Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niklta

Mój kolega uderzył swoją dziewczynę przy nas a mój chłopak nie zareagował

Polecane posty

Gość do też facet
ja nie jestem dziewicą i dla mojego faceta też nie byłam pierwszą kochanką ale gdybym była dziewicą nigdy nie chciałabym mieć UŻYWANEGO FACETA bo to byłoby nie fair że on zdobył doświadczenie z innymi a ja nie SPRAWIEDLIWOŚC MUSI BYĆ DZIEWICE DLA PRAWICZKÓW, a nie DZIEWICE DLA KURWIARZY,którzy tyle szmat w życiu posuneli a na żone to chcą dziewicę [fuck you]

Gość jak to czytam to mi sie chce
zycia nie znasz? kolesie wychowuja nie swoje dzieci nie majac o tym ziwlonego pojecia juz nie mowiac o tym czy laska jest dziewica czy tylko mu wkreca.

U mnie w robocie grubaska do mnie się przystawia i przy każdej okazji podkreśla że nie jest dziewicą. Mam jej zamiar powiedzieć \"że nie lubię tłustych szmat\"

Gość dziewice
dziewice sie nie puszczają przed ślubem,ale potem zdradzają po ślubie z ciekawości jak to jest z innymi kurwy może się puszczaja przed ślubem ale za to po ślubie nie mają takiej potrzeby wniosek:lepsza laska z doświadczeniem bo ona jak sie zakocha to już nie szuka dalej(wie jak to jest z innymi)

fakt, ze mowienie o sewojej seksualnosci w pracy jest troche nie na miejscu, ale ocenianie kogos po wygladzie czy doswiadczeniu jest dopiero zalosne. niestety. prawda jest taka, ze na forum kazdy moze sobie pomarzyc jaka kobiete by chcial, a w domu przed telewizorem siedzi troche inna wersja tego "idealu"

Gość Najczęście kolesie którzy
mieli kilka dziewic na żonę znajdują dziewicę( bo są lepsi) a Ci prawiczkowie zbierają używane resztki

Gość dodam tylko że
ożeniłem się z dziewicą ale mój syn ma inną grupę krwi niż ja i ona... o co chodzi????????????????????????????POMÓŻCIE to zawsze pożądna dziewczyna była..................;(

To raczej jest tak że jak baba puszczala się przed ślubem to i po ślubie będzie jej łatwiej zdradzać. To kwestia charakteru.

niby tacy jestescie cwani i piszecie jaka macie, jaka chcielibyscie miec, ale jesli ktos doznal prawdziwej milosci to wie, choc moze sie nie przyzna, ze wtedy nie mialo to znaczenia. liczylo sie tylko szalancze uczucie.

przeciez to nie istotne czy dziewica czy tez nie - - grunt, zeby miala mozg na miejscu - co do reszty - facet nie powinien napieprzac kobity po mordzie , bo cos tam powiedziala (i na odwrot), a juz na pewno reszta ludu nie powinna sie temu ze spokojem przygladac..

heheh ale bzdury! nazywasz bycie w kilku kilkuletnich zwiazkach puszczaniem? chyba, ze znasz okolicznosci i wiesz byles przy utracie dziewictwa wszystkich Polek. sprawdzie sobie badania, ktore mowia, ze co 3 dziecko nie jest dzieckiem swojego ojca, a pozniej mowice o tych swoich dziewicach, ktore rzekomo macie. usmiac sie mozna. kobieta jak bedzie chciala zdradzic to i tak to zrobi nie zaleznie od tego czy byla dzewica przed slubem czy nie. ale jestem pewna, ze raczej tego nie zrobi jest ma kochajacego i wyrozumialego meza niz kolesia ze staromodnym swiatopogladem.

Gość inteligencja nie
jest najważniejsza u kobiety Co z tego jak mądra jak brzydka i zeszmacona:D

woel nie myslec co dzieje sie gdy uczucia przemina i laska zda sobie sprawe,ze spala tylko z jednym....

Gość nyuuu
nie ma wiekszych szmat niz faceci :)

Gość nie co 3
tylko 1/3 procenta dzieci nie jest ojca który mysli że nim jest

-> inteligencja ..- a propos inteligencji...to co napisales nie ma sensu;/ poza tym co ma do tego wyglad?

jak jest madra, to sie nie \"szmaci\" poza tym, skoro dla co poniektorych \"szmata\" jest laska ,co przed nimi jakiegokolwiek chlopa miala ( :D ), no to sorry..ale jak ktos sobie wychodowal klapki na oczach, to ten ktos ma problem..proste

Dla mnie istotne czy dziewica czy nie. I nie tylko dla mnie, dla wielu mężczyzn tylko o tym wprost kobietom się nie mówi.

oszukuj sie dalej

to niech sie nie mowi. ja osobiscie nie znam mezczyzn, ktorzy boja sie wypowiadac swoje zdanie. co lepsze nie znam mezczyzn o takich dziwacznych pogladach.. z reszta nie musze sie spierac na forum. wystarczy, ze wyjrze na ulice. niestety faceci sa jak zwierzeta i maja instynkt, ktory pozwala na to, ze to kobieta zawsze ma kontrole bez wzgledu na to co sie facetowi wydaje. pozdrawiam!

Gość nyuuu
a pewnie ze istotne czy dziewica czy nie... nawet duzo razy slyszalam ze fajnie jest znalesc panne dziewice i ja rozdziewiczyc bo to rzadkosc.... tylko kto to mowi?? nikt inny jak meskie szmaty :)

jak sie kogos kocha, to sie kocha, a nie pi.er.do.li glupoty, ze nie-dziewica,nie-prawiczek (badz na odwrot) - - to nie szynka w sklepie - to czlowiek - klapkom mowie --> stop! :D a topic dotyczy na.pi.er.da.la.nia po mordzie - ja tego nie toleruje - w zadnym wydaniu - proste i nieskomplikowane

Gość czym bardziej się kocha
tym bardziej przeszkadza że inni ją mieli. Wogóle nie rozumiesz płci przeciwnej

Zdarza się że mężczyzna zabije żonę jak dowie się o zdradzie . I nawet sądy biorą pod uwagę okoliczności.

Gość nyuuu
czym bardziej sie chorobliwie kocha i jest chorobliwie zazdrosnym tym bardziej przeszkadza ze inni mieli twojego partnera.... wogole nie rozumiesz na czym polega milosc :)

oj rozumiem, rozumiem plec przeciwna - ta normalna! a ta z klapkami tez - te klapki im po prostu w mysleniu przeszkadzaja..

Gość nyuuu
a gdzie sie zdarza? w krajach arabskich chyba :)