrobiła opowiadajac o tym głośno, trzeba byc głupim żeby sie ruchać z Murzynami a jeszcze głupszym, zeby o tym opowiadać 2. dobrze chociaż, że się wtedy nie znali 3. nie mial żadnego prawa jej bić 4. powinniście byli zareagować 5. na policję 6. koniec

dobrze że moja żona byla dziewicą póxniej od wlasnej kobiety dowiaduj się takich rzeczy

Gość sledze ten temat
ja bym jej przylozyla od siebie, ma laska za swoje. jak sobie nie wyobrazam, ze przy mezy, w wiekszym gronie towarzyskim opowiadam o swoich seks przygodach sprzed slubu. Laska ma za swoje

no to co? z tego ?- ja tam za puszczaniem nie jestem,ale rzeczy typu \"one night stand\" sie zdarzaja i chlopom i babom i co z tego????????? kiepsko z wami i to bardzo! i co? i to go tlumaczy? wezzzzz..........porazka do potegi nie wiem ktorej! i zero reakcji z waszej strony - no, kobieto, zastanow sie - jak mowilam jakby raz ja walnal, to mozna nie zdarzyc z reakcja, ale jak on ja normalnie bil, a wy nic?,no to helo...

Gość sledze ten temat
a w druga strone- a gdy facet by takie rzeczy opowiadal, i jego dziewczyna by mu przylala w twarz przy ludziach, to zrobilabys autorko topik, dlaczego twoj facet jej nie zwrocil uwagi ?

Gość odpowiedź na pytanie
a ja sobie rozmawiam o przygodach moich i dobrze mi z tym, jak sie spotykamy w damskim gronie, same baby zawsze gadamy o seksie ;)

Gość ze zdzirami mozna sie bawić
aby czegoś nie złapać. Ale na żony takie się nie nadają

Gość sledze ten temat
berenka, zdarzaja sie jakiejs chołocie, jednonocne przygody nie zdarzaja sie porzadnym ludziom. Nie probuj sie usprawiedliwiac swojego dziwkarstwa tym ze "sie zdarza chlopom i babom"

Gość hiehieihieehehee
taa jak kobieta ma kontakty seksualne z wieloma to źle, a jak facet marzy zeby si e przespac z blizniaczkami/Murzynką/ itp to dobrze? hahaha cale szczęscie ze ja nie mam takich zjebanych poglądów